Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz ProgenXL #44439 üzenetére

    Kicsit tesztelgettem, leírom a tapasztalatokat.
    Az alap felállás szerint volt egy nem alap zsákom meg egy nem alap ernyőm. Az ernyő színe mindig jó volt, de a hátizsák legtöbbször csak az alap volt.
    Azt csináltam, hogy bementem az ammu-nation-be, és vettem 500$-ért egy új ernyőt. Ezután mindig a saját színemet adta be hátizsákként, ha elhasználtam, ha meghaltam stb. Felszállhattam helivel is hiába nem volt ernyőm és a repülőben kaptam meg, akkor is az én színem maradt a hátizsák.
    Ez után kiléptem a játékból, majd vissza és ez resetelte a dolgot. Újra az alap zsákot adta be, amíg újra meg nem vettem.
    Ekkor találtam meg az M menüben a style>accessories>parachute részt. Meglepődve tapasztaltam, hogy bár az ernyőimet tudom váltani, a hátizsákot nem engedi, csak az alapot beállítani. Hiába vettem meg 500-ért az ernyőt és egyébként az én színem is volt, amikor ugrottam vele. Ez után az ammu-nation-ben visszaváltottam a basic színre. Meglepődve láttam, hogy az eddig beállított hátizsák szín nem egy választható opció maradt, ami már megvan nekem és csak vissza kell rá kattintani, ha újra azt akarom. Hanem újból meg kellett venni. Fel is fortyantam, hogy milyen lehúzás ez 9k-ért, de megvettem újra. És ezután már ott volt az M menüben is.
    Lehet, hogy ez volt a megoldás és ha újra belépek már tényleg meg lesz, de így kicsit úgy viselkedett, mintha nem vettem volna már meg azt a színt egyszer.
    Ez után a mutatvány után már nem váltottam vissza az alap ernyőre a boltban, mert nem akartam még egyszer 9k-t fizetni, ha nem jön be a feltételezésem, de szerintem most már jónak kéne lennie, és ha vissza is váltanék, attól még megmaradna az én színem is és nem kéne újra fizetni érte. És ez után remélem bármikor tudok váltani a színek között és mindig az enyémet adja be. Ez majd kiderül, ha próbálgatom még.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák