- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
Topikgazda
Értem.
Ha ilyet nem láttál a Grimtoolsban, akkor nincs is.
Megtaláltad volna a prefix/suffix részen, ha pl. csak fire dmg kellett volna, de ez más, ez granted skill. Mennyivel egyszerűbb, ha konkréten leírod, milyen skill kell.Ha jól rémlik, valamelyik mozgásos augment is tüzet okoz a földön, ha használod. Csúszkálsz vele, azt hiszem. Az nem jó?
Nem emlékszem pontosan, nagyon keveset játszottam az FG óta. -
reelc
Topikgazda
A Grimtoolsról azt érdemes tudnod, hogy a játék fájljaiból dolgozik.
Nincs nála informatívabb adatbázis. Tudtommal.Pl. maga a Molten Walkers.
Ha magukat a tárgyakat nézzük, lila van már lvl50-es is, kék empowered meg akár lvl58-as. Persze nem ugyanaz a tárgy. Nyilván a lila jobb cucc. Meg ott vannak a zöldek minden mennyiségben.
Nem tudom elmagyarázni, talán egyszerűbb ha pl. ezt átpörgeted.Ottvannak a prefixes és suffixek is, eshet pl. olyan zöld csizma, ami fire dmg-t ad.
Itt pl. csizma nincs, de Cronley és az emberei dobnak ilyen MI-ket.
-
reelc
Topikgazda
"Regen is tetszett volna - valamikor megjelenese korul - de akkor pc-n probaltam es technikai ertelemben egy zsakutca volt az egesz."
Azt hittem a konzolosra gondoltál.
Nekem mindig is nagyon gyenge gépem volt... sem a béta alatt, sem a megjelenéskor nem tapasztaltam jelentős problémákat.
Nem kétlem, hogy neked gondod volt, csak meglepődtem, mert még a bétában is jobb állapotban volt, mint ebben a műfajban nem egy játék a megjelenés után.A lényeg, hogy jó szórakozást!
-
persil
nagyúr
Na, itt is vannak a movement skill-ek.
Hat borzadvany szar az elso 6, amit a kereskedoktol meg lehet venni.
Hogy a francba jut eszebe barkinek egy olyan movement skill, aminek hosszu az indulasi es erkezesi animacioja is, raadasul ezer ev a cooldown-ja...? Gyakorlatilag hamarabb odaerek setalva.
Egyelore betettem egy leap-et, falakon atugralni nem rossz.
Egy blink-et szeretnek kiprobalni, de ugy tunik, csak craftolni lehet, ha meg van a tervrajz. Ezt jol gondolom? Neten NULLA info van arrol, hogy honnan lehet beszerezni. 🤷
-
reelc
Topikgazda
Majd érdekel később, hogy tetszik a játék?
Ez ugye egy 6 éve megjelent (mármint az alapjáték) ARPG komplett verziója.
Kíváncsi vagyok, milyen friss szemmel!Mint játék érdekel, nem az esetleges portolási/technikai hibák. Tudom nem vigasztal senkit, de a legutóbbi X-Box devkitet nem kapták meg, ezt a fejlesztők írták korábban. Az X-Boxon a Certificate nagyon sok időbe telt. Persze a nagy kiadóknak ez gyorsabb folyamat.
Még lesznek javítások! -
Devotionökből míg szintezel menj a movement speedre vagy a total speedre, és a max elérhető run speed 135%, az legyen meg. Az ilyen skilleket meg nem csak monstereken lehet alkalmazni, hanem széjjelvágható objektumokon is pl hordó ilyesmi... ezeket kombinálva viszonylag gyorsan lehet közlekedni a játékban.
-
-
reelc
Topikgazda
A Crucible DLC az aréna mód.
Sokat fejlődött azért. Több hullám van benne, mint amikor kijött, kiegek monstereit is kapja, ha rendelkezel a kiegekkel, és több map van benne, mint kiadáskor.Nagyon sikeres volt, mert anno bárki megvehette az alapjátékhoz is, és ahogy írtam később bővítették.
A build építők is szerették, mert kilehetett tapasztalni vele az új buildet amit csináltak, ill. loot forrás is.
Az FG kiegig (benne a Shattered Realmssal) ez volt az endgame.A mai napig is kiszokták írni egy buildnél, hogy a Crucible 150-170-et mennyi idő alatt tolja le. Persze a legnagyobb nehézségen.
The fastest cleaners in the World
Itt van sok link buildekhez, videókhoz, Crucible és SR is, meg pár igen kemény ellenfél elleni rekordok is.
A verziószám számít, a régiek már lehet nem annyira durvák. De akkor is itt a top."Akkor ugy tunik a crucible a szokasos "kapsz parasztom egy terkepet meg vegtelen mennyisegu monsztat" tipusu "end game" amit azert tett bele kaveszunetben 3 perc alatt egy unatkozo fejleszto, hogy ezt is el lehessen mondani...
"
Vannak akik meg bele se rakták a játékba megjelenéskor, pedig be volt ígérve, voltak videók is belőle. Wolcen. -
AtHoS
nagyúr
Shattered Realm, ami GR-hez hasonló EndGame és Forgotten God DLC kell hozzá.
POEhoz hasonló extra térképrendszer nincs, viszont megfelelő szintű "utálat" esetén az alaptérképeken spec ellen spawnol (Celestial), melyek közül van jó pár, ami igencsak nehezen ölhető.
Aztán van pár skeleton key-el nyitható terület, de itt minimális a térkép randomitása, viszont szintén lesz bent erős ellen.
Illetve még Lokarr, aki futkosható - sokszor inkább előle
- és spec buildekkel ölhető.
Van még egy külön indítható játékmód, a Crucible, ahol 10 szintenként folyamatosan nehezedve ömlenek a monszták a nyakadba amíg le nem halsz vagy le nem zárod a jó loot reményében
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Valami baja van a tápomnak
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest