Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz brd #46494 üzenetére

    Személy szerint azért szeretem jobban a keret nélküli ablakos futtatást, mert gyakran lépkedek ki a játékokból egyéb program miatt amiket használok miközben játszom, és van amelyik teljes képernyőben futtatott program nem szereti az Alt+Tab-ot. Aztán visszaváltásnál inkább összeomlik, kifagy vagy nem tudsz visszalépni és fekete a képernyő esetleg egyéb bajok lehetnek.

    Attól még a kártya ugyan úgy maxon teker szóval esetemben teljesítmény szempontjából nem tapasztaltam változást.

    Tuningolni is úgy tuningol nem egy ember (pl YT-n is láthatod), hogy fut a Valley és mellette pl az MSI Afterburner aztán húzzák feljebb a GPU és VRAM órajeleinek a csúszkáit és nézik a benchmark-ban mikor hibázik a kártya vagy omlik össze a VGA driver.
    Igaz több órányi játék során derül csak ki, hogy az adott órajel valóban stabil-e amikor a terhelés változó intenzitású.

    Az akadás a hardver elvárható teljesítményétől magasabb grafikai beállítás okozhatja. Viszont én ilyet nem tapasztaltam már jó ideje, mert mindig a gépemben lévő komponensek erejét figyelembe véve lövöm be a grafikát amit előzőleg kitesztelek mielőtt véglegesíteném azt.

    Javaslatot írtam, mindenki azt használ amit jónak lát.

    [ Szerkesztve ]

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák