Hirdetés

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Újrázhat a Pixel Tablet

    ma Csak ezúttal dokkoló nélkül. A kiegészítő természetesen külön megvásárolható marad és elvileg érkezik az érintőceruza és a billentyűzetes tok is.

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyugyo79

    addikt

    Nos kivártam most már, hogy teli legyen az összes raklap fűvel és úgy szállítottam le. A gyárba minden meg van véve. Így az eladási érték 168 000 / 252 000 . Mivel egyedül voltam bent biztosra mentem és a 168 -as eladást választottam. Az elsőnél egy kamionnal kellet az árút kellet 1 mérfölddel odébb leadni fullra betépve az út közepe után nem sokkal egy rendőrségi körözéssel. A másodiknál 3 hidroplánnal kellet 15 helyre ledobni az árút úgy, hogy alacsonyan kellet repülni a körözés elkerülése miatt.

    Kaptam egy razziát is, 30 perc van odaérni a gyárhoz ahol a rendőrök fogadtak. Én helikopterrel (Savage) mentem esélyük sem volt utána még mehettem egy furgon után amiben a munkásaimat vitték az őrsre ez elé is gyorsan odaértem helikopterrel és miután kilőttem a sofőrt vissza kellet vinnem a gyárhoz a furgon a munkásokkal így lett vége a razziának. A rendőrök megtámadásától szintén 30 perc van az egészre javaslom felkészülten menjen mindenki ha meg akarja védeni az üzemét.

Új hozzászólás Aktív témák