Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • icons

    addikt

    Nem, de tényleg. Biztosan vicces valakinek, amiket beirkáltok, de ez mégiscsak egy GTA V topik, ahova naponta 10-20 hsz érkezik, amit én is végigolvasok, hátha lesz valami érdekesség, és a nagy része spam...

    Ha valakinek ennyire hiányoznak a barátai, hívja fel őket, menjen ki az utcára, szerezzen újakat! Esetleg keressen munkát, stb!

    Azt legalább köszönöm, hogy egy része offtopic, így ezeket gyorsan át tudom futni, de még így is 5% hasznos üzenet, 95% spam kb az arány, ami nem nevezhető ideálisnak.
    De ha már ennyi energiátok van, akkor legalább az első hsz-t lehetne szerkeszteni (elég sok kérdés felmerült mostanában is, amikre tudtuk a választ), vagy bármi hasznosat csinálni. A topikot azért nincs értelme életben tartani, hogy életben legyen tartva. Ha jön ki infó, úgyis be lesz ide írva, nem kell félteni!

    És nem, nincs zabszem a seggemben, csak tényleg a nagy része offtopic annak, ami itt folyik, meg "jófejkedés" (ami lehet csak az életkorbeli különbség miatt nem jön be nekem, de a tény az tény), aminek nem itt van a helye (hanem pl FB cseten, vagy FB falon, 9gagen, stb)!

    Köszöntem!

    Ui.: na a másik meg amikor csak szmájlikat írunk... ez nem cset, a fenébe már. Ha vicces, nevetsz rajta és kész, mi értelme van külön annak hszt csinálni, hogy beírunk két mosolygós szmájlit? (a hsz vadászaton kívül semmi) A topik lényege az, hogy fontos infókat közöljünk, segítsünk azoknak, akik elakadtak valahol, stb. Mégis mi célt szolgál az, hogy beír valaki pár mosolygós arcot? Semmit. Go to FB, 9gag, pls...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák