Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz CactuS #47726 üzenetére

    Akkor csak tegyel be valamit a helyere pl egy fat vagy egy szoveget:)

    Mivel tegnap ujraraktam a gta-t es elotte minden maradek rockstaros dolgot letoroltem (a dokumentumok kozul.is) ezert az elso problema nalam nem allhat fenn a masodik viszont igen (idotullepes)
    Igaz hogy nem hasznalok virusirtot de ami feltunt hogy sokkal lassabban kezd betolteni a jatek az elejen. Ugye a legelso momentum a gta (dvd-s) boritokepe ami eddig csak egy pillanatra villant fel most kb 3-4mp-ig is lathato es utana a loading resz is hatarozottan hosszabb. Ez mitol lehet?
    Semmi plusz szoftver nem kerult fel es a gta-ba is csak a felbontas lett nagyobb meg par ful high helyett very high de szerintem ez nem okozhatja. Illetve hogy mit lehete csinalni ellene? Maga a jatek ugyanazon az ssd-n van mint amin eddig is volt egy 2TB-os samsung 850 EVO-n.
    Mivel a tap is uj ezert elsore azt gondolhatna az ember hogy esetleg a sata kabelen megy at lassabban az adat vagy ilyesmi de a tobbi jateknal semmi lassulas pedig azok is megkaptak a plusz grafikai beallitast...
    Egyszeruen nem ertem a dolgot hol a hiba:(

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák