Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ehhez a tegnapi cicaharchoz még én is hozzátenném a magamét, valaki kérdezte, hogy mi játszódhat le valakiben, aki ezt csinálja. Én inkább visszakérdeznék. Mi játszódik le abban, aki semmi izgalmat nem csinál?

    Már az elején sem értettem ezt a PH szerverezést, ez egy olyan steril hozzáállás, ami szerintem a játék lényegét veszi el, de nem vagyunk egyformák, én elfogadom. Én volt, hogy játszottam úgy, hogy csak a saját CEO/MC tagok voltak a sessionben. Keresni kellett egy újat, mert olyan unalmas volt, hogy nem élveztem a játékot. Mi élvezet van abban, hogy farmolsz olyan küldiket, amik már a könyöködön jönnek ki, hogy megvehess ingame dolgokat. A haveroknak el lehet vele dicsekedni, de az, hogy mekkora király meg gazdag vagyok GTA-ban, azért így magában engem annyira nem elégít ki.
    Az viszont már csinál adrenalint, amikor összeakadsz más playerekkel.
    Tegnap is nyomtuk tesómmal a CEO-t, ilyenkor természetesen mindenkinek megy egy inv a sessionben, be is szállt hozzánk egy random srác. Pár gyors kérdés, látszott, hogy benne van a témában. Eladtuk a raktárkészletet, majd nekem még kb. 15 percem volt, amíg maradni tudtam még. A többiek mindenfelé autókat vittek. Mi meg egyébként is a Savage-ben ültünk, gondoltam nézzük meg mennyi bónusz jár még az izgalmak mellett az illegális tevékenységek gátolásában ;]
    Berepültünk a városba, szétküldtünk pár kocsit felülről a rakétákkal. Aki helikopteres segítséggel volt, azt is kimanővereztük és leszedtük az egész csapatot... Persze jöttek a fuck you-k rendesen, de élvezetes volt. Annyira, hogy nem is emlékszem, hogy mennyi pénzt kaptam érte, el is felejtettem megnézni.

    Tudom, hogy ez szar érzés, én is verem magam a földhöz ha így járok, de számolok vele. Ha eladok, vagy supply-t hozok, stb, amire global signal-t ad és rámjöhetnek, akkor egyrészt használni kell Lester barátunkat, aki lekap a radarról, másrészt folyamatosan monitorozni kell a térképet. Ha kocsiban szállítok és látom, hogy heli/repülő tart felém, akkor azonnal meg kell próbálni fedett helyre húzódni vagy legalábbis takarásba (ez nem biztos, hogy sikerül a sivatagban), kipattannok a kocsiból és már pásztázom is az eget a homing launcherrel. Ha közúton közelítenek, akkor már hajigálom is szét a sticky-ket az úton, és várom, hogy elkanyarodik-e vagy tényleg rám vadászik...
    Nem sírni kell, hanem el kell fogadni, hogy ez egy ilyen játék. Sőt! A játék maga bátorít erre. Aki a steril környezetet szereti, meg azt, ha nem interferálnak a dolgaival, az a GTAO alap koncepcióját nem szereti.

    Ez az "engem arra tanítottak, hogy ne bántsam más dolgait" dolog teljesen nevetséges. Laraxior, te nagy MK-s vagy, ilyen erővel, azt is lehetne mondani, hogy arra is tanítottak, hogy ne bánts másokat. Vagy te kivégzéseket nem csinálsz semmilyen formában, mert ölni csúnya dolog?

    Szóval szerintem az érti félre a dolgokat, aki single playerként vagy sima coop-ként játssza a GTAO-t és nem az, aki mindent kihasznál, amit nyújtani tud a játék. Crew tagok gyilkolászása viszont sima butaság. Meg ha a PH sessionökben ilyen szabályok szerint játszanak az emberek, akkor nyilván nem mennék oda direkt kalamajkát csinálni. De ahogy az elején is írtam, az ilyen sessionöket nem is szeretem, mert unalmasak.
    És jut eszembe! Ha vannak mások is a sessionben eladáskor, akkor még vmi Rival bonus is jár, extra zsé.

Új hozzászólás Aktív témák