Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Puma K #3436 üzenetére

    Igen de írtam utána, hogy optimalizálatlan én úgy értem, hogy nem forrt még ki eléggé akkor a RAGE kezelése x360/ps3-on. Viszont az azóta eltelt időben rengeteget fejlesztettek rajta. Az meg, hogy hány darabot adnak el egy adott platformon jól mutatja, hogy mind a konzolra, mind a PC-re megjelenő játékok közül sokkal többet adnak el egy ps3/x360-ra mint egy PC-re. Hogy GTA IV maradva eddig ~25 milliót adtak el belőle, ebből ami biztos, hogy konzolra ment el az 20-22 millió között van, kis matekkal kiszűrhető, hogy a maradék 3-5 millió (de inkább 3 a SC statisztikái szerint) ezek szerint PC-re. Steam-es példát meg ne hozza itt fel senki mert igaz, hogy csak a Valve tudja, hogy mennyi ment el belőle a rendszerén belül, de van még valaki aki tudja. A Rockstar Games, ugyanis csak tudja, hogy mennyi kulcsot adtak oda nekik (és mennyit adtak el belőle).

    Amúgy senki se állítja azt, hogy konzolon jobban mennek a játékok, vagy szebbek lennének. Viszont tény, hogy egyszerűbb rajtuk játszani. És igaz, hogy low-med/720p@25-30fps megy a IV a konzolokon, de meg kell nézni, hogy amikor kijött anno, akkor egy konzol árában kapható gépen hogy ment a IV, és azon a gépen, hogy mennének az azóta megjelent multiplatform címek. És igen egy ilyen gépnél számoljuk bele az Oprendszer árát, hiszen anélkül nem nagyon menne egy játék se (jó tudom Linux, de az még most sem nevezhető alternatívának.

    Amúgy a vicces tudod, mi, Hogy mint tősgyökeres PC-s itt "védem" a konzolt, miközben nyugodtam megtehetném, hogy gépet újítsak. De már jó ideje rájöttem, hogy a játék kikapcsolódás számomra, és számomra egyszerűbb a PC mellé egy konzollal játszani. És ki is emelem, hogy nem meggyőzni akarok senkit csak számomra ez egy egyszerűbb út (Igen igénytelen sz*rcsimbók vagyok mert nem izgulok rá a 220 fps-re és a 4K felbontásra).

    Amúgy ha lehet ezt a témát lehetőleg vigyük át az OFF topicba.

    “The Wasteland’s got its own Golden Rule: Thou shalt get sidetracked by bullshit every goddamn time.”

Új hozzászólás Aktív témák