Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz CactuS #52274 üzenetére

    Az FX AMD proci általában játékok alatt a 4 fizikai magos 3-3,2Ghz körüli Intel prociknak felelnek meg, szóval a teljesítménye elfogadható ebből a szempontból bár felbontásról nem esett szó.

    "Azt hiszem nvidianál volt olyan probléma, hogy a Shadowplay vagy melyik nvidia cucc okozott akadást. Illetve újabban a rinatunerrel sincsen jóban a GTA V."

    rinatuner : rivatuner

    Erről a problémáról nem hallottam mástól sem, de nem is tapasztaltam 6 hónap alatt GTX 1070-nel és előtte 2 évig GTX 760-nal amely kártyák esetén kivétel nélkül fent volt a RivaTuner.

    Maximum akkor tapasztalhatott furcsaságokat az ember ha véletlenül játék közben rábökött a felvétel gombra és telepakolta az adattárolót felvett játékvideóval... nekem is így lett 600GB-os videóm egyszer meg párszor néhány száz GB-os videóval, de akadást nem emlékszem, hogy tapasztaltam volna csak annyit, hogy elfogyott a tárhelyem az egyik meghajtón :D
    Vagy mikor egyszer még kezdetek kezdetén a rendszer SSD-re mentette a videót a RivaTuner és az adattároló megtelt akkor kezdett el akadni a játék, de minden más ami komolyabban igénybe vette a gépet... amint meglett a probléma és vissza felszabadítottam a tárhelyet minden olyan volt mint lennie kellett.

    [ Szerkesztve ]

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák