Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz w.miki #26999 üzenetére

    Kiegészítők főleg ha régi megbízhatóak akkor nem csinálnak ilyet futtasd le ezt: Adwcleaner hátha talál valamit.

    Emellett még az MBAM, Emsisoft EK, Hitman PRO futtatása javaslom.

    Ha nem jársz sikerrel akkor van még valami ami valószínűleg meg fogja oldani a gondod de ez több lépcsős művelet:
    Először is gondolom használsz Google Chrome fiók szinkronizációt tehát friss Chrome telepítése után belépsz a fiókba és mindent szinkronizál, lehet hogy a probléma már ide is beete magát - futottam már bele még régen.

    Megoldás:
    A geekuninstaller segítségével gyalulod a chorme-ot, gép restart majd esetleg manuálisan is végig lehet nézni ideiglenesen a rejtett mappák láthatóvá tételével ezeket a helyeket:
    - programfiles - ha itt van még chrome mappa töröld
    - program data
    - users - user - appdata (local, local low, roaming)

    Most olyan gép előtt ülök ahol nincs fent a chrome ezért nem tudom pontosan de ezeknek az útvonalaknak a végén amit találsz chrome mappa azt töröld. ezután sem árt ha lefuttatod újra a fenti progikat.

    Újratelepíted chrome-ot megadod az email címet jelszót majd belépsz DE nem kattintasz arra hogy oké minden szinkronizálása. hanem arra kattintsz, hogy a szinkronizálandó elemek kiválasztása opció és csak a legszükségesebbeket szinkronizálod újra : bejelentkezések, jelszavak, könyvjelzők CSAK ezeket.

    Ha ezen túl vagy akkor már nem szabadna lenni semmi gondnak, telepíted a kiegészítőidet és kész is (ha a kiegészítőidnek van valami lehetősége hogy a beállításait exportáld fájlba majd az újratelepítés után vissza importálni akkor azt még megteheted, ez általában egy kis szöveges fájl lesz az ublock orign magad létrehozott szabályait ugyanígy el lehet menteni )

    EZt azért írtam mert nekem a teljes újraszinkronizációval visszajöttek azok a huncutságok amiket egyéb programmal sikerült eltávolítanom.

Új hozzászólás Aktív témák