-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
blountex #31126 üzenetére
Nekem nem nyit meg új üres ablakot (PC).
Szerintem meg senki sem zárja be, meg nyitja meg a böngészőjét másodpercenként. Különben kit zavar hogy le kell nyomni egy kombót, ami behívja az előző használt lapokat, szerintem tök kényelmes. Mindazonáltal nekem van egy olyan ext felrakva (PC) hogy reload all tabs, és minden tab kényszerítetten frissül, ez kombinálva azzal a beállítással hogy az utolsó munkamenettel kezdjen, kész is vagy. Egyetlen kattintásról beszélünk... De ha ez is túl sok neked, ahogy nézem lesz olyan refresh ext, ami betölti az utolsó munkamenetet is...
-
mikk2000
őstag
válasz
blountex #31122 üzenetére
PC-n ha nyomok egy ctrl-shift-T -t ahogy írtam az előbb, akkor nekem betölt az összes oldal, látszik a töltés a füleken, nem csak akkor, ha rákattintok. Továbbá ha középső egeret nyomok egy könyvjelző mappára, akkor a benne levő könyvjelzők is megnyílnak egyszerre.
Na erre kiderül, hogy andoridon szeretnéd mindezt... azon én örülök ha egy oldal bejön normáisan, szóval passz.
-
mikk2000
őstag
válasz
blountex #31120 üzenetére
Nem volt érthető a kérdés, de amit írtam, azzal ott folytathatsz mindent ahol abbahagytad.
A böngésző indulásakor milyen tabok töltődjenek be neked? Ha esetleg a bezáráskori session-re gondolsz, akkor ctrl-shift-T. Ha még mindig nem ez, akkor fogalmazd meg pontosabban mit szeretnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NBA és kosárlabda topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest