Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ProgenXL

    őstag

    válasz VANESSZA1 #41404 üzenetére

    Nyugodtan meg veheted steamen. Itt többen is azt favorizálják. Internet nélkül is játszható a story. Hátrányod semmiben nem lesz. Ugyanazt kapod, látod mint mindenki más. Maga a játék kb 70Gb körül van most. Jó a társaság segítünk bármiben.

    Más:
    Gyakori kérdés itt hogy melyik gyárat vegye az ember. Ha a legtöbbet akarja kaszálni egyértelmű a kokain. Egyel mögötte a metanfetamin. Vagy pedig a pénzhamisító még egész jó. A másik kettő; marihuána termesztő és az irathamisító. Ezt szerintem az vegye aki nem akar sokat bajlódni vele, de kell egy kis lóvé. Gyorsan tele a készletük. Nem kell annyit töltögetni.
    Holnap megpróbálok pontos infot szerezni arról hogy mekkora a maximális eladható mennyiség a gyárakban.

    Megint más.
    Sokat gondolkodtam hogy leírjam vagy sem. Végül úgy gondoltam hogy érzelmek nélkül csak simán megosztom veletek ami ma történt.
    baráti privát public session. Egy társammal ketten épp a gyárhoz lopott anyaggal tartottunk visszafelé helivel. (Nem vagyok 100% biztos a nevében) RED_FOX nevű játékos magyar és a prohardveres crew tagja tehát hozzánk való. Vadászhelivel bemért majd kilőtt minket. Újraspawnoláskor szintén ránk lőtt, a társam megölte. Ezután kilőttem hogy befejezze. Lespawnolt, odament az ellopott árunkhoz és megsemmisítette. Majd insurgentel jött utánam. Chaten csak becsmérelni tudott. Végül magától lépett ki vagy a vote kick dobta ki nem tudom. De a szándéka egyértelmű volt. Szó nélkül a saját crew társának a játékát elcseszni.
    Saabe és Locutush volt még a sessionban. Látták mi volt tudják tanúsítani.

    Nekem soha semmi bajom nem volt egy PH taggal sem a játékban. De azért nem árt tudni hogy ilyenek is vannak köztünk sajnos.
    Szerencsére sokan vagyunk akikkel öröm a játék is kivétel nélkül bízom bennük. :)

    A végére pedig egy hasznos info.
    Ma egy 126ezres árut mentem eladni. Pár perc után megszakadt a netkapcsolat és kidobott az onlinebol. Visszalépéskor a 126ezres áruból, 121ezer ott volt a gyárban és nem veszett el. Ebből arra következtetek hogy amit még nem adtunk le a kijelölt helyen, az visszakerül a gyárba.

    [ Szerkesztve ]

    Gunner for life

Új hozzászólás Aktív témák