- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
yetijetnyak
csendes tag
Tapasztalatokat írtam a saját gépemmel, hiába marhaságozod le.
Valószínűleg ugyanarról írunk, csak mások az elvárások. A te igényeidnek tökéletes az alacsonyabb felbontás, a kevés akkuidő, a meh képminőség, a kevés fényes környezetben értékelhetetlen kép, meg neked nem kapcsol ki a gép túlmelegedés miatt, mert kb mindent közepes beállításon használsz.
Szerintem pedig botrány, főleg, ha a telefonomhoz hasonlítom (iphone 12), ami kb körberöhögi videóminőségben, akkuidőben, mindenben.
Y
[ Szerkesztve ]
-
bandigyerek
senior tag
Ilyenen kár fennakadni. Mindenki másképp és másra használja a cuccát. Valaki csak 5-10 perces snitteket vesz fel vele, valaki meg 100-ról nullára meríti. Én is 4K-t használok, holott az én monitorom meg csak 1080p-s. De ha bele kell vágni, legyen már miből. Aki 60-, meg 120 fps-t használ, az meg gondolom bele akar lassítani. Érezd magad szerencsésnek, hogy amit elvársz a kamerádtól, azt tudja, nekem a hetes anno az alap dolgokkal elvérzett.
-
Fuvaros
senior tag
válasz yetijetnyak #31 üzenetére
marhaságokat írsz, nekem is 10esem van és tökéletes. persze nem 4k, mert az teljesen felesleges, a monitorom is csak 2.5k. Tehát nem 4k, hanem 2.5 k felbontás kell 50fps és normal látószög. sosem melegszik, telefonról indítható minden és bőven elég az akkuidő. képminőség tökéletes, montizni is jó a kép terepen. Ha meg sötétedik, a profi cuccokkal sem lehet jó képet csinálni, a filmesek is világítanak ilyenkor. el vagy tévedve nagyon az egész témakörben, csodát vársz 100eftos cucctól, mikor egy jó felvétel elkészítése több milliós hátteret igényel. Sisakon kormányon, kézben, tartórúddal bárhogy használom és bevált, sosem meleg. felejtsd el a 4kt. Így is százszor jobb videot csinál az új Samsung 200ezres telohoz képest..
[ Szerkesztve ]
Nem fuvaros, ez csak megtévesztés...
-
yetijetnyak
csendes tag
Nekem egy 10-es GoPro-m van, sisakkamerának vettem, de egyébként katasztrófa.
A képminősége egyszerűen vicc, még jó fényviszonyok mellett is inkább meh, ha pedig kicsit csökken a fény, kb vállalhatatlan.
Az akksi idő borzasztó. Ha nagyon figyelek rá, bírja kb 1 órát, de még készenléti állapotban is szívja az akksit, szóval inkább kikapcsolom, aztán ha videózni akarok, akkor be, vicc. Teljesen életszerű, hogy egy akciókameránál folyamatosan azon izgulok, hogy vajon az akksi lemerült-e már benne, vagy mindig le kell vennem akksit cserrélni.
Ha 4k-ban videózom, akkor egy kb 30 perc után kikapcsol, mert túlmelegszik A gyári leírás szerint ez teljesen rendben van, mert a felhasználók általában úgy videóznak, hogy van rendes légmozgás
Nem csoda, hogy lassan csődbe mennek, ez az egész gopro-zás szerintem akkor volt menő, amikor annyira új volt a piacon, hogy csak így lehetett valamilyen vállalható minőségben akciókamerázni, azóta kb nulla fejlesztés, a sima 12-es iphone-om világokkal jobb videót készít minden tekintetben.
Y
[ Szerkesztve ]
-
bandigyerek
senior tag
-
D.Va
senior tag
válasz bandigyerek #14 üzenetére
És volt jobb 2019-ben mnint a GoPro Hero 7 Black? Más alternatíva ami jobb?
Nekem képhibám semmilyen nincs vele. Csak a kikapcsolás probléma, néha lefagy. -
Des1gnR
őstag
Családi videókat 9-es gopro-val vettem eddig, amit mostanában kiegészítettem egy Mavic 1-es drónnal. Capcuttal vágom, nagyjából nekem ezekre a kis filmekre elég a minősége. Ez a 13-as megfogott, de megint kuka minden akkum akkor...k*rva jó.
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Fuvaros
senior tag
gyerekes dolgok ezek. de ilyen világot élünk. mindenki fotózik és videózik. aztán amit felvett az ott is marad, vágatlanul. ezt látom. a minőségi munka egy film vágásával, ami érdekes is, az ritka
-
addikt
Az általános edzési időm 2óra 15 perc. Szezonban egy felkészülés vagy verseny 3-4 óra de még akár 5 óra is lehet. Ilyenkor télen igaz rövidebb kb 1 óra 30 perc, nagyon max két óra.
Nagyon sok felvételem van amit az elmúlt sok évben rögzítettem, de mindegyik csak egy-egy részét vette annak amit szerettem volna később visszanézni⏺︎ Szeretnél akár 45-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
bandigyerek
senior tag
Nem mondta mennyit megy. 2 órát, vagy fél napot. Én is azt szoktam, bekapcsolom, aztán veszi. Majd ha látok valami érdekeset útközben, kiveszem belőle. Nem lesz baja, ha végig vesz mindent. De ha nem vesz fel valamit, mert nem volt bekapcsolva...
Dehát kinek mi az elképzelése, ugye. -
Fuvaros
senior tag
most őszintén miért kell felvenni végig egy bicajozást ráadásul egyben mire jó az egész olyan értelmetlen nekem...ezeket a kamerákat nem erre találták ki, én sem kapcsolom be egész nap motoros túrán a balkán hegyei közt pedig percről percre szebbnél szebb helyek vannak...gopro 10 van és ellátja rendesen feladatát, és 2 akku bőven elég mindenre egy egyhetes túrán, útközben töltögetve
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Donki Hóte #20 üzenetére
Köszönöm, de ez nem az én világom
⏺︎ Szeretnél akár 45-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
bindike01
aktív tag
válasz bandigyerek #7 üzenetére
Bizony, és a képminőség is jobb szerintem.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
veterán
-
addikt
Szuper, hogy így tudod működtetni, de el sem tudom képzelni hogy kenet közben jol tartod a powerbankot
⏺︎ Szeretnél akár 45-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
tool
tag
-
veterán
Igen, ez csak egy elméleti példa
Valós körülmények között, amikor tényleg dolgozik az elektronika a képtartalom stabilizálásán, feldolgozásán, akkor ennél rövidebb üzemidő jön ki.
Nekem Osmo Action4 kamerám van, a specifikációja szerint "akár" 2,5 óra felvételt lehet vele készíteni egy töltéssel. A valóságban FHD felbontáson, minden stabilizálást kikapcsolva kb. 120-125 percnyi felvételt tud az asztalra letéve.
4K/60 RS+ módban valós felvételt készítve a szabadban kb. 65-75 percre csökken az üzemidő
Úgy tippelem, hogy az Action5 a kicsit nagyobb akkuját és a kicsit takarékosabb elektronikát figyelembe véve sem fog 90-100 percnél hosszabb felvételt készíteni bringázás/motorozás közben egy feltöltéssel.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
bandigyerek
senior tag
A fickó véletlenül jött szemben a Neten, és nem is akció kamera fronton, de aztán lett ilyen videó is. DJI, Inst360, GoPro. összehasonlítók: Espen Johan
-
bandigyerek
senior tag
Én pont a GP Hero 7 black -el kezdtem, az volt "Az Akciókamera". Hát nem. Elegem is lett egy életre a gopro-ból. Lefagyott (lehetőleg útközben), zöld csíkos videó hibák lettek a képen, videókon, az említett kikapcsolhatatlanság, Max. 40 perc üzemidő, már amennyiben bírta ugye. De ahogy olvasgattam, azóta sem változott sok minden. Áttértem a DJI OA 3-asra és csak a durva napsütéses 28+ fokos idő tudta megakasztani overheatingel. Nem fagyott, nem hibázott, a gyári aksival másfél óra 1080p30. De 4K-t is közel ennyit tud. Két évig kínoztam, most gazdát cserélt, üti vágja más. Az egyiket. A másikat megtartom.
Angie™ kollégát nem lebeszélni akarom a GoPro-ról (dehogynem), csak annak is érdemes utánanézni, és lehetőleg olyan youtubertől aki fizetett azért az ipari hulladékért, és nem fordítva. Már, ha érthető vagyok. Félreértés ne essék, az OA 5pro sem hibátlan, és nem is tökéletes, de túl rossz a szájízem a goproval mind a mai napig. A DJI FOV Boost lens kiegészítőjére fenem a fogam, mert bringára jó lenne. (És állítólag az OA 4 is kapott hozzá firmware-t.) -
D.Va
senior tag
Nekem egy Hero 7 Black-em van, ez volt az első amiben volt képstabilizátor és 4K 60FPS. Elégedett vagyok azóta is vele. Gyári akksit szinte lehetetlen bele szerezni, utángyártottat se nagyon, hetekig kellett keresnem mire neten is találtam. Az hogy a GoPro mindig variál az akku szabványon az borzasztó idegesítő. Illetve az enyémet néha nem lehet kikapcsolni, meg néha lefagy.
Egyelőre marad a 7. Továbbra sincs óriási ugrás képminőségben, bár azért van pár dolog ami tettszik az új verzióban. A Legjobban az anamorfikus formátum. -
addikt
-
addikt
válasz Solar Eclips #9 üzenetére
Ez az amit köszönöm kihagyok, az edzésre szeretek ilyenkor koncetrálni nem pedig az akkut figyelgetni, ellenőrízgetni meg cserélgetni
-
addikt
Köszi megnézem!
Mindenképpen vmi olyat szeretnék ami nagyon sokáig bírja. Elindulok edzeni, feltekerek a hegyre és le is merült az enyém, így semmi értelme, nem is szeretem használni⏺︎ Szeretnél akár 45-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
bandigyerek
senior tag
-
veterán
-
addikt
Van olyan kamera a piacon ami ennél még hosszabb üzemidőt tud egy feltöltéssel?
-
bteebi
veterán
Összességében jobb, mint vártam volna. Mondjuk nem nagyon vagyok otthon az akciókamerákban, de talán a 12-nél arra emlékszem, hogy kb. semmi újat, érdemben jobbat nem tudott, a dinamikával/éjszakai felvételekkel jelentős gondok voltak, de legalább baromi drága volt (az árra mondjuk már nem emlékszem). Lehet, hogy csak öregszem, de most nincs ilyen érzésem az árával szemben se.
Az árra azért rákerestem. A Hero 12 alig egy éve 190k-nál rajtolt, a Hero 13 meg már most elérhető 150k-ért. Persze méretarányosan nézve még az a <140k is nagyon sok pénz, amennyibe most a Hero 12 kerül.
[ Szerkesztve ]
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Wombath
HÁZIGAZDA
válasz Donki Hóte #2 üzenetére
Javítottam inkább filmes rendszerre
-
veterán
Szerintem azt akarta írni, hogy "35 mm-es filmes gyújtótávolságra átszámítva", csak a kapkodásban kimaradt egy szó.
Egyébként szigorúan véve igazad van, de aki látott már 35 mm-es filmet (a PH olvasók 10%-a ), az érti így is, meg úgy is, többieknek meg mindegy
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
ROBOTER
addikt
"és a 35 mm-es gyújtótávolságra átszámítva 12 mm-es objektívnek megfelelő látószöget ad"
A 35mm az nem gyújtótávolság, hanem a perforált film szélessége, amelyről a képméret az elnevezését kapta.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest