- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hát, nem tudom, szerintem a legtöbb dologhoz nem lesz külön driver win7 alá már. például a pár éves HP nyomtatómra azt mondja a HP oldala, hogy a driver benne van a win7-ben, és nem is lehet külön letölteni semmit tőlük.
szerintem az általánosabb driverek már integrálva lettek, cska az ilyen extra, mint mondjuk vga, tv kártya, egy-két spéci hangkártya igényel külön meghajtót, de szerintem inkább csak a gyártó által hozzáadott szoftvert/kezelőfelületet kell feltenni olyankor is. -
ntomka
nagyúr
Akkor ott komolyabb bajok lesznek. Először is, ha régen volt takarítva a géped (fizikailag a házban), akkor megtenném. Nem árt kiszedni a memóriákat, lefújni róla a port, a procit szintén, újrapasztázni. Aztán ha ezek megvannak, egy memória ellenőrzést kell futtatni, hogy nem abból haldoklik-e valamelyik. Ha nagyon nem megy, akkor bizony egy winyó ellenőrzés sem árthat. Jah, ilyen jelenséget még hibás driverek is okozhatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest