Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ProgenXL

    őstag

    "Tony Prince egykor a GTA IV második epizodikus tartalmában mutatkozott be, és az éjszakai klubok koronázatlan királyaként cseppet sem meglepő, hogy a fejlesztők segítségül hívták a szereplőt a legújabb GTA Online tartalom izgalmainak bemutatásához. Ráadásul a koncepció teljesen illeszkedik a HD éra eseményvilágába is, hiszen a The Ballad of Gay Tony záró jelenetében Tony már nagyban álmodozik Vinewoodról, és Los Santos mindig is szolgált némi easter eggel, hogy ez a vágya valószínűleg sikeresen megvalósul, a GTA Online pedig kronológiailag a GTA V eseményei elé helyezendő.

    Annyi már bizonyos, hogy az After Hours kiegészítőben partnerként kezdve felállíthatjuk és megszervezhetjük majd a saját szórakozóhelyünket, ami remek apropót biztosít a különböző illegális tevékenységek elrejtésére a hatóság szemei elől, akár már a meglévő fekete vállalkozásaink kiegészítéseként.

    A feladatok között lesz a DJ-k és a parti biztosítása. A hangulat növelésére a Rockstar négy igazi DJ-t is szerződtetett a játékhoz Solomun, Tale Of Us, Dixon és The Black Madonna személyében, akik személyesen jelennek meg animált képmásukkal, és ütős ritmusokkal rázzák majd fel a GTA Online zenei repertoárját."

    Forrás: gtaplace

    [ Szerkesztve ]

    Gunner for life

Új hozzászólás Aktív témák