Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Keem1

    addikt

    Kis segítség kéne emberek. Bevezető: a Chrome-ot nagyszerű böngészőnek tartom, relatíve kevés hibával. Viszont most eléggé idegesítő dologra lettem figyelmes, és fogalmam sincs, a böngető-e az oka vagy én magam. Fogalmam sincs mióta csinálja, de egy, már betöltött lapot a Chrome újból rálépéskor igen gyakran újratölt. Weboldaltól teljesen függetlenül. Ez valami új feature? Mert akkor köszönöm, nem kérem, ha a frissebb tartalom érdekel, majd én frissítek kézzel. A gyakran látogatott lapjaim általában mindig meg vannak nyitva, majd böngészgetek új lapokon másokat is. Aztán visszatérek (pl. a PH-ra) és csak az tűnik fel, hogy fehér oldal, karikázik, és meg kell várnom, míg betölt újra - holott ezt mondjuk pár órával korábban már betöltöttem/frissítettem.
    Ha a chrome://flags-ben kell tennem valamit, az se akadály, csak valahogy megszüntessem. Szeretném, ha egy töltés után ott lenne a lapom frissítés, újratöltés nélkül.

    Ja, még valami, a fentihez hasonló: ha csak háttérben nyitok meg egy oldalt (pl. a PH-n olvasgatok, de látok egy linket, amit utána elolvasnék, nem most rögtön, középső gombbal új lapra kérem, de maradok amin vagyok), nem tölti be, ikonja sincs, csak ha az adott tab-ra lépek - na itt viszont jó lenne, ha a háttérben betöltene, hogy mire átkattintok rá, már ott legyen - és ne töltse be újra az elsőnek taglalt hibával se.

    Vagy én szeretnék túl sokat? Előre is köszi a tippeket, ötleteket!

    Kéne némi infó is gondolom: Windows 7, 2 GB RAM (ebből 6-700 MB a Chrome), átlag 3- 8 fül egyszerre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák