- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
szabi__memo #16 üzenetére
Oké ez biztos így van de ennyiért azért mégis csak offos ez az óra...
OPW2 pontosan mutatja a pulzust és az alvást. Tudja mikor keltem fel megnézni mennyi az idő.
Pontosabbak a Pixel szenzorai oké cserébe nem tudja hol vagyok...
Az akksi meg szerintem vicc. Gondolom nem fért bele a haszonba a nagyobb akksi vagy valami jobb energiakezelési megoldás. -
válasz
szabi__memo #16 üzenetére
Plusz ott a Fitbit háttér, akik kis túlzással már akkor viselhető eszközöket fejlesztettek, amikor a google még keresési találatként se tudott mutatni ilyet... Az alváskövetés már évekkel ezelőtt pontos volt, több évnyi Fitbit használat után ez hiányzik is, ezért nézem már a PW órákat jó ideje.
Na de álljunk meg egy szóra: 130 ezer az olcsóbb modell, és még eSIM sincs benne? Jó eséllyel másfél napos üzemidő, ami inkább 1, ha nyomkodod is? A GPS meg nem pontos? Ennyiért?! Hát viccelnek maguk? Két cikkel arrébb meg 150-ért már vérnyomásmérést tud a Huawei... Az árazásért felelős osztály elmehetne tanulmányi útra, mert a jelek szerint eddig az Apple-nél szocializálódtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- PR-Telecom
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 3D nyomtatás
- Cyberpunk 2077
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest