- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Dobjátok a padlóla, le!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kukcaman
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Eddig ilyen anomáliával nem találkoztam, amióta használom a Gmail-t és a Google Drive-t.
Küldtek nekem egy Google Drive linket (EU-n kívülről, ha ez az infó számít valamit is) és benne több videóval és egy mappával - eddig semmi különös.
Rámentem a letöltésre, szépen elkezdi betömöríteni és hibát ír ki. Ezeket mellékelem. Kipróbáltam egyesével leszedegetni a fájlokat, el is jutottam egy darabig, de ez nem a legjobb megoldás.
Még ha a végére is jutok, akkor is, van amit letölt és van amit nem tölt le. Ezt is mellékelem (windows intéző screenshot).
Kipróbáltam több böngészővel is: Google Chrome(inkognító módban is), Edge, opera, Firefox (inkognító módban is). Ugyanaz a jelenség.
Böngészési adatokat 1hónapra visszamenőleg töröltem.
Google beállításoknál a harmadik féltől származó sütik letiltásánál, kivételnek hozzáadtam a "drive.google.com"-ot is. Eddig ezere a megoldásokra bukkantam, de nem jártam sikerrel.
Még a tűzfalat és az AD blokkolókat is kikapcsoltam erre az időre (de máskor, meg mindenkor is működött a fájlok letöltése
)

Szóval remélem jó helyen járok.
Előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Hobby elektronika
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- Battlefield 6
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Amazfit GTR Mini okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)