Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parampa

    aktív tag

    válasz negyven2 #3414 üzenetére

    Nézd sztem nincs igazad. Azt írod hogy a konzol nem akar a PC ellenfele lenni (nem is igen lehet)
    mégis a PC-nél is full költséget számolsz miközben nem egy kategória a kettö. 100x több mindenre használható egy személyi számítógép. Ne aggódj van matrica a gépen.

    A fennt összeírt 55ezres (hd5770, g2030) gépen nem csak mediumon megy a IV . A konzolok 720p 30FPS -étöl indultunk ahol a grafikai minöség kb a PC-s low-mediumnak felel meg. Hát azokénál magasabb felbontásban több FPS-el sokkal szebb grafikán fut az biztos. Ugyanez igaz lesz az 5 -re is.
    Miért kellene a 2006-os 150k -s :Y kategóriákhoz hasonlítani. Akkor sem vettem annyiért PC-t, most se vennék, de konzolt se 150k-ért. Ha valaki most indulna és mondjuk kiadna a fenntire 55ezret, majd évente-másfél évente egy 20ast rákölt (régi alkatrészek elad, egy 10es hozzátesz) új megvesz, folyamatosan egy magasabb FPS-re, szebb grafikára képes gépet birtokol, nem pedig egy konzolt amire kiadott 150k-t nem tudja bövíteni csak rohamosan avul el. Amit nagy elönyének szoktak felhozni hogy nem kell hozzányúlni, belenyúlkálni az egy kukiság pont a legnagyobb hátránya.
    emlékszünk még erre? Mafia 2 - Exclusive DLCs
    PS3 Exclusive Red and Green DLC 'experience grass and blood' ( and will never f* happen) :DDD
    PC-n moddolhatod sokkal több a beállítási lehetöség, többféleképpen személyreszabhatod.
    ( a vírusos warez dolgoknak semmi köze ehhez... hogy jön ide? :F )
    Rengeteg játék van PC-n, amiket még ki sem tudtam próbálni. Konzoloktól írtózom, nem vonzzanak a címeik sem. Napi szinten UT99-ezem 10 éve, én már nem nyúlok kontrollerhez.

    Ne aggódj biztos kijön PC-re is.

    A Mafia1(PC) nem volt sandbox játék teljesen más volt a stílusa, hangulata, voltak szimulátor funkciók a játékban, líneárisabb komolyabb történet, ne hasonlítgassuk ilyen szempontból. Kiváló alkotás, színvonalban felvette a versenyt a GTA-kkal.

Új hozzászólás Aktív témák