-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
válasz
Garsza #33481 üzenetére
Csak így, önkényesen? Elég furcsa.
Változtasd meg úgy, hogy ne hasonlítson az eredetire. Pl. hozzáírsz valami kamu paramétert, amit a program nagy valószínűséggel nem fog használni semmire.
192.168.50.1:8522/?ujlink=bizonyHa így is hozzáír bármit, akkor ott valami árulás van.
-
spammer
veterán
válasz
Garsza #21233 üzenetére
Gyors guglizással annyit találtam, hogy ha antivírus/adware pucoló nem talál semmit, akkor marad a Chrome uninstall + újratelepítés. Uninstall esetén nem árt a teljes pucolás, erről már volt szó többször is a topikban (kereső kidobja). Ha ragaszkodsz az Adblockhoz.
(#21239) zoltan6: szerintem a hiba nálad van, én sem tapasztaltam még semmi ilyesmi hibát. Igaz, Chromium és nem Chrome van nálam most éppen, de kipróbáltam a hirkereso.hu-t, 10 random linket külön-külön blokkokból és csont nélkül betöltött mindent.
-
spammer
veterán
válasz
Garsza #21233 üzenetére
Adblock helyett: uBlock Origin
-
spammer
veterán
válasz
Garsza #14662 üzenetére
Gondolom kérdés akart lenni
Pucold le teljesen, aztán úgy próbálj egy friss telepítést!
-
Garsza
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Háztartási gépek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest