Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Én most belefutottam problémába az Avengerrel kapcsolatban. Még nem volt időm alaposan kitesztelni, de nem tudom más is találkozott-e vele.

    Tegnap öcsémmel töltöttük a raktáraimat, lenyomtunk már vagy 10-12 kört, köztük több avengeres-t is. Pont ott tartottunk, hogy ez lesz az utolsó, avengeresre jött ki a dolog. A felvett ládát bevittem az Avengerbe, ledobtam, majd mikor jönnék ki a hátsó ajtaján, egyszer csak a kint találom magam az asztalon. A játék sehol, és sehol egy hibaüzenet a crash-ről, ami ilyenkor szokott lenni, csak az a kis ablak a "retry" meg "safe mode" opciókkal.

    El is engedtem a dolgot, de este megint beléptem, hogy viszek 2 kör ládát, immár egyedül. A második kör ismét Avenger lett. És ugyanez történt. Bevittem a ládát, ledobtam, majd jönnék ki a hátsó ajtón.
    Majd ugyanez bekövetkezett.
    Még ki kell tesztelnem, hogy mi a baja most ennek. Hogy akkor is crash-el-e (még egyszer mondom, egyébként nincs windows crash hibaüzenet), ha csak simán bemegyek az avengerbe és ki akarok jönni. Vagy csak ládával. Vagy ki tudja mi az oka és hogy marad-e.

    Talán a temp fájlokat kéne törölni. Melyik az a mappa, amit törölni kell, ha problémák vannak, mert néha megoldja a bajt?

    (#64750) kics1
    Egyedül azért érheti meg most megvenni, mert már 3. hete akciós, és biztos, hogy ezután sokáig nem lesz az. Persze, nem biztos, hogy ezen a héten visszahozza az árát. De ha hosszabb távon, akció nélkül is ládázol, akkor valszeg igen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák