Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Puma K #5002 üzenetére

    Ha megkérhetnélek (és nem bántásból írom!) ne itt éld ki a ezen problémádat. tudjuk, hogy mindenki h*lye és csak te vagy helikopter de, attól, hogy neked, és szerinted a játékok kontrolleres irányításával mi van attól, még nem lesz ez általános érvényű tény. Eddig minden konzolos játékkal amivel játszottam ki lehetett kapcsolni az aim-ot, de pl GTA-ban járművezetés közben nincs aim. Az meg, hogy az analóg karokkal nem lehet pontosan játékot irányítani, az hülyeség.

    Amúgy leírtad a lényeget:

    "A komolyabb játékosok azt mondják, hogy az egér nem számít, hogy milyen vagyis olcsó vagy drága.
    Aki tud játszani az úgy is leszedi az ellenségét egértől és a játéktól függetlenü
    "

    A komolyabb kontrolleres játékos még a komolyabb PC-s (egér/bill), játékosnak is komoly ellenfél! Sőt láttam már anno Quake 2 versenyen joystick-al játszó játékost aki alázta a bill/egeres társait (akik szintén nem voltak gyengék)!

    Úgyhogy megkérnélek még egyszer téged és másokat is, hogy ha nem probléma akkor nyugodjatok le, jelenleg csak konzolkar jött ki a játék, és akárhogy toporzékoltok, nyavalyogtok, keltitek a hangulatot, attól függetlenül nem fog hamarabb megjelelni a játék PC-re, csak saját magatokat (és a PC-s játékosokat) járatjátok le, és mint én is mint aktív (igaz jelenleg nem annyira) játékos ezt kikérem magamnak a normálisabb játékostársaim nevében is!

    [ Szerkesztve ]

    "Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

Új hozzászólás Aktív témák