Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    GTA V: Szuperakciós BradyGames Guide, INGYEN magyar szállítással

    És meg egyszer tényleg megkérnék mindenkit, hogy ha lehet akkor az OFF topicba spoilerezünk már 17.-ig (én pl. biztos, hogy megnézek egy kettőt), és így tartsuk már tiszteletbe azokat akik nem kívánnak semmilyen infóba belefutni. És lehetőleg így nézen ki egy Spoiler

    SPOILER

    A szövege lehetőleg OFF-ba, dőlve és áthuzva

    Tehát így nézzen ki!

    Előre is köszönöm, és mint írtam ha lehetséges, mert ugy is lesz olyan aki ide fog de akkor is legalább használja ezt a formulát.

    Konzolokszervize közlemény! (azoknak akik onnan rendelték az V-t)

    "Sokan kérdezték tőlünk, hogy pontosan hogyan is zajlik majd az idei év legjobban várt játékának, a Grand Theft Auto 5-nek a megjelenése. A játékokat, ahogy az már nálunk hagyománnyá vált, a megjelenés előtti napon a futárszolgálat rendelkezésére bocsájtjuk, akik aztán másnap, tehát a GTA 5 hivatalos megjelenésének napján (szeptember tizenhetedike, kedd) már ki is szállítják a példányokat a megadott címekre.

    Ha pedig már éjfélkor szeretnéd átvenni a példányodat (amennyiben személyes átvételt választottál), akkor ne feledd, hogy hétfő este GTA 5 nyitóbulival várunk majd - az esemény részleteit a rendezvény Facebook-oldalán tekintheted meg!"

    [ Szerkesztve ]

    “The Wasteland’s got its own Golden Rule: Thou shalt get sidetracked by bullshit every goddamn time.”

Új hozzászólás Aktív témák