- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
-
válasz
spammer #19423 üzenetére
Amit leírtál nem működött.
For future reference: szöveges text fájl, szöveg bemásol, .reg formátumba elment. hozzáadni a registryhez, majd manuálisan átirni a HKEY_CLASSES_ROOT\Magnet\shell\open\command] részen lévő sort az új torrent kliens elérési útjába.Így már jó lett.
REGEDIT4
[HKEY_CLASSES_ROOT\Magnet]
@="URL:magnet Protocol"
"URL Protocol"=""
[HKEY_CLASSES_ROOT\Magnet\shell]
[HKEY_CLASSES_ROOT\Magnet\shell\open]
[HKEY_CLASSES_ROOT\Magnet\shell\open\command]
@="\"C:\\Program Files\\uTorrent\\uTorrent.exe\" \"%1\"" -
válasz
spammer #19421 üzenetére
De azzal jó, de nem akarok két extension-t használni mikor egyel meg lehetne oldani. Használom továbbra is html5-t, nem zavar. Csak jó lett volna.
Na meg gondoltam megosztom, ha más is így használja az extensiont, tudja is mire számíthat.
Más:
De azt elmondhatnád, ha tudod, hogy tudom megváltoztatni a default torrent protocol handlert Utorrent-ről qbittorrentre. Vuze-t próbáltam, meg tixati-t de tixati elbaszta a beállításokat, a magnet linkekre semmit nem reagál chrome, csak manuális másolással tudom használni qbittorrentet.
-
-
Imi1981
veterán
válasz
spammer #19214 üzenetére
Át állítottam de tök ugyan az.De azt hiszem hagyom a francba gyenge a gépem azt kész,csak akkor ie 11-ben miért jó?Amúgy mozillával ugyan ilyen .Ezek az újabb verzós chrome-ok nagyon lassúak gyengébb gépen,kiprobáltam a 10-es verziót és mint a szélvész olyan gyors,szerintem a 16-os verzióig volt igazán gyors azóta csak lassúlt és nagyon eszi a ramot.Azért erős gépen biztos jó most is.
-
-
rizso
addikt
válasz
spammer #19131 üzenetére
Nem tudom mire optimalizált, de amit korábban is írtam wienerlinien.at-s útvonalterv korábban gond nélkül ment chrome alatt, viszont pár hete már nem megy (beírod pl., hogy Von: Gasometer, Nach: Karlsplatz - felajánlja majd ha elkezded írni -, majd Verbindung suchen, és a továbbít a találatokra, amit lehetne részletezni is).
De még egyszer itt van az androidcentral.com is a galériával, ezt is megnézheted
Szerk: nekem is ugyanaz a verzióm.
Szerk2: most frissült 120-ra, de semmi változás.
-
-
törölt tag
válasz
spammer #18824 üzenetére
Na akkor, hogy egyértelműsítsem (mivel azért nyitva maradt a kérdés):
IE 11 alatt is HTML5-ben megy, egyébként rémlett, hogy anno néztem, de rengeteg dolgot néztem én már... meg azt hiszem, hogy a Youtube felületén is lehet állítani, de ennek már néztem most utána
Az viszont érdekes, hogy Chrome-ban halkabb nálam.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
spammer #18809 üzenetére
Néztem, nem lehet kikapcsolni a sávot, pedig teljesen felesleges
Csak ha kitörlöm a bővítményt akkor HTML5 lesz a Youtuben a lejátszó.
Maximum akkor lelapozok, annyit úgyse használom azt a részt, ha meg kirak valaki egy videót akkor azokat előrehozza.
Viszont akkor azok a webhelyek amik használnak HTML5-öt azok nem fognak menni nem? -
-
válasz
spammer #18704 üzenetére
Nekem html5 miatt akadozott, ahogy felettem lévőnél, akkor ha más tabra, ablakra mentem. Tényleg van hivatalos módja, viszaváltani minden html5 módot flash-re? Mert mióta visszaváltottam megszűnt a probléma, viszont, elég kókány módon egy dll fájlt vagy mit kellett kitörölnöm.
-
-
-
válasz
spammer #18645 üzenetére
Köszi. Nem rossz. bouncy edge 0-val egyetértek, az accelerationel is. 1920as felbontásra nekem kicsit soknak tűnik a smoothness. majdnem mintha androidon operáznék, elcsúszik a kép.
Közben 78 13 69 120-ra raktam, kb így lett kényelmes. Így már hasonlít az operáéra, szerintem.(Keyboardot én sem piszkáltam) -
Sk8erPeter
nagyúr
-
-
bluobluo75
őstag
válasz
spammer #18339 üzenetére
Köszi de nekem olyan kellene amivel ezeken az online videókat le lehet szedni
Sem az Opera, sem a firefox nem játsza le, így azok beépülőivel még csak megsem kisérelhetem letölteni mert el sem indítja
Ehhez a sorozathoz milyen letöltőt ajánlasz?
Egyedül a chrome plus indítja el azért ide írtam... -
guftabi96
addikt
válasz
spammer #18304 üzenetére
mással sem, legalábbis az előző rendszeren.
A mostanin a chrome-ot le tudtuk tölteni (ie-ből), és azóta semmi.
Csak ie használható, de hát az meg tudjuk, hogy arra jó csak, hogy a többi böngészőt letöltsük.
Viszont letöltéskor az ie is figyelmeztet, hogy letiltotta a letöltést, csak ott lehet folytatni -
DeathAdder
veterán
válasz
spammer #18283 üzenetére
Nagyon köszi a segítőkészséget, de ez egyszerűen nem akar menni, akkor is külföldi gugliból keres, ha a fene fenét eszik is. Chrome ugyan nem kérdezi meg, hogy milyen domaint akarok használni alapértelmezettnek.
Az első lehetőséggel természetesen magyar gugliból keres, de akkor nem jelennek meg az automatikus találatok, ahogyan azt Te is mondtad
-
DeathAdder
veterán
válasz
spammer #18281 üzenetére
Na így sikerült, visszaállítottam mindent, és megy a kereső is
Mivel külföldön vagyok éppen ezért most az abban az országban levő google keresővel keres alapértelmezetten. Ezt át tudnám tenni valahogy magyarra?
Ha hozzáadom a magyar google URL-jét, "https://www.google.hu/?gws_rd=ssl", akkor nem engedi, hogy alapértelmezettre tegyem, egyszerűen nem jelenik meg mellette a Legyen alapértelmezett gomb. Próbáltam simán "https://www.google.hu" -t is, de azt sem engedi
-
DeathAdder
veterán
válasz
spammer #18276 üzenetére
Értem, de ennek az a hátránya így, hogy írás közben nem kínál találati listát ha elkezdek gépelni valamit.
Most feltettem egy szűz chrome-t egy másik laptopra, és ott minden amit a címsorba elkezdek gépelni folyamatosan listázza az esetleges találatokat:
Nálam ez miért nincsen így?
(nekem az előzményeken kívül semmi mást nem listáz)
Így néz ki jelenleg a keresőmotor kezelése ablak nálam:
-
DeathAdder
veterán
válasz
spammer #18273 üzenetére
Ezt láttam, de nekem a google.hu volt mindig is az alapértelmezett (most is), és nem is értem, hogy miért nem ajánlja fel akkor a "TAB" megnyomásával a google.hu címsorában való keresést
pl. most tetszőlegesen próbáltam betenni egy google.it -t a keresők beállításához, de azt meg egyáltalán nem engedi, hogy alapértelmezettre tegyemHiába viszem rá a kurzort, nem jelenik meg, a "Legyen alapértelmezett" gomb
A lényeg h jó volna címsorból böngészni, a "tab" megnyomása utána, de ezt nem tudom beállítani
Esetleg olyan nem csinálható, mint firefox-ban, opera-ban, hogy a címsor mellett legyen külön egy rövid google keresőmező? -
Laslow
senior tag
válasz
spammer #17986 üzenetére
Köszönöm a választ.
Kár, nagyon. Ez így kitolás a nem full screen-en böngészőkkel, hiszen sokkal kényelmesebb egy tabra egérrel rákattintani akkor, ha csak a függőleges koordinátáit kell belőni az egérrel, a vízszinteseket viszont nem, hanem egyszerűen csak felnyomni az egeret jó magasra, ahol már kimenne a képernyőből, és ott pont jó lesz.
Ablakban böngészve viszont a vízszintes koordinátát is pontosan el kell találni, méghozzá egy egy centi körüli vékony sávot. Egyszerűen nem praktikus. Kitolás a full HD monitoron böngészőkkel, akiknek nem praktikus full screen-en sem böngészni, de így ablakban sem. -
spiritex
veterán
válasz
spammer #17440 üzenetére
Köszi a részletes választ! Azért lehet, hogy rálesek, és azt is frissítgetem, mert az én cipőm is telik... Csak érdekelne egy dolog: hogy lehet nem használni a könyvjelzőszinkronizációt? Úgy hogy az ember nem netezget 3-4-5 helyszínen, csak mindig ugyanazon az egyen? Vagy ha fel is lép több gépről a netre, mindig kézzel írja be fejből a webcímeket, vagy mindig rákeres googliban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest