Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    Srácok,

    Megint elpörgött majd 70 hozzászólás, amikre összefoglalva reagálnék. Alapvetően nincs azzal gond, hogy a crew dolgait beszéljük ki, erre való a fórum, ez is a játékhoz kapcsolódik. Pont ezért nem is értem, hogy pontosan mi értelme volt, hogy egy eleve nem crew és nem is aktív PH!-s kolléga idejött és megmondta a tutit... Wi-fi, tudod neked is csak azt tudom mondani, mint más, hasonló jellemmel megáldott kollégának: arra nem gondoltál, hogy nem a rendszerrel van a baj?

    Mike: Sajnálom, hogy téged személyesen nem értesítettünk, de ugyanez történt néhány másik inaktív taggal is, csak ők nem tokostól jöttek vissza az ajtón... Az aktívakat viszont zavarták bizonyos dolgok és ezért döntöttünk így, ha ezt sértésnek veszem, akkor ám legyen. Ahogy eddig, úgy ezután sem várja el senki azt, hogy fixen CEO/MC dolgokkal foglalkozz, főleg, mivel ez egy játék, ha munkának éled meg, akkor lehet nem kéne ezt csinálnod. A GDPRes részt hagyjuk, semmi köze az információ közléshez, az a személyes adatok kezeléséről szól. Infó még valóban hiányos (még), de azt azért hozzátenném, hogy az egész kb 3-4 hét alatt zajlott le, szóval nem az történt, hogy péntek este kimaradt 1 éjszakai játék és szombatra már kickelve voltál.

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák