- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
Hello, esetleg próbáld meg ezt [link], ez elvileg a vállalatoknak szánt chrome külön installerrel, én nem próbáltam még, de lehet, hogy be lehet benne állítani a telepítési mappát is.
Más:
Chrome 9 béta channelben van:
-sandboxed flashplugin
-WebGl támogatás van benne, marha jó, még az intel x3100-ammal is megy, bár a teljesítménye nem az igazi, aztali gépen viszont minden süvít.
Ezzel próbáljátok ki. [link] -
-
törölt tag
ez a probléma _csak_ a prohardver domain alól jön elő a nagyításkor, valahogy rosszul vannak megadva az oldal elemeinek nagyságai, és nem tudja rendesen nagyítani. viszont ha más domain alól (mobilarena, itcafe, logout, gamepod) lépsz be, akkor működik a nagyítás rendesen.
a zoom mértékét amúgy domainenként jegyzi meg, tehát amikor egy oldalt nagyítasz, akkor az adott domainen belüli összes oldalt nagyítja (akkor is, ha csak a domainről hotlinkelt képet nyitsz meg közvetlen böngészőben).
az alapértelmezett betűtípust nem tudom miért nem működik, nekem linux alatt megy, bár tény, hogy sokat kell nagyítani, mire hatása van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest