Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz INMOTEP #64215 üzenetére

    Persze, mindenki szívesebben olvasná valószínűleg az ezredjére is feltett kérdést és választ, hogy hogy működik az MC business meg hogy mit kell csinálni, ha nem akar indulni a GTA.

    De szerintem ez a fórum pont arra való, hogy meg legyenek vitatva a crew dolgai. Pont azért csináltunk egy új crew-t, hogy kevesebb legyen az interferencia a session-ökben.

    Én is hasonlóan gondolkodom ezekről a konfliktusokról, sztem értelmesen el lehetne ezt intézni egymás között is. De ha ez nem sikerül, akkor meg kell itt vitatni és be kell tartatni a crew szabályokat.
    Én sem azért írok annyit ebben a témában meg azért whiteknight-kodok, mert én ezt szeretem csinálni, hanem mert úgy látom, hogy senki más nem vállalja fel, pedig ez lenne a feladata többek között a crew vezetőségének sztem.
    Pedig nem nekem származik ezekből a nézeteltérésekből a bajom, én elég PvP orientált vagyok, megoldom. Nem is mindig megyek be a PH sessionbe, mert jól érzem magam idegenek között gyilkolászva is. De sokan viszont azért voltak itt a régiek közül, és az újak között pedig sokan azért csatlakoztak ide, hogy nyugodt környezetük legyen és az ő szembeköpésük lenne, ha ezt nagy ívben leszarnánk és hagynánk, hogy egyesek széttrollkodják a session-öket és inzultálják a crew tagokat.

Új hozzászólás Aktív témák