-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
-
Darko_addict
őstag
válasz
Feri1977 #20234 üzenetére
Én nem tudtam, tudok lemondani a Chrome-ról, inkább addig keresem a megoldást arra az egyetlen egy komoly problémára, ami az évek alatt először igazán zavar, míg meg nem lesz.
És meglett, alaphelyzetbe kellett hozzam a Vezérlőpult/Internetbeállításokat, nekem megoldotta.
-
válasz
Feri1977 #20226 üzenetére
miért érzel ismét késztetést, hogy keltsd itt a hangulatot?
semmi akadálya, hogy a firefox témában ajnározd azon alkalmazást, de itt rossz helyen teszed!
nincs tökéletes alkalmazás, ami mindenkinél hibátlanul működik, a firefox sem az, azzal is vannak problémák, mégsem megyek/megyünk annak a témájába szidni, meg ott sztárolni a chrome böngészőt, hogy térjen át mindenki arra, mert nem lenne helyénvaló cselekedet.
arról nem is beszélve, hogy én még nem találkoztam problémával a chrome alatt. -
-
F_Zolee
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest