Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• laci1892

őstag

válasz Lami66 #25 üzenetére

Mondjuk elmehetnek a P*ba. Már csak azért is mert ezt bármelyik másik gyártó ingyen adja. Részletes adatokat pedig a Samsung és a Garmin is elég jól a user orra alá tolja. Két márkából az előbbi pedig aztán tényleg részletesen. Ez az óra egyszerűen ennyiért ipari hulladék és felesleges környezetszennyezés.

• Timer

veterán

válasz Lami66 #25 üzenetére

Annyiban azért árnyalnám a képet, hogy kábé másfél éve, amikor leszálltam a Fitbit vonatról nagyjából 6 év után, akkor a Premium mögé semmi olyan nem volt elrejtve, amit más óra "ingyen" tudott volna. Tehát a szokásos részletességű alváselemzés például megvolt Premium nélkül is, a fázisokkal, szívritmussal együtt, aki ennél többet akart (véroxigén, alvás közben például) annak kellett csak az előfizetés. Lehet, hogy azóta ez változott, de mielőtt pálcát törünk (az egyébként tényleg retek üzleti modellű) Fitbit felett, ezt tisztázni kellene, ha már a cikk nem tette meg. Egyébként annak idején azért hagytam el a hajót, mert nem tudták a köcsögök megoldani, hogy az értesítések konzisztensen átjöjjenek a Charge 3-ra. Ahogy olvasom, ezt a Charge 6 eetében se sikerült még megoldani, pedig maga a hardver zseniális, és nemrégiben az amazon 40 ezerért szórta ki. Már majdnem ráugrottam (Az Amazfit GTR3 jó óra, de a gyűjtött adatai...khmm..tájékoztató jellegűek), de az amazon vélemények szerint ennyi év se volt rá elég, hogy stabil kapcsolatot létesítsenek az eszközeik és egy normálisabb Androidos telefon között. Reméljük, a Pixel Watch nem szenved ebben a betegségben, bár ennyiért teljesen mindegy, csavarják a tökükre. De jó szorosan.

Új hozzászólás Aktív témák