Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomek1

    csendes tag

    válasz Plata #60512 üzenetére

    Egy kis plusz info a DD Heist-hez. Bár én PS4-en nyomom, szerintem az elv hasonló.

    Eddig ACT I-II-t csináltuk meg haverral ketten, ő 35-ös szintű én 89-es. Ráadásul neki ezek voltak a Fleeca-n kívül az első heist-jei, meg amúgy sem egy rutinos játékos (nemrég kezdett el Onlineozni). A leírásod alapján valószínűleg figyelembe veszi a gép hányan csináljuk a Heist-ot, mert pl. én Avengerben egyedül voltam autopilot-ra állítva és úgy lőttem a buzzardokat és még így is megmaradt a fél élete a gépemnek, pedig haver jó sokat pöcsölt a tengeralattjáróban. Tény hogy normal fokozaton nyomtuk, de ketten sem volt vészes egyáltalán a küldi.

    A másik misszió amit írtál ha ez a túsz szabadítós küldi, akkor ott van egy glitch amit kihasználva kicsit könnyebb a kinti emberke dolga. Annyi a lényeg, hogy akinek kinn kell maradnia ne menjen a megjelölt pozíció közelébe, mert azzal indítja el az ember áradatot. Akinek be kell menni a túszért, az hátulról közelítse meg az épületet, nyírja ki azt a pár katonát és menjen be. Ezzel a módszerrel csak akkor kezdenek el jönni a katonák, ha már kifelé tartunk a tússzal.

    Összegezve, az ACT I-II megoldható akár 2 kevésbé gyakorlott játékossal is, normal fokozaton mindenképp. Véleményem szerint 1-2 setup szivatósabb (pl. roncsok eloltása RCV-vel) mint maga a finálé. ACT III-ról nem tudok nyilatkozni, annak még nem álltunk neki.

Új hozzászólás Aktív témák