Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
-
Mobilarena
God of War Sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Uk-s játékokkal is ezt csinálja uk accon.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Kicsivel több mint 1 éves.
Amúgy a másik ilyen a SWBF2 volt. Ott a "loading" képernyőn akart elszállni a gép, aztán miután betöltött játék közben elcsendesedett. Itt is játék alatt alig hallom a hangját, csak a menüben jön meg a hangja. -
válasz
mcwolf79
üzenetére
Boltba írja is hogy semmi más haszna nincs azon kívül hogy eladd.
Én is tele voktam kupakkal kürtökkel maszkokkal meg stb, aztán szóltak hogy eladhatóak és ífy lettem god of richness.
Adam shepard
Az a baj ezekkel a peccsekkel hogy mikor este végre leülhetek legalább egy két órára, elvesz belőle pár percet mig frissít.
Ja és igen, be van kapcsolva mindenféle rest mód frisdítés de nem tudom mi a retekért nem frissít le semmit. -
Adam_Shepard
addikt
Közben jött egy 1.13-mas patch is. Nem tudni, hogy mit javít.
-
mcwolf79
veterán
Ezeket a "zsákmányokat" el lehet adni a kovácsnál? Vagy kellenek még valamire?
Basszus, a menüben 3-szor olyan hangos a gép mint játék közben

-
Most lett meg az hogy a piros gyökérrel benőtt ládákat nyitni tudjam, és közben egyre több kék gyökérrel benőtt ládát is látok.
Szépen megtöltötték a játékot, és szeretem ezt a visszajárkálósdit.Ja és ugye tegnap beszéltünk a világkígyóval. Fejhallgató volt a fejemen jó hangosra állítva és kegyetlen jó vokt ahogy beszélt. Imádom a hatalmas mély hörgő hangon beszélő dögöket! 
-
Simba86
senior tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
biztos nem írtad el és "rekt and roll"-t akartál írni?

-
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Elhiszem. Tegnap volt egy hely ahol két hasadék is volt és mindkettőböl jöttek a onehit ellenfelek.
És persze mégvegy kék armorba vagyok ami nincs is kihúzva.Viszont tegnap találkoztam egy utazóval. Nagyon ds-esen harcolt. Ug sword kétkézre fogva és pajzs a hátán meg nagy erős páncél. Vártam is hogy soult kapok érte. 
Penge111
Van bizony, és ennek örülünk is nagyon!
Én már eddig is azt mondtam hogy simán megérte a játék a pénzét. -
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Az kmoly mert úgy érzem hogy hű de jó tartalmas volt már eddig is.
Ja és akkor vanbak ilyen 6szögletü tükrök amikről még szó nem volt hogy mik azok.Ja és már " read" helyett azt mondta a fiunak hogy can you read this?"
Ja meg kiderült ki a boszi.Penge111
Én egy lépéssel vagyok előtted, szóval te is kb a felénél. -
penge111
addikt
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Én most itt járok 15 óra után,
, mennyi van még hátra?a hegy tetejére jutáshoz, működésbe hozam a liftet, és egy sárkány próbált megállítani, megcsapkodtam kicsit, egyelőre elmenekült -
Ez a játék nekem nem 20-25 óra lesz az biztos.
ugye egyszer lejebb ment a vízstint a tónál és úk teruületek nyiktak meg. Na most beszéltem a kígyóval és megint lejjebb ment a víz és mégtöbb új terület. Van boss, van hasadás és még körbe se értem. Nagyon jó, és a párbeszédek és a story is továbbra is remek! -
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Neszpojlerezz!

-
Adam_Shepard
addikt
Na most lett meg a Hello old friend trophy... háááát kamilláztam
-
Adam_Shepard
addikt
jajj de érjetek már a végére és kiabáljunk!

-
Gery9112
őstag
Sikerült megszereznem a
ohh BOY......úgy retrozni, hogy konkrét szerepe van a sztoriban...hát.....le a kalappal, ez a játék egyre jobb.Blades of Chaos-t 
-
El Barto
tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Én is normalon vagyok,találkoztam a börtönös valkűrrel,akiről én beszélek (Muspelheim - GONDUR) - ÉG ÉS FÖLD! A börtönöst két halállal megoldottam,jó kis csata volt,azóta még fejlődgettem is,visszamentem délután,de egy óra után feladtam.ESÉLYTELEN egyelőre!
Egyszer tudtam levinni az életerőt félig,de kicsit olyan mint Friede, .Mondom,tegnap one hit killt kaptam,SOHA életemben egy játékkal nem jártam még így...felugrik,te csinálsz amit akarsz (sprint,dodge),mégis a nyakadra érkezik 
-
Redcaster
őstag
Srácok!
Soha nem gondoltam volna ezt magamról...
Világ életemben PC gamer voltam...
Sokáig hallani sem akartam arról, hogy konzolom legyen, mert úgy voltam vele, hogy csak PC-n lehet játszani (tudom, elég hülye felfogás)
De nem bírtam tovább, és ma megrendeltem a PS4 Pro-t az ajándék GoW-al

Már holnap hozta volna a futár, de hívtak a KSZ-től, hogy kifogytak, és csak a napokban érkezik újabb szállítmány

De addig ki kell bírnom valahogy

Szorítsatok értem

-
dinostaRR
tag
válasz
Callisto
üzenetére
Legalább nem vagyok egyedül
Én éppen most jöttem ki a , de minden területet kitakarítok, most is éppen egy mellékküldetést csinálok mielőtt tovább mennék. Ám örülök, hogy ezen a fokozaton kezdtem, mert az elején tényleg nehéz volt, még az ütésekkel sem voltam tisztába, hogy mit mivel, de most már azért érzem, így egyszerűbb. Persze a fejlesztések is segítenek. Most úgy érzem, hogy ez olyan lesz mint a witcher 3 death march fokozat, elején meggyűlik az ember baja de ahogy beindul utána észre sem vehető, hogy a legnehezebben van. Persze még messze a vége, lehet lesz sírásfényelfektől 
-
dinostaRR
tag
valaki tolja god of war fokozaton? Ha igen merre jar eppen?

-
mcwolf79
veterán
Hát azt hiszem [ez] volt életem legizzasztóbb csatája. Sztem nem túlzok, ha azt mondom legalább 50-szer nekifutottam. Normál fokozaton elég durva,mert egyszer megcsapnak és fexek. És ezek nem is boss-ok, csak 2 izmosabb mob. Kurta soxor haltam meg, mert nem láttam a takarástól,hogy a hátsó monszta milyen ütésre készül,plussz mikor a nagy ütés animációja ment,aközben is rengetegszer lecsapott a másik szörny.
Amúgy a titka hogy mindig el kell terelni az egyik figyelmét Atreus-szal,akkor a másik addig csépelhető.oriic:
ráhibáztál
-
Gery9112
őstag
+1. Valamint az nagyon jó húzás volt, hogy nem a mennyiséggel akarják túlszárnyalni magukat a készítők hanem a minőséggel. A 3. részben a brutalitás olyan sok volt, hogy azt túlszárnyalni már nevetséges lenne. 12 liter vér helyett most a 4. részre 30 litert folyatnak szét. Tudták, hogy ez rövid úton zsákutca lenne.
Ehelyett inkább, "közelebb hozták" és sokkolnak. Amikor a játék elején
bossharc végén közelről mutatják és hallod, hogy kitöri a nyakát az nagyon durva volt. Egy másik jelenet aBaldur , na ott összehúztam magam, egyből a Ryan közlegény megmentése jutott eszembe csak Atreusznál nem Hitlerjugendes kés volt.szarvas leszúrása 
-
Shamat
aktív tag
Megérkezett végre!

-
3L1T3
addikt
JÓ TANÁCS!
Ha valaki végig vitte a játékot, érdemesebb utána neki kezdeni a kihívásoknak és egyéb feladatoknak.
Már csak azért is mert, a játék vége után Kratos, Mimir , Atreus folyamatosan "magyarázza" a megmaradt kérdéseket. -
bobojszan
tag
Legyen igazad! Megnézném a hurrogást ha egy COD nézetet fordítanának ki pont az ellenkezőjére
Szerintem ez a nézet volt a játék lelke, de ez csak szubjektív vélemény, ha neked így is tetszik akkor jó neked! 
A rajongásom mértékét meg a játék felé had érezzem én magaménak ha lehet! -
3L1T3
addikt
válasz
bobojszan
üzenetére
Szia,
Szerintem semmit sem jelent, hogy te Chaos szinten játszottad az előző részeket. Inkább földhözragadt vagy, és nem látod azt hogy igen is KELLETT és JÓT tett SŐT a legjobbat tette az egész játék stílusváltozása.
Azzal a jól bevett stílussal és fűszerezéssel a God of War nem tudott volna fennmaradni és maradandót alkotni.
Ha eljutsz addig a részig ahol vissza kapott a Chaos Blade-et, és először kezded el azokat forgatni ráébredsz, hogy igen is eszméletlen munka volt az, hogy úgy tudták átültetni ezeket a fegyvereket és animációkat, mintha az előző részekkel játszanék. Mindent egybevetve, én imádtam minden részét a játéknak, egyik kedvenc szériám. De nem tudok veled egyetérteni és megérteni sem tudom azt amit mondasz. Megölték a játék lelkét? Pont hogy most kapott. Ős GOW-os vagy?! Ezeket a démonokat te szülted saját magadnak.

-
bobojszan
tag
Naszóval!
A grandiózusságáról már eleget beszéltetek szerintem, most jöjjön az amit elbasztak!
Mivel én ős GOW-os vagyok, ha jól látjátok az aláírásom is GOW-os, kipörgettem mindegyiket oda-vissza 10x kb! Volt hogy unalmamban végigvittem meghalás nélkül a 2.at annyira függtem a játéktól. Az egyik kapcsolatom is GOW1 god módja miatt ment miatt ment tönkre, mert kb 1-2 hónapig szenvedtem vele, a csajom meg megunta a napi 3-4 óra játékot és kibaszott a faszba
Sosem törtem szét semmit, de az 1. rész legvégénél GOD módban kiakasztott, amikor már kb 2 hetet próbálkoztam és elvágtam a PS2 joy zsinórját, hogy akkor most kicsit pause, van 3 Kratos figurám a polcon, na függő vagyok...akkor ennyit arról hogy mennyire vártam ezt a részt!Naszóval2!
Sikerült megölni a játék lelkét ezzel a nézettel! Akárki akármit is mond, a GOW azért volt ennyire ütős mert hihetetlen látványvilágot adott a nézete! Ott volt az az "apró" emberke a két kis szabjájával és körülötte minden ami él és halott az rárontott egyszerre, akár 50 katona, akár 3-4 küklopsz, 3 fejű kutya tökmindegy, lényeg az hogy amilyen kis apró volt ebből a nézetből eszement fightokat lehetett összehozni főleg a kombókkal! Ahhoz képest most pörögsz-forogsz, néha azt sem tudod hol hányan vannak, teljesen átláthatatlan a küzdelem, mindenkire külön rá kell fordulni, teljesen szétszaggatja az amúgy tökéletes kombókat amiket eddig be tudtál vinni akár 20-30 katonának egyszerre. Nem mondom hogy nem térdeltem le a kinézetnek, de ne mondja senki hogy ez a küzdelem jobban nézne ki a mostani nézettel:
[link] 1:30tól
Kb lófaszt sem látnál belőle!Az irányítás! Velem személy szerint kibasztak rendesen! Több 1000 óra GOW benne van az ujjaimban, mi ez az R1, R2 gombkiosztás?!?(négyzet, háromszög,kör helyett) Gurulni L1+X???!?!??(sima R1 volt) Teljesen lelassították a küzdelmeket ezzel! Tudom, hogy nagyon sok új játékost behoznak ezzel a kiadással, de nem kellett volna a régiekkel kibaszni szerintem! Teljesen együgyű lett az egész, szerintem csak rontottak vele!
A játékélmény!
Tudom, hogy öreg már Kratos, meg minden, de eszement lassan indul be a játék...persze, kell a történet meg stb, de baszki ez egy GOW ahol az első rész elején kb 10 mpre a játék elindulása után már 20an rontottak rád és ez kitartott a végéig, alig volt szusszanásnyi időd, dőltek rád az ellenfelek, győztél kaszabolni...ehhez képest azt vártam 1 óra játék után, mikor megyünk el Atreusal kibaszott virágokat szedni vagy őzikéket etetni...gyerekek ne legyünk már ennyire PC-k ez egy hentjáték, volt olyan rész-nem logikai-ahol vagy 20 percet futkostam, nem jött 1 ellenfél sem. Néha teljesen a Tomb Raiderben éreztem magamat, futkostam az erdőben 5-10 perceket ládákra vadászva, ellenfél meg sehol...Összegezve álleesős lenne, ha ez lenne az első rész, de mivel ezen nőttem fel és a DNSemben van már az összes rész/kombó/titkos ládák helye mindegyik részben ezért nekem nem jött be ez az újításos dolog, de hát ki nem szarja le az én véleményemet ott Santa Monicában, ha dőlnek be a csilliárdok az ablakon! Én csak 1 ősrajongó vagyok innen magyarból, majd előveszem a 2.at ha megint igazi GOW élményt akarok!
A Chaos szint legyen veletek!

-
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!
Halljátok ez a játék! Én nem tudok betelni vele. Ritkán ragad így magával játék, hogy szinte libabőrös leszek,
de amikor Kratos visszamegy a házába felvenni a pengéket és lemegy Hell-be hát az egész beszéd, hangulat olyan volt hogy szinte sírtam 
Nekem eddig 10 pont! -
El Barto
tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Gratulálok!Milyen nehézségi szinten nyomod?Jó neked,én normalon olyan one hit killt kaptam Muspelheimben,hogy azóta is csak lesek.
Egyelőre ÖTLETEM sincs hogy hogy lesz meg,inkább megyek másfelé,erősödök,de sem videot nem nézek,sem guide-ot nem olvasok,csak úgy "szőrén" akarom lenyomni mindet! 
-
Adam_Shepard
addikt
Nekem ma reggel, munkába indulás előtt ment le az első valkűr és visítottam annyira jól esett !

-
Ha azt mondanák hogy, oké srácok itt most megállunk éscegy darabig ez lesz az állandó grafika a játékoknál" én simán belemennék.
Nem vagyok nagy grafikabuzi és már ezelőtt is volt olyan hogy azt mondtam ez bőven jól néz ki.
Mikor először hasznáktam a bifrösztöt csak pisloftam.Az a vizuális effekt míg irányba állt és megnyilt az átjáó nekem hatalmas élmény volt. -
Én még az elején vagyok, látom többen is végigtolták már és várják a folytatást. Remélem, hogy nem kell újabb 5 évet várni, mire jön a köv. rész, így, hogy megvan már az engine és az alapok.
-
Sziasztok!
A Tűz birodalmában mennyi ilyen kihívás van? A végén egy főellenfél lesz? Esetleg semmi? 
-
El Barto
tag
Tegnap délután fejeztem be normal fokozaton,azóta kalandozgatok,csinálom a küldetéseket,fejlesztgetek.Irgalmatlan nagy játék,a hangulata mindent visz.Pár minimális hibától eltekintve adom a 10 pontot.
A Leviathan fejsze hatalmas ötlet,maxra húzva,rúnázgatva brutális cucc.Hiányoltam a zenét,nagyon kevés van,nagyon kevésszer - úgy értem,ha már feltűnik hogy negyed órája csend van,az furcsa.Tulajdonképpeni "főboss" egy darab van,meg pár,a képernyő alján látható életerőcsíkos teremtmény,de úgy a játék felétől szinte nincs ellenfél,főleg ha Atreust maxra toljuk (nyíl,tegez,rúnák,felszerelés).Nagyon jól sebez,dobálja a zöld életerő cuccokat,és nem kell oltalmazni,szóval kb. olyan mint egy plusz fegyver.
Az irányítást nem értem csak - Kratos nem tud megfordulni a saját tengelye körül?!Mijaf.szom,ez azért 2018-ban eléggé érdekes (1000+ órányi Dark Souls 3 után kellett fél nap mire "átálltam" erre a szisztémára).Az első Valkűrnél azért megilletődtem,hatos szinten maxra húzott fegyverekkel és über felszereléssel kaptam egy one hit killt...érdekes lesz.

Összességében mindenkinek jó szórakozást kívánok,én mára szabit vettem ki,szóval megyek és lekaszabolom az összes maradék b@szadékot!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
penge111
addikt
válasz
Badlof2k
üzenetére
Ti csak a storyra koncentráltatok, hogy ilyen hamar kipörgettétek. Csütörtök óta van meg a játék, kb 12-14 órám van benne, de kilépve a játékból a haladásjelző 4%-ot mutat. Lehet bennem van a hiba, ugye Ps3-ról jöttem, egy Slim Ps4-et vettem a GOW alá, de én semmi fps dropot, lagot nem láttam még idáig, de lehet csak én vagyok érzéketlen, de inkább az legyek mint lássam ezeket

-
Badlof2k
senior tag
Most sikerült befejezni a sztorit hát brutál , remélem jön folytatás mert igy nagyon nem egész még
a kigyós rész meg favorit azthittem kise fèr a képernyön 
-
wolf13
őstag
Én beállítottam a fekete hátteret a feliratnak , és kivettem a szöveg elől a nevet , hogy ki mondja.
Engem az is lassított. -
Adam_Shepard
addikt
Találkoztam az első
és már most imádom. Látszik, hogy nem kis ihletet merítettek a From- játékokból. Ugyanez a helyzet aValkürömmel is.Traveler - championnel -
Gery9112
őstag
-
Vitee
aktív tag
Igen, ezt mi is tapasztaltuk. En jatszok, baratnom pedig nezi a jetekmenetet es igy ketten "jatszunk"
de neha olyan hirtelen, talan 2 masodperc alatt elkapja a feliratot, hogy a karakter meg reg a felenel jar a dialogusnak... O nagyon gyorsan olvas. Amig en 1 konyvet olvasok ki, addig neki leporog 2-3. De meg neki se sikerul sokat elolvasni.
Nem tudom miert csinalja. Illetve eleg pici a felirat. Elvileg ehhez ma jott egy patch, hogy lehet novelni, de gyakorlatilag nem mukodik. -
-
Én ott tartok hogy elvileg mehetek a fekete füstöt okádó szikla felé és olyan 16-17 órám lehet benne.
De nem sietek, side questezek, olvasgatom amiket felveszek stb.
Most pl van egy a tűzes világban és jól megy de még nem sebzek úgy hogy időre meglegyek (az első próba lett meg de csak éppen).
Mennyi próba van ott? -
Bencus88
nagyúr
Azt hol tudom megnézni mennyi időnél járok?
-
prokxy
veterán
Végigtolta már vki?
Mennyire nehezek, farmolósak, kihagyhatóak a trofik? -
Gery9112
őstag
PS4 slim-en kifejezetten szarul fut. Akad, fps drop egy céges diavetítés is jobb.

Hát ha 10-ből 9 ember el van ájulva akkor valószínű, hogy nem rossz. Viszont persze erről győződj meg magad, mindig van egy kis esély arra, hogy valakinek nem jön be az, ami a többi embernek.
-
EmThor
addikt
Tényleg annyira jó a játék, hogy Úristen ez mi és kihagyhatatlan, vagy csak simán 'jo' mert szénné van polírozva?
PS4 slim-en is jól fut? Köszönöm!
-
szana8
tag
Most végeztem a story-val. TE ATYA ÚR ISTEN. Mi volt ez? Annyira húz magával a törénet, egyszerűen nem enged felálni a játék elől. 2 részletben végig is toltam. Most már csak a jóleső üresség van bennem, hogy nem mostanában kapunk még egy ilyen játékot az biztos. Nálam év játéka nyertes. Innem már nagyon nagyot kell ugrania a kövezkezőken, hogy ezt lenyomja.
-
Peetey91
senior tag
Te jó ég milyen az a rész, amikor Kratos
belép a fénybe és Atreust hátrahagyja, majd a fiát hallja, amit az édesanyjának “mondott”. Ritkán érzek ilyen libabőrt játékoknál, idáig nekem ez a top moment a játékban. 
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok! Most ertem at alfheimre! Az lenne a kerdesem kicsit elcsusztam szovegbe lemaradtam es nem teljesen ertem miert, hogyan kerultem en at ide. Meg lesznek majd ilyen portalok ahol vandorolhatok a vilagok kozott? Koszonom a segitseget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elden Ring
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bittorrent topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Egyszer tudtam levinni az életerőt félig,de kicsit olyan mint Friede,

"