Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
God of War Sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Bejelentkezek én is, egyelőre egy Balanced Experience szintű végigjátszáson vagyok túl. Terv a Platina, egy jó kis Mist / Valkűr armor, és esetleg egy Új játék+ végigjátszás is.
-
pulffy
őstag
Találtam még egy bugot, meg kellene ölnöm a 6. Aggastyánt, a térkép jelöli is, de hiába megyek oda nincs ott, másnak is volt ez?
[kép] -
pulffy
őstag
Hali. Niflheimben Sendrinek le kellen gyártani az Ivaldi Műhelyének a kulcsát de hogyan? Azt muttasa a követés hogy menjek oda Sendrihez gyárcsam le, de mikor rámegyek a kraftolásra nem látom hogy mit kéne legyártani. Ködviszhangból már több ezret szereztem, le is kraftoltam Niflheimi talizmánt és fejsze markolatgombot is... Valakinek valami ötlet?
-
Peetey91
senior tag
Másnak is két emailt küldtek a platina trófea után járó avatar miatt?
Beváltottam az elsőt, aztán rá pár hétre kaptam egy új emailt, egy másik kóddal. 
-
@rglaaf
veterán
A titkos fejsze markolatot nektek sikerült kiszedni már Muspelheim tornyánál?
-
-
Peetey91
senior tag
Én a valkűröket úgy csináltam, hogy végeztem a sztorival, aztán Muspelheimet megcsináltam. Ezután párat levertem, majd az utolsó párat Niflheim után.
-
@rglaaf
veterán
Üdv
Az első valkürhöz mikor érdemes vissza menni? Most még elsőre elég gyenge vagyok hozzá![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Peetey91
senior tag
Újra elővettem én is a játékot a maradék trófeáért, meg is lett a platina. Játszottam idén a Spidermannel is, az RDR2-vel is, nagyon szerettem mindkettőt, de továbbra is a GoW nálam a tavalyi év játéka, megkockáztatom nálam az egyik “best game ever”. Jöhetnek a DLC-k, van benne potenciál bőven.
-
Kódos
aktív tag
Story telling by me

Nem,nem vagyok ps fan sőt sose volt még,tavaly black fridayen úgy döntöttem az nyer aki mer alapon kiprobálom ezt a konzolt is sose játszottam a sony konzol egyik ex címmel se csak ha éppen valakinél voltam és neki volt ment a tekken,god of war-ba a kaszabolás ez inkább a ps2 korszak egyébként azóta semmi a sony felé.Mindig is xbox "párti" voltam sajnos a kontroller ergonomiája annyira nem győzött meg sose hogy az xbox kontrollere után egészen tavalyig nem is gondolkodtam abba hogy vegyek ps-t,most is így voltam vele más nem is nagyon érdekelt csak a kontroller vajon kényelmes lesz?Vajon élvezet lesz használni?online rendszerrel meg csak annyit hallotam mesze nem olyan stabil és dús akciok mint az xbox konzolán...Be mentem egyik nap a fekete péntek akcio napok alatt a media marketbe és vettem egy ps4 pro-t red dead 2 játékkal+ ingyen válaszottam a god of wart hozzá ditroit és a spiderman annyira nem érdekelt mint a hírhedt god of war ami mindig is tetszett csak sose volt alkalmam magam játszani vele,(igen azta már a másik 2 játékot is megvettem
)görög mitologia,istenek,kaszabolás wáhoo alig vártam hogy bele kezdhessek.freyával való első találkozásáig úgy "játszogattam"a játékkal aztán ráuntam de nagyon valahogy nem érdekelt,viszont ahogy apránként egyre jobban jött elő a story jobban elkezdett érdekelni,tegnap be is fejeztem a játék story modját ami annyira jo volt hogy nem tudom szavakba önteni ennek ellenére megprobáltam méghozzá angolul mert hogy írtam a santa monica studionak egy emailt és megköszöntem hogy játszhattam a játékukkal még hozzá a saját nyelvemen,egész magyarország nevében.El se tudnám képzelni ezt magyar nyelv nélkül viszonylag karistolgatom az angolt A2-B1 szinten de a szövegkörnyezet miatt sokszor úgyse értettem volna SEMMIT hálás vagyok amiért magyar nyelven jött ki de tényleg.Én csak annyit mondanék hogy megérte venni ps-t nagyrészt az ex címek miatt vettem de messze magasan az ex címek jobbak voltak 2018-ban mint az xboxon már csak a magyar nyelvek miatt is.Kicsit nevetségesnek tartom hogy az xboxon a halo sorozaton kivül más nincs is ami értelmes lenne talán a gears of war de szart se ér az egész ha nem érted halo-val ugyanez nagy kedvenc a halo de az hogy a szaros forza ami egy semmit nem mondo autos játék kb a fifával egyszinten van kap magyar nyelvet az olyan játékokban amiben meg kéne nincs.Halo újrészevel kapcsolatban nagy a csönd egy ideje így eszemben sincs váltani konzolt egy ideig és ezt ugy mondom hogy most már mindkét konzol volt a kezem között -
Yodamest
veterán
Érdekesen voltam a játékkal, ilyen ritkán van, de ennél az volt, hogy minél többet játszottam vele annál jobban tetszett. Az elején még alig alig akartam tolni, le is raktam fifa miatt kb 3 hónapra ilyen 10% story progressnél...
Nem éreztem késztetést, hogy játsszak vele, a harcrendszer sutának tűnt, ez a gemelés a szetteknél, meg az egész fejlődési, gearelődési rendszer nekem olyan tipikus kiforratlan első RPG elem szárnypróbálgatásnak tűnt a santa monicától, látszik, hogy ilyet eddig nem használtak a játékaikban.
Aztán miután becsömörlöttem a fifától, újra single player vizekre evezvén, gondoltam csak be kéne fejezni ezt az "év játékát". Haladtam benne, de még mindig nem éreztem, hogy ezt akár újra is játszanám vagy bármi ilyesmi. Tudjátok amikor csak a végére akartok érni szódával.
Majd mire a játék végéhez értem és befejeztem, valami megváltozott. Valahogy megértettem a harcrendszer kis finomságait, stance váltás stb. illetve megszoktam ezt az egész gemeléses dolgot, ami továbbra is kicsit nekem olyan átláthatatlan, de elfogadtam. Annyira megtetszett, hogy utána nekivágtam hogy leöljem a maradék 2 sárkányt és 8 + 1 valkűrt is. Összeszedtem a Thanos kesztyűt is, már lőni is tudok vele nagyon király. Most, hogy ezekkel is megvagyok még a köd szettet tudnám fejleszteni lvl8-ig és kész minden amit elterveztem. NG+ is lesz majd belőle kis pihi után.
Gondoltam megosztom veletek, ez az én történetem a játékkal.

-
-
gege71.hu
addikt
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Arról van szó, hogyAtreus nyila nem robbantja fel a vörös kristály cuccot. VAlami a nyílvessző fajtájával lehet, mert nekem az a farkasos rúna van és kék szín a nyíl ahol a számlálója is van. A videoban ahol felrobbantja ott kékkel lőve nem robban, de ott aranysárgára vált lövés előtt a nyíl ikon és a kisrác miond is valamit na és akkor robban a találat után a kristály. Szerintem vmi skillen, vagy fegyveren kell állítani, vagy lehet külön bill kombináció, hogy olyan lövést kérjek tőle? Ehhhhh
kezd a tököm tele lenni vele,
. -
gege71.hu
addikt
Sziasztok!
Kezdem feladni ezt az egyik küldetés részt. Tyr rejtett kamrája ahol a láncokat kell eltörni. Az egyik teremben ahol a forgó éles kerekek vannak átjutottam.
a MÁSIKBA IS BEJUTOTTAM AHOL ILYEN HÚSKLOFFOLÓ TÖMBÖK VANNAK, DE TOVÁBB NEM TUDOK MENNI,
bOCS Caps lock
Szóval, a másik oldalán is vannak ezek a tüskés kloffolók ahova kristályt kéne dobni, hogy a legkölső mozgó tömb lejjebb mehessen a padló felrobbantásával. Ehhez az a pirosas kristály kell, ez frankón meg is van.
Na már most dobáltam én ezt már a padló és a sarkok minden szegletére és lövetem is az íjjal a kisráccal, de baszik felrobbanni.
Mi a titok? Nem jó a srác nyílvessző típusa? Rossz helyre dobálom a kristályt?
Segítség mert falhoz vágom lassan a kontrollert.
2 órája baxódok vele.
Már néztem videokat is ahol rögtön robban az a szar.
NEkem sehol sem jön össze bárhová dobálom.
sztenkjuuu -
Rakeem
aktív tag
többszöri nekifutásra sem találom hogyan lehet a valkűr szettet összeszedni.
lehet folyamatosan siklok felette. :S (legalábbis én nem találok piros színű szettet amiben szerepelne a valkűr szó)
vagy köze van a nehézséghez? mivel első konzolos élményem a játék így a legkönnyebb nehézségi szinten megyek.valamint a ködös pályán összeszedhető szettet nem tudom fejleszteni, mert kell hozzá izzó zsarátnok.
csakhogy azt elhasználtam mindet a "lávás" szetthez... így wtf? -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Amikor felrepül és próbálna lecsapni akkor gyorsan kell egy kitérést végezni így melletted fog becsapódni, az elkapós támadásánál pedig három alkalommal kell kitérni oldalra. A felfejlesztett valkűr szettben new game+ alatt spártai harag nélkül sikerült leverni
Igen megvan a talizmánból is a +os változat magasabb értékekkel 9-es item level-re húzva. Azért nem kevés alapanyag kopott el mire sikerült kimaxolni egy két bűbájt, példa okán Tyr tökéletes jele+ bűbájhoz, mind a 3 tyr item-et maxra kellett fejleszteni és csak ezután lehetett becserélni arra az egy db bűbájra. Kb 800k tört ezüst mellett. -
Yodamest
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Eddig nem látogattam ezt a topikot, az első végigjátszásomból még egy Sigrun fight maradt vissza, kemény a csávó.
Story módban álltam neki, több évnyi LOL és FIFA után ha lehet nincs már kedvem + kihívásokat magam elé állítani, de ez a Sigrun még így is baxott nehéz... Állítom, hogy a Soulbsorne szériát idevéve sem harcoltam még soha ilyen erős ellenféllel, mint ez easy-n!A fő gondom:
Nekem első sorban a fejre ugrós és elkapós támadásaival van bajom, sajnos a dodge time úgy érzem annyira nem precíz ebben a játékban, mint pl. egy Bloodborne-ban. Itt sokszor látom, hogy mit kell csinálni, már mozog is Kratos, de még is elérnek ezek a megragadós támadások. Lehet direkt ilyen, de így kicsit lazy, laggolós érzete van a dolognak, nehéz kivitelezni a kitéréseket. Egy BB-ben ha már 0.1mp-el előbb nyomom a dodget akkor kitudok térni, míg itt ugyan elindul az animációja Kratosnak, de betalál a támadás is közben. Remélem érthető.Brutál az a Zeusz armor, mindenképp fogok kezdeni én is egy ng+-t ezután. A Thanos kesztyű is megvan?
-
MM01
tag
Sziasztok,
Sracok lenne egy nagyon bugyuta kerdesem
Ps4-en eredetiben van meg a jatek, 1x mar vegig toltam. Az lenne a kerdesem, valahogy en is eltudom kezdeni az Ng+t? Frissitenem kell vagy hogyan?
Koszonom elore is a valaszt -
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Lg55C8 Oled + PS4 Pro! Tapasztalt valaki olyan képi anomáliát, hogy pl. egy sötét barlangban a szürke háttér "összeesik" kicsit darabossá válik! Nem tudom jobban leírni a jelenséget... Mintha blokkosodna a kép!
-
Pont tegnap fejeztem be a játékot. (tuti hogy a new game+ is bejátszik majd)
Erre ma arra kelni hogy az év játéka lett: Az érzés megfizethetetlen.

Akciósan vettem, de ez a játék simán megérdemli a teljes árát.
-
Szabi®
addikt
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Jó nézni ezeket a Helmet-eket
Az én game-em már két hónapja porosodik a gép melett,,,az első sárkányos boss fájtnál a hegy tetején
Egyszerüen nem érzek rá 
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Durva, kedvet kaptam én is újra végigjátszani, már csak egy kis idő kéne hozzá

-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
-
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
345os vedelem?
tul sok minden nem tesz kart benned -
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Nem tudom mi az a szint amivel már újrakezdhető, de már az első pár enemy bedarált
lvl 6-7-esek. -
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Ennyi tuning cuccot ad még a new game+ opció?
-
pethYeti
addikt
GoW-ban most fejeztem be a
questet, kérdésem innen mennyi van még a storyból, illetve ha van valami story végi boss, arra kell-e farmolni még, mert csak level 4 teteje vagyok?Fekete rúna megszerzése 
-
Simba86
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
megvan Sigrun is?
-
markknight
nagyúr
Sikerült kiakasztanom legnehezebb fokozaton. Na ezt a szenvedést ami itt volt, azt nem kívánom senkinek
Aztán onnantól kezdve többszor haltam mind játszottam. Én hülye nem fejlesztettem szinte semmit az életerőmön, így azzal az egy centis életcsíkkal gondolhatjátok miket kellett bravúrozni. Ami bosszant, hogy nem kaptam érte tróféátThor két fija teljesen lefárasztott, kb ötvenszer meghaltam.
Bááhh 
-
Juhasz27
tag
God of War Ending

Kratos: Who are you?!
Thor: I need your help taking down Thanos
Kratos: no
Thor: he's a god
Kratos: Boy! Get your things we're leaving -
Kingcold
aktív tag
válasz
markknight
üzenetére
A kötés az alkarján más miatt van rajta.
Nem spoiler.. de ha megvannak ez előző részek, kikövetkeztethető.. majd úgy is meglátod.
Pici SPOILER:Az, h miképp élte túl a 3. rész lezárását, nem lesz egyértelmű az új részben.
De mivel több felvonást terveznek, biztos fény derül a homályos részletekre. -
markknight
nagyúr
Lassan egy hete megvan a PS, nagyon elégedett vagyok. Beszereztem a God of Wart a Spidey és a Horizon utan. Mit ne mondjak, bakker.. megint leesett az állam. Beletoltam most három órát és az államat keresem. Jót tett a stílusváltás a játéknak, a látvány pedig fenomenális. Egyedül azt nem értem, hogy élte túl Kratos a harmadik részt. Azt látom, hogy a keze kötve van, gondolom kiszaggatta magából a fegyvert, de a többire kapok választ a játék során?
-
bghistvan
senior tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Igen,pontosan úgy csinálok.....de semmi,R1 ...megfogja megemeli de elengedi....ha utána nyomogatom a kört is mint állat szintén semmi.De ha a kettőt egyszerre, akkor is.
😔 -
bghistvan
senior tag
Sziasztok!
Hogy a jó istennek lehet a Remasteredbe arrébb rakni rögtön az elején azt a ....fát?????
Kitartom....de felemelni arrébb rakni nem tudom.(?)
Nyomkodhatom az R2 de semmi......(PSPro)
Köszi! -
nesh_019
senior tag
válasz
Simba86
üzenetére
sziasztok, a Playstation Now hogyan tudom használni?
Nekem mindig egy ilyen oldal jön be.
Unable to Find This Page
It may be unavailable or the address may be incorrect. Select [Home] to continue browsing PlayStation™Store.Van PS4em is.
Második kérdésem: a God Of war New Game+ mikor jön ki? Mert nekem még nem jött frissítés hozzá.
-
törölt tag
Üdv! nem tudja valaki melyik az a zsákmány és mi a neve a God of War 4-ben, ahol azt írja a leírásban hogy megér néhány tört ezüstöt Sindrinek, mert azóta nem találkoztam vele mióta eladtam az összeset
volt belőle több mint 100 db utólag valami más haszna lett volna? Köszi a választ! -
Simba86
senior tag
PS4-en az összessel tudsz játszani, bár PC-n is az új kivételével az összessel, elég hozzá a Playstation Now

Az új teljesen más, mint a régiek, imádtam az összes részt, bár a PSP-s részek néhol irritálóak voltak...
A mostaninak a kamerakezelése manuális, ez vhol áldás, vhol átok
Végigviheted a mostanit, de javaslom ne hagyd ki az előzőeket se, mert az 1-3 részben mindben van olyan, ami felejthetetlen
1: sivatag,utsó boss (nem a kardos rész, ami előtte van, az zseniális!), zenék
2. a sztori, a zenék, boss fightok
3. a sztori, a zenék, en bloc az egész játék
Az Ascension is nagyon jó, de az már más volt kicsit...

-
-
BBUN52
tag
Sziasztok!
Az Új részhez szükséges az előző részek ismerete? Van kapcsolat közöttük, érdemes próbálkozni velük (már ha PS4-en lehet bármelyikkel is próbálkozni). Vagy ha ezzel kezdek a többi inkább ne is próbáljam mert csalódás lesz? -
Kingcold
aktív tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Az a veszett nagy galamb a horizonton? Nem kis miska... érhet kettőt is ha leszedhetném.

Apropó, fejsze kapcsán: van olyan képesség (valami kövecske okán) h ha csupán R1 el elhajítom, akkor nyíl egyenesen repül míg eltűnik? Mármint nincs íve dobás után, csak repül , míg bele nem áll valamibe, vagy vissza nem hívom. -
Kingcold
aktív tag
Nálam, 9. szinten:
Erő: 208
Rúna: 185
Védelem: 308Maxra húzott Valkűr páncél, Korok Szétzúzott Kesztyűje, és a lehető legjobb kövek a foglalatokban.

Penge markolat: Megtorlás.
Fejsze markolat: Valkűr markolata.
Mind 2 szintén maximumon.Minden mire szükséged lesz, begyűjthető Niflheim és Muspelheim ből. + a Valkűrök (ill. a "Királynőjük") legyőzésével.
-
Miket kell begyűjteni ahhoz, hogy sokkal feljebb tudjam tolni az erő/rúna/védelem stb. szintjét? perpill ez a trió 160 +- pár %. Apróságok hiányoznak, hogy a páncélzatot és egyebeket lvl7-re toljam. De azt az 1-1 dolgot foglalmam sincs hol kéne beszerezni.
A sztorit már végigtoltam, a mellékküldetések nagy része is kész. -
Kingcold
aktív tag
Sziasztok!
20 án érkezik a New Game + játékmód.
Addig gondoltam kimaxolom a játékot amennyire a hard szint enged.
Midgard on kívül minden más világ 100% os.
Maga a 9 tó is. Megszereztem a platina trófeát. Ehhez hozzátartozik, h megöltem Odin összes varját. Ettől függetlenül a Midgard összesítő táblázat 2 hiányzót mutat. Maga a kódex és a trófea szerint ez megvan... :/
Ill. a vadonban mindent, tényleg mindent összeszedtem (utólag még videókat is néztem róla) de még így is 1 felfedezetlen item et jelez, a vadon 88% os rátájával... Így Midgard összes: 98%
Maga az konzol kikapcsolása és az alkalmazás újratöltése után is ez a helyzet.Válaszotok előre is köszönöm!

-
törölt tag
Üdv nem tudja valaki véletlenül melyik az a zsákmány a God of War 4-ben amibe azt írja a leírásban hogy megér néhány tört ezüstöt Sindrinek, mert azóta nem találkoztam vele mióta eladtam az összeset
utólag valami más haszna lett volna? Köszi a választ! -
MM01
tag
Sziasztok lenne par kerdesem

epp meloba vagyok, nem tudok jatszani, de erdekelnenek ezek a dolgokmost ott tartok, hogy masodjara is felmentunk a hegyre, es verekedtunk Baldurral. Most tudtam csak osszeszedni Niflheim ladait, az lenne a kerdesem hogy meg a fo sztori elott betudok menni Niflheimbe? Harc elott nem engedett sehova menni. Fo sztoribol kb mennyi van hatra? Valamint Helfheimbe az a madar micsoda? Lesz valami jelentosege?
koszi elore is a valaszolat -
mike1334
veterán
válasz
Kingcold
üzenetére
Guglizz ráShattered Gauntlet of Ages 
No egy
felhúzott a játék, visszamentem a főszálhoz és befejeztem. Benn maradt a1700+-os nilfheimi buktával , meg még pár dolog, de az egy időre úgy is marad szerintem, most keresek valami másttörp páncél, a valkűrök nagyja, nilfheim, muselpheim valkűr utáni része 
-
mike1334
veterán
Melyik
a legkönnyebb lenyomni a három közül?Valkűrt Rotat, Olrunt vagy Gondult? A kesztyűt raknám össze, két bűbáj már megvan, de még kellene egy. -
törölt tag
Üdv! Egy kis
segítségre lenne szükségem kiváncsi lennék hogy a Leviatán fejsze avagy a káosz penge képességeken belül mit takar az hogyha az adott képesség funkció kéken van kiemelve? Az a legtöbbet használt funkció vagy mi? Választ előre köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Synology NAS
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos fejegységek
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Ghost of Yōtei Gold Limited Edition 3 év garancia
- Steam Deck vadi új 512GB SSD-vel, 100% akku, Windows 11 Pro, tok, töltő, karcmentes, mint az új!
- PlayStation 5 Slim lemezes 1TB, makulátlan állapotban, 6 hó gyári garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Ps portal + sony töltő
- Xbox One S 1TB Konzol,Kontrollerrel,Minecraftos dobozban,Játékokkal Együtt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Beváltottam az elsőt, aztán rá pár hétre kaptam egy új emailt, egy másik kóddal.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egyszerüen nem érzek rá ![[link] [link]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2018-11/21/429691_pj0ouwzp6koy8vg1_fb_img_1542793431820.jpg/800)
![[link] [link]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2018-11/15/429691_fqfckn7m54xurtfn_fb_img_1542304542117.jpg/800)
![[link] [link]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2018-11/10/429691_wilhduka33wvy6zw_45777761_2078412678875844_1269287252580630528_o.jpg/800)
![[link] [link]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2018-11/10/429691_pvoksd9mzccxmiqb_45860139_2078415342208911_3497558758677020672_o.jpg/800)
![[link] [link]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2018-11/10/429691_lkbjzxmmza8irpru_46035964_2078414298875682_406667170240528384_o.jpg/800)
![[link] [link]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2018-11/10/429691_szavmixmmaoxcjv5_45875803_2078419892208456_3756607082615275520_o.jpg/800)
![[link] [link]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2018-11/10/429691_lujeckmfxdiwckiq_fb_img_1541864221397.jpg/800)
![[link] [link]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2018-11/03/429691_vcxan19lftrdes9c_fb_img_1541258637760.jpg/800)
![[link] [link]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2018-11/03/429691_fyhsvx4l3oqf3zxn_fb_img_1541244219151.jpg/800)
![[link] [link]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2018-10/30/429691_goanthd9xx2z8tjv_fb_img_1540922187175.jpg/800)