Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 200 megapixeles zoomkameráját demonstrálja a Vivo X200 Pro
- Motorizált zsanért védetett le a Motorola
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Új hozzászólás Aktív témák
-
lolal
senior tag
Ezt a töltési sebességet abszolút visszalépésnek érzem az előző Zero 30 5G 68W -os töltési sebességéhez képest. A 2 generációval mégelőbbi Zero Ultra 180W illetve 200mPx éről meg már ne is beszéljünk.
Az én Infinix Zero X Pro -m tudta már a 45 W ot és az 2021 Q4 ben dobta piacra az Infinix.Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
kbyte1024
veterán
Ez az egész Brand úgy katasztrófa ahogy van. Mindegy mit verődnek.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
bigmasterg
addikt
"GoPro támogatás is, amihez a GoPro Quick alkalmazást elő is telepítették."
Jól értem, hogy semmiben sem különbözik bármelyik másik androidos telefonra, play áruházról telepíthatő GoPro Quick alkalmazástól?
szerk.:
Iphonet meg direkt nem írtam. Korábban használtam párhuzamosan mindkettőn és ios-en sokkal smoothabb volt, sőt volt ott 1-2 extra funkciója is az androidos változathoz képest.[ Szerkesztve ]
-
Wlac
Ármester
válasz bigmasterg #4 üzenetére
Nekem iPhone-on volt "szerencsém" a Quikhez a GoPro Hero 10-zel, de gyakorlatilag használhatatlan alkalmazás volt. A GoPro maga 10-ből 1-szer akarta feltölteni az új felvételeket a felhőbe, a maradék alkalommal azt mondta, hogy nem talált új anyagot, pedig volt. Az élő kép sem mindig működött, egyszerűen örökké csak töltött az app. Katasztrófa volt. Lehet persze azóta kikupálták, de nem lepődnék meg, ha ugyanolyan hektikus teljesítményt nyújtana most is.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
mg1992mg
senior tag
Most én látom rosszul, de hátul tényleg van egy vaku a kamera gyűrűben is, meg a sarokban is?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (177)
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (176)
- iPhone 16 / 128GB / Ultramarine / Gyári kártyafüggetlen (175)
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p3716
- iPhone 13 256GB Vodafone Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 91%/p3712
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen