Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
God of War Sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Most hogy így mondod rémlik h9gy van már ilyen hamu is a boltba.
Hazaérek megnézem.
Amúgy nem tudom mi az az izzó zsarátnok vagy mi de rengeteg fejlesztéshez jó és rengeteg kéne és kaptam eddig 2 darabot a játékban, fogalmam sincs hol. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Badlof2k
üzenetére
Az eddigi 3 valkűrből kettőt ebben sikerült legyőzni, elég kevés az életerő amit regenerálnak a páncélok, ezért kiegészítettem a foglalatokat olyan bűbájokkal amik pl.: a Leviatánnál sikeres csapás esetén életerőt töltenek.
(#397) Kvelstadt: Talán a láva és hamu páncéloknak lehet még értelme (nem tudom most fejből hogy mi a konkrét nevük). Minden esetre a Niflheimben lévő Ivaldi páncélokat a legcélravezetőbb összerakni, mivel minden alapanyagot be lehet hozzá ott szerezni viszonylag gyorsan.
-
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
E felett már nincs új gokd set ugye? Csak mert én is ezt néztem ki magamnak a végére.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
GZ! jó kis set.
majdnem hasonlók a statjaim nekem is , igaz ennyi eposzi cuccom nincs és éphogy csak 7 szinten vagyok, egyébként igy harcoltál Valkür ellen? mennyire gyors az az élet regeneráció? vagy az csak Nilfheimben jobb? Vagy csatában annyira azért nem tölt gyorsan vissza? -
sittes79
addikt
Sziasztok,
KB milyen tulajdonságoknal érdemes neki menni a valkuroknek? Kb megcsknalnak egyből.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Az EIR- től lesz a móka és kacagás. De továbbra is ők a kedvenc ellensegeim a jatekban. Lement a story. Nagyon frankó volt. Mostmár vissza lehet MINDENHOVA menni. Kíváncsi lennék rá hogy akkor is mást mondana ha úgy fejezed be a jatekot ha ez az utolsó trofi. Megint más: mire a történet vegere ertem nem lett maxos a Levi. Mik dobjak meg a hozzavalot?
-
válasz
penge111
üzenetére
Igen nekem sem wngedelmeskedett, nyomtam a nyilat és semmi, én is azt hittem bug de hamar rájöttem hogy most ennyire a maga ura. Az első valkűr nekem pár halálból meglett, végül már feltámasztó kő nélkül.
Na a másiknál már kellett a kő meg hp talizmán meg minden.
Nagyon úgy éreztem hogy idő előtt vagyok ott de makacs voltam és nem hagytam ott. -
penge111
addikt
Én is tegnap értem el, ahhoz a részhez akkora arca lett a gyereknek, azt hittem én csapkodom már pofán.
Ugye ez nem bug: nekem kb, mikor legelőször elkezdte ezt a szerepet a gyerek játszani, nem volt hajlandó kb 5-10 percig az íjazási parancsot végrehajtani, magától kezdte használni, a skilljét is stb. Nektek is ez volt?A törpöt is, hogy leoltotta 
Más:
most visszamentem a hegyhez, ahol a sárkit megöltem. Itt találkoztam az első Valkürrel, há bazz este ezzel ment el a kis 2 órám szinte, nem bírtam vele, ide még gyenge vagyok szerintem. -
Magyar feliratnál hasadás.
En úgy szoktam hogy mentek egyet aztán belenyúlok és meglátom hogy megy e vagy vissza a csónakba.
Tegnap jó sokat haladtam. Gyerek kinőtte a feleselős korszakát, baldurral megint bunyóztam egyet, elengedtem a 3. Sárkányt, kiderült hogy baldur freya fia, kratosról is kiderültek múltbéli dolgok és megannyi apró mozzanat párbeszéd amik nemtudom hova akarják még fokozni a hangulatot.
Egyébként setből ti mit használtatok?
Én várom hogy kiszedhessem a gokdot, most meg egy 7es lila van rajtam.
A két törp csinált nekem két páncélt ami rajtuk is van de nem tetszenek amik kratos egész felső testét takarják, nem kratososak.
Az utazó páncélját is ki tudnàm már szedni de az sem tetszik emiatt.Csabee86
Igen ki fog derülni hogy ki ő. -
Csabee86
senior tag
Tegnap sikerült elkezdenem a játékot. Az első Boss-ig jutottam. Nagyon epic harc volt.
Egyébként róla tudunk meg többet?Komolyan mikor Kratos megüti és mondja, hogy nah végre, nah az nagyon epic volt. -
Simba86
senior tag
Eljutottam oda, hogy
belenyúlok vmi fekete "ragacs-szerűségbe" és kijön belőle 2 poison-ös banya... fárasztó folyamatosan gurulgatni, dash-elni, mert 1 érintés és halál... De gondolom, ennél csak genyább harcok lesznek 
-
SH4D0W2011
őstag
Elkezdtem ma végre én is, még csak ott tartok, hogy
, szóval még nagyon az eleje, de nem hiszem, hogy találkoztam ennyire intenzív és epic játékkal.szétpüföltem az Idegen arcát 
-
Zsinder
aktív tag
Csak panaszkodnom kellett, visszavett végre a lendületből

-
Zsinder
aktív tag
Amióta a gyereknek el lett mondva, hogy
Ő is egy Isten... hát rohadtul idegesítő a kis nyomorék 
-
wolf13
őstag
válasz
üzenetére
A kisegítő beállításoknál vagy valami hasonló az opció , viszont :
Van lehetőség a betű méretének állítására, de a játék megjegyzi, hogy csak a menüben azon bejegyzések méretei változnak ahol ez (gondolom a keretek engedik) lehetséges. A beszédek méretezésére nincs opció.Van lehetőség a betű méretének állítására, de a játék megjegyzi, hogy csak a menüben azon bejegyzések méretei változnak ahol ez (gondolom a keretek engedik) lehetséges. A beszédek méretezésére nincs opció.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Kriisszzttii
üzenetére
Igen.
-
Kriisszzttii
újonc
Sziasztok felirat betüméretén lehet állitani?
-
penge111
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Ittam minden szavad, én is így érzek, mondjuk egy hét múlva eladom a játékot, mert egy kollégám átveszi, addig amit tudok kipörgettek még a főszálon túl, de 100% hogy megveszem majd ismét, amikor jó árasítva lesz.
Gondolom Dlc, komolyabb kontent nem jön a játékhoz, anno se volt egy részhez sem?!
-
Na jó gyerekek, jó ez a játék de nagyon nagyon de most haladtam kicsit storyban és meg sem próbálom szavakkal körülírni mennyire jó és folyamatosan fokozza.
Néhány dolog ami nekem hatalmassá teszi az élnényt a harc és más gyakran tárgyalt dolgok mellett.
Az hogy egyre inkább apa lesz mikor már nem azt mondja a fiának hogy "olvasd" hanem hogy "el tudod e olvasni?"
Mikor szól neki hogy segitsen tolni a sziklát, amikor egyre jobban dicséri a harcok után de harc közben is.
Az első valkűr harc isteni volt!
Elkapott pászor de meg is érdemeltem.
Egyébként nagyon tartottam tőle hogy fog e tetszeni ahogy megvalósítják őket és ó igen, hivatalosan is imádom őket!
Még úgy sem akartam bántani őt hogy meg volt gonoszúlva.
Az amikor a fiú megbetegedett és aggódott érte, az ahogy csendben magába mélyedve ült a csónakban.
Amikor visszakaptam a chaos bladet és átváltott a zene a régi gow-os stilusra..
Ez a játèk eszméletlen.
Sok jó játékkal játszottam ps4en de mindig azt mondtam hogy a bloodborne volt ami miatt igazán érdemes volt a gépet megvenni.
En nem system seller cím.
Ez A, azaz A! system seller cím.
Nem hiszem hogy lesz még a generációban valami ami ennyire, minden részletében ilyen jó lesz. -
penge111
addikt
Későbbiekben lesznek majd
-
-
penge111
addikt
Szerintem lassan finisbe érek,
Hétvégén már gondolom a stáblistát fogom tátott szájjal bámulni. Minden perce ajándék ennek a játéknak, nagyon örülök, hogy vannak fejlesztők akik még tudnak varázsolni, félve vettem meg retro játék fanatikusként a Ps4-et, de a GoW bebizonyította, hogy van létjogosultsága az új generációnak is!este szereztem meg a fekete követ, indulok az óriások földjére. -
törölt tag
válasz
szallasi007
üzenetére
Az, hogy a végére értél még nem spoiler, azt ne tedd bele a tagbe, és akkor az ember tudja, ránézhet-e a sopileres részre.
-
válasz
szallasi007
üzenetére
Énis most értem a végére.
Amit a végére összedobtak hát arra szavak nincsenek!! Egyszerűen tökéletes lett az egész!!Nem is értem a pár régi motorost, ugyanúgy megkapták a láncos pengéket azokkal az animációkkal amik voltak, mégis sír a szájuk? Ja hogy valszeg el sem jutottak odaáig 
-
törölt tag
A végére értem egy 30 órás remek kalandnak. Felkerült a top3 story based játékom listájára (Witcher 3 első, Last of us második).
Pfuh basszus ez a játék. Hibátlan. Egy percig se volt unalmas, bármit is csináltam.
Midgard 73%-on áll jelenleg. Minden küldetést megcsináltam rajta. Ládákat kell még kinyitni, illetve a kell megölni. 1 van kész belőlük, az remek kis összeröffenés volt.valkyrie-okat
A többi realm-ban is van még pár dolog, amiket valószínűleg megcsinálok, mert maga a harcrendszer is bejön.Hála az égnek, hogy eljött ebbe az irányba a széria. A GoW III számomra egy középkategóriás játék (H&S játéknak fasza, csak nem voltam soha a fanja). Meg se vettem volna, ha azt az utat követik.
Olyan epikus pillanatok voltak a játékban, amik miatt éri meg story based játékokkal játszani.
Ahogy a Last of Us miatt is megéri külön megvenni egy PS4-et, úgy e miatt a játék miatt is ajánlott.Nincsenek szavak...remélem az emberek többsége nem csak átrohan a játékon, hanem tényleg felfedezi az egészet, mert hihetetlen...
(#278) Callisto - Így a játék végeztével változott a véleményem...A LoU után ez a második legjobb ps4 exkluzív játék (szerintem)
Sikerült egy helyet javítania. Igazából porig alázta az UC4-et a szememben. Az is egy kivételes játék, de az csak játékként tetszett. A történet nem kötött le. -
Peetey91
senior tag
Ha végigviszem a játékot és később visszamegyek egy-egy területre ott majd random jelennek meg ellenségek? Vagy akkor már csak a kitisztított üres zónákban fogok bolyongani? Hogy ugye az olyan célokat, hogy döntsek fel X ellenséget, R3-mal végezzek ki X ellenséget be tudom pótolni a végén is?
-
törölt tag
válasz
szallasi007
üzenetére
Úgy használjuk már a spoiler gombot, hogy csak a spoilert takarjuk ki vele.
Elkezdtem olvasni az írásod és mire feleszméltem belefutottam egy giga-megába ha jól láttam.

-
3L1T3
addikt
válasz
szallasi007
üzenetére
Csak merít a skandináv mitológiabol, ne keverd ide a képregényes Thor és Loki sztorit mert semmi köze hozza. Atreus teljesen Kratos gyermeke, és nem ódon nevelt gyereke. 
-
szallasi007
őstag
Végigmentem a sztorin és őőőő hát izé
Mikor hal meg Kratos a kölyök kezei között, ahogy a jóslat mutatja? 5-6 részben?
És Loki?!?!?!?!?!?!? Na most akkor kiderül nem is Kratos gyereke lesz hanem Odiné és majd Thor öccse lesz végül? Freya és Kratos asszonykája nem lesznek tesók? Loki biztos az óriások leszármazottja? Nem vagyok jártas a vikin mitológiában de a képregényekből más rémlik
Ejj jöhet a következő rész karácsonyra
-
Badlof2k
senior tag
válasz
zsoltnyiri
üzenetére
Szia ! Van, alapból azzal is kezd a játék ha jól emlékszem

-
zsoltnyiri
tag
Sziasztok!
Egy kérdés, a magyar feliratos God of War-ban (2018) van angol felirat is? Mindenképp angol feliratot szeretnék, és félek így megvenni

Köszi!
-
mcwolf79
veterán
Hát feljebb toltam egy fokozatot a nehézségen, mert normal-on nem volt annyira kihívás. Hát a következőben már van. Itt azért a lila ellenfelek már megfektetnek hamar ha nem figyelek. Ez így már kellemesen izzadós.
Csak én érzem úgy, hogy Atreius-t érdemesebb előbb feltápolni mint Kratos-t? A láncvillámlós stuffal eléggé lehet aprítani az ellenfeleket. 1-2 világszakadásos mobnál rengeteget segít, ha lesokkol néhányat, időt adva Kratos-nak aprítani öket. -
Badlof2k
senior tag
válasz
El Barto
üzenetére
Tény normál vagy milyen nehézségen csináltam de necces volt a vége , amolyan ki hal meg előbb :"D huh elvileg ha legyőzöd a valkürt akkor utánna dobja be újra a challangeket nehezítve es mindegyik 1 stages ahogy néztem de sokkal nehezebb hármat sikerült megcsinalnom negyediket ma próbálom meg újra

-
El Barto
tag
válasz
Badlof2k
üzenetére
Elsőre?!
Gratulálok,az tényleg nem semmi.
Igen,megköszönném a leírást ha nem nagy gond. Muspelheimbe én is visszamentem,de másodjára már nem dobja fel a challenge-t a játék,pedig bóklásztam az arénákban vagy fél órát! (Viszont Amikor Kratos mászik,érdemes minden irányba körbeforgatni a kamerát,mert előfordul hogy rejtett járat is van!találtam egy rejtett járatoto ládával,még az első aréna előtt,ha jól emlékszem.) 
-
törölt tag
Vettem végül kódot, be is aktiváltam. Elvileg Digital Deluxe Edition. A játék le is jött, de az extrákat nem találom. A képregényre gondolok meg az artbookra. Ezeket hogy lehet előbányászni? Vagy a játékon belül kell valamit nyomni neki?

-
penge111
addikt
Én tegnap találkoztam az
, ez a játék csak folyamatosan ível felfelé, mindig villant valami újat menet közben.első sárkánykiszabadítós küldivel -
Darksiders84
aktív tag
Betűméretet hol lehet nagyobbra állitani? Nem találom csak a sötét háteret az írás alá.
-
törölt tag
válasz
Badlof2k
üzenetére
A valkűrök (még nem tartok ott) elleni harcot befolyásolja a nehézségi szint?
Csak mert olvasok itt "sehogy se megy" - "elsőre meglett" hozzászólásokat, de senki nem írta le, hogy milyen nehézségen tolja.Bár gondolom a legtöbben a "give me a challange" szintet választják, hisz amúgy csak unalmas vagdalkozás lenne.
Kipróbáltam egy ellenségnél az easy módot. Három ütésből feküdt. Utána visszaraktam kihívás szintre és 10 percig csapkodtam, mire megmurdelt.
Tehát óriási a különbség. -
Zsinder
aktív tag
Most jövök Thamurtól még bőven nem vagyok fullos de ott rátaláltam az egyik Valkűrre. Megizzasztott de azt hittem durvább lesz. Ezek a boss fightok...
Sokszor miután végzek velük már verném le őket megint 
Minden eddigi résszel játszottam de messze felülmúlta az elvárásaimat. -
Badlof2k
senior tag
válasz
El Barto
üzenetére
Nekem tegnap elsőre meglett a musphelmi valkur ha gondolod majd leirom nekem miylen cuccok vannak berakva..egyebként épphogy meglett azis az talizmánomnak köszönhetem
meg annal ugy láttam hogy a fény szal nem a villám nyíl jó ellene.. Meg szórtam rá folyamat a rúnatámadásokat.. Egyébként valaki kivitte már a musphelmi challangeket máaodjára is? -
prokxy
veterán
A digit deluxe-hoz vagy a limitedhez adott páncél mennyi ideíg bírja? Kb. mikor cseréltétek le?
-
Simba86
senior tag
Tegnap este megöltem a
... jól gondolom, hogy messze vagyok még a felétől is?sötét elf boss-t
Ezekkel a napi 1-2 órákkal el leszek egy "dalabig" (by Meg). Arról nem is beszélve, hogy mindennap az első 1-2 halálig olyan, mintha újra kéne tanulnom a mechanikát, akkora a berögződés az előző részekben levő irányításhoz. (Nem mellesleg, az az irányítási rendszer SZERINTEM a valaha készült legjobb volt a kamerával együtt és a tökéletesen kézre álló kombókkal) -
Adam_Shepard
addikt
1.14 update. Amúgy lehet ők is átgondolták és visszarakták az 1000 killes trophyt a 2000 helyett legutóbb.
-
Adam_Shepard
addikt
azon agyalok, hogy leveszem a HUD-ot. kb. minden leolvasható a képernyőről.
-
El Barto
tag
Mindent bevetek folyamatosan,kezdem a fejszével,elsütöm R1-t is majd R2-t is (Njörd fergetege rúna és Ivaldi üllője,vagy A fagyóriás őrjöngése),utána egyből négyzetet nyomva tartom,Atreus küldi rá az elektromos farkasokat (A farkas dühe rúna),közben szeletelem,utána azonnal L3-R3,és ami belefér,csak utána váltok át a
.Folyamatosan nyilazom,pajzs,dodge,a talizmánom még életerőt is visszatölt,olyan vagyok mint egy polip!láncosra
De a vicc hogy olyan feltámasztó kövem van,ami azonnal full berserker módot ad megint,tehát 2x is tudok darálni.De mondom,a börtönös valkűr harmadik próbából feküdt,ez amit írtam Odin egyik rejtekhelyén van - a muspelheimi meg esélytelen.Ja ,rajtam is rajtam van a valkűrös -5% sebzés!Folyamatosan fejlesztek mindent.Ám nem csak én vagyok így,délután is,meg az előbb is panaszkodott valaki egy másik fórumon (PSC),nem csak nekem nem megy.Lehet nem mindegy a sorrend? 
Amikor már csak két-három ütés kéne neki,belilul a szeme,és mintha sebezhetetlen lenne,ráküldtem egy R1 kombót,és közben ölt meg,simán.Normál esetben meg ugye áll és nyeli az ütéseket,mivel fagyos a fejsze,és ledermed.
-
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!
Na most végeztem a játékkal. Tudnátok tanácsot adni hogy most hogyan tovább? Láttam vannak sárga páncélok, de annyi minden kell hozzá. Na azokat honnan tudnám megszerezni?
Köszi előre is! -
Badlof2k
senior tag
-
El Barto
tag
Nem spoileres helyzetjelentés (azért csak óvatosan olvasni):
lassan hatos szintű leszek,a boy maxra felhúzva (tegez is),az összes használandó rúnám,talizmánom,fegyver fullon,és nem bírok a valkűrökkel.
Tegnap este megint belebotlottam egybe,egy órán keresztül masszíroztuk egymást,annyira kicsi kellene csak,de mikor már alig van élete,átvált berserker módba,meg van hogy pajzson keresztül két ütés vagyok,pedig már hat almát megtaláltam a kilencből,a védelmem is valami 160 körüli. 
-
niyabinghi
tag
Remélem, megkapom holnap, már úton van. Nagyon várom!!! Ha minden jól megy, csütörtökön nekiesek és ledarálom a hosszú hétvége alatt.

-
Peetey91
senior tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Én is ma szereztem meg azt a trófeát. Annál a résznél konkrétan álltam a TV előtt, mert nem bírtam ülve maradni.

-
szzoo
tag
Én vasárnap vettem meg. A 3. helyen sikerült, első két boltból kifogyott a készlet (sima, nem limited).
Nagyon az elején járok én is, kb ahol te. Én nem is fogok jól haladni vele: Feleségem nézte mikor kipróbáltam és érdekli a történet. Főleg akkor játszok vele, ha mindketten ráérünk.

-
batai15
félisten
Olvasva hogy mennyire bejön mindenkinek, mérges vagyok hogy megjelenés óta még ott járok csak hogy kováccsal találkoztam.
-
Badlof2k
senior tag
Eszmèletlen mennyi Loret tettek bele a jàtékba ès föleg hogy nordic myth ami a kedvencem..
sok minden nekem sem tetszett elöző részekhez képest de a végére teljesen megbékéltem az egészel mert látszik mi munkát végeztek , bár kicsit hiányzik a régi szinkron de teljesen jól áll ez is egy öregebb Kratosnak.. A legjobban az tetszett milyen csavarokat és érzelmileg erős jeleneteket hoztak össze , a frappáns befejezesről ami sorozatoknál jellemző Bazdmeg hogy ittvan vége érzést hozza ki..
4 valkürt gyürtem már le ..az 5ik kétszer elvert.. Ugyhogy megyek másik helyekre ami még nincs kész.. 
-
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Este ránézek, de én úgy emlékszem hogy mindent bepipáltam pont emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Battlefield 6
- LEGO klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- LG OLED TV 55CS6LA
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[link] [link]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2018-04/27/429691_zvuq2sjsq2z943l0_31398153_1813931781990603_4478112526931853312_o.jpg/800)

Valamit rosszul csinálok? Most volt az a rész

Én is normal fokozaton vagyok,a hármas,négyes szintű ellenfelek rutin,a hetesekkel már kergetőzöm rendesen!
Gratulálok,az tényleg nem semmi.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezúton is köszönet neki!