Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Poco F7 – bajnokesélyes
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
God of War Sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
-
törölt tag
Valaki talált már megbízható letöltőkód seftert?

-
Jim-Y
veterán
En addig jutottam reggel, hogy megneztem, hogy minden update le lett-e toltve hozza, beallitottam a temat es elinditottam a jatekot, de a kezdo kepernyon ki kellett kapcsoljam mert jonni kellett dolgozni :S

-
Na srácok, tegnap éjjel nem vártam ki hogy annyit leszedjen hogy bele tudjak nézni, de ma reggel ki tudja miért (BOI) kipattant a szemem egy jó órával ébresztő előtt, és akkor már nem vokt mit tenni kipróbáltam.
A legeslegelején a zene olyan volt hogy a hangulatot egyből meg is adta.
Innentől spoilerbe.Azt tudom mondani én is hogy soulsos mult előny.
Elkaptam a parry avsgy jó pillanatban védekezés ritmusátcés egy darab dodge-ot nem nyomtam. Hagytam őket élni és támadni hogy próbálgassam a harcot és hát szénné parryztem őket.
Addig jutottam mikor jött az a nagy benga dög.
Na az megölt párszor mert ott még szokni kellett a dodge pillanatát, de mint kiderült azt is ki tudom védekezni pajzzsal, plusz most jövök nier-ből és ott négyszög a támadás gomb és feszt azt akartam nyomni R1 helyett.
A felirat eddig teljesen jó, mondjuk amennyit beszéltek eddig azt angol hangról is megértettem. Az az ace visdzahívás meg nagyon jól néz ki. Feszt dobáltam mint egy fogystékos.
-
Xaels
félisten
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Nem hiszem, de az igazat megvalva ez sem hozott nagyon lázba.
-
-
Xaels
félisten
A dinamikus téma szép, bár az ikonok nem igazán tetszenek és a téma lehetne kicsit mozgalmasabb, Kratososabb. A Ni No Kuni 2 dinamikus témája szerintem szebb.
-
Xaels
félisten
Megébredtem egy fél órával korábban, dögrováson vagyok, és ha már így alakult belepillantottam a játékba. Eszméletlen jól néz ki, beszívott egy pillanat alatt. De menni kell dolgozni

-
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Pont ma reggel jutott eszembe melóba menet mikor először láttam e3-as vidit és még az volt húbazz, de messze van az még.
Már nincs messze, itt vagyunk. El se hiszem!
-
Adam_Shepard
addikt
És Fiúk, Lányok, hivatalosan is elstartolt a GOW legújabb része.
BOOOOOY -
És most jöttem rá hogy hun idő szerint egy órával hamarabb lesz éjfel mint a uk acc-omon.

Én mondtam hogy majd csak péntek délután nézem meg a játékot, de hát így nincs mit tenni..
-
prokxy
veterán
Akinek limited v deluxe van, meséljen, milyen a dinamikus téma? Az megy már?
Oric: megéri a limitedet venni, ha a doboz nem fontos? Tehát a többi tartalom miatt?
-
pulffy
őstag
Jaj így e? Ez a God of War topik, oké

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Az olyan Kratos-os volt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na mivel tobb regioban megjelent mar a jatek lassan lehet spoilerkedni szerintem. Ha van kerdes johet nyugodtan.
-
_Balee_
aktív tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
-
törölt tag
Van nehézséget díjazó trófea?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nyilván a sztori története egy irányba halad, de két küldetés között (sőt van hogy a küldetés közben is) bármikor elmehetsz az addig felfedezett területekre. Az más kérdés, hogy van-e értelme.
Egyes side-bossokat nem fogsz tudni megölni az elején. 
Nálam volt pl, olyan, hogy egyik sztori misszió után fogtam magam és elmente
szóval mentem folytatni a sztorit.m Muspellheim-be a trialokat csinálni. De kb. csak a feléig jutott, onnantól szétszedtek, -
Gery9112
őstag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Igen erre gondoltam köszi. Az megvan, hogy nincs fejezetekre bontva csak a metódus miatt kérdezem. Ezek szerint akkor 1 végigjátszás alatt is le lehet tudni mindent mert vissza lehet térni korábbi részekre. Tehát nem gond ha az elején elhagyok egy gyűjtögetni valót, vissza lehet érte menni bármikor.
Rosszul tettem fel a kérdést bocsi, csak már vágom a centiket és nem figyelek ilyen részletekre.

-
_Balee_
aktív tag
Van egy felesleges előrendelésem a Limited Edition-re a Platinumshop-ban, vkit érdekel?
Egyébként megvan a játék.
Gyönyörű a Limited. -
Adam_Shepard
addikt
Most néztem rá és lehet szinkronizálni a trofikat is mostmár!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Trófea lista (Truetrophies)
Lista van, de elvileg a szinkronizálás még nem működik.
-
Gery9112
őstag
válasz
üzenetére
Én ezt találtam erről. Elvileg, akik 20-án kapják meg azoknak a Day 1 patch lesz lesz az 1.10 és kb. 7.4 gb.
- Showing speaker names in front of subtitles for additional context
- General economy balance and tuning
- Enemy difficulty tuning
- Various other bug fixes and improvements
Forrás -
törölt tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Van valahol changelog?
-
Adam_Shepard
addikt
Jött egy medium méretű patch a játékhoz. Az előző az 1,03-mas volt ez már az 1,10-es! Kb. 600 MB. Jobban nerfeltek egy pár dolgot, monanám azt, hogy finomhangolták. A trofik továbbra sem szinkronizálódnak.
-
Simba86
senior tag
Szerintem a tény, hogy minden játékban a "Kratos" nevet használom, szerintem elég nyilvánvalóvá teszi, hogy fanja vagyok a sorozatnak

Megvettem tavaly a PS3-at, megvettem minden részt, ami megjelent a 3-ra (remastered...), most meg képes voltam eladni mindent, hogy ezt az új részt végignyomhassam
Ha a régiekkel akarok játszani, ott a PS Now, leteszteltem, tökéletes
-
-
Gery9112
őstag
-
Zsinder
aktív tag
Én azt hallottam, csak PS4-re jelenik meg 
Szerencsére ma telefonáltak a boltból, pénteken munka után rongyolok is be érte... még jó, hogy szombaton is melózni kell

-
törölt tag
Akkor mostantól minden hsz-t spoilerbe, nehogy itt is megsértődjön valaki egy olyan infó miatt hogy Kratos a főszereplő

-
Qru
MODERÁTOR
Mostantól aktív a spoiler gomb, amennyiben szükséges használjátok.
-
batai15
félisten
Aki elő rendelt a storeon, az mikor tud játszani vele?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Kérek spoiler gombot, de megjelenésig szerintem ne spoilerezzünk a topikba. Dobd át PM-ben vagy a többi csatornán.

-
Xaels
félisten
Elindult a Pre-load. Jaj de hosszú két nap lesz.
-
dinostaRR
tag
konzolokszervizetől rendelt valaki? az előrendeleses emailen túl mar kapott valaki mast?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nekem most ez a kedvencem. Annyira epic.

-
Gery9112
őstag
Megnyugtató, hogy grandiózus lesz a soundtrack.
Soha nem hívtam még vissza boltot az előrendelés miatt, ha első nekifutásra nem értek el de az Uncharted 4-nél és most kivételt tettem. 
-
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Spojleeeeer!

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
Igaz, hogy a végén visszatér Zeusz?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Adam_Shepard
addikt
Hat sziasztok.

Remélem dúl a hype minden idetévedőnél!
-
Na megérkeztem én is. És most itt topogunk péntekig. Tisztelet a kivételnek aki inkább maradjon csendben.

-
batai15
félisten
Uppolom srácok! Élő rendelve, alig várom.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megkérek mindenkit, hogy a játékkal kapcsolatos spoileres témákat, kérdéseket, információkat, történeti elemeket mind mind tegye spoiler alá, ezzel nem rontjuk el mások felfedezési örömét.

-
olbaidhun
őstag
3hsz
technológia
ost
fejlesztőkről -
olbaidhun
őstag
2hsz
történet - mythológia
örökség - gyűjtemények és újrakiadások
korábbi részekről -
olbaidhun
őstag
Playstation 2 - 2005 - God of War
Megjelent minden idők egyik legjobb konzol játéka, filmszerű és brutális, Kratos hadakozását bemutató kaland.Elsősorban a történet és a játékmenet az, ami miatt feledhetetlen számomra az első és második (2007) God of War, de a kaland - akció - logika harmónia is tökéletesre sikerült. Az ógörög világ a kreativ helyszínekkel és a döbbenetesen fantasy vizualitással kiteljesedik.
Playstation 3 - 2010 - God of War III
Sokak között én is emiatt szereztem be az első PS3 gépemet. Röviden tökéletesre csiszolta az "action-adventure hack and slash" kategóriát ez a remekmű, mai szemmel is tökéletes és teljes játékélményt nyújt.A Santa Monica Studio és legújabb God of War (2018) számára készítek egy átfogó(bb) topikot. Ha építő irányba tart a fórum, idővel profin egybe gyúrom az információ morzsákat. Téma összefoglalóban megtalálhatjátok a teljes gow leírást! #1 hsz lesz a tartalomjegyzék.
2hsz
történet - mythológia
örökség - gyűjtemények és újrakiadások
korábbi részekről3hsz
technológia
ost
fejlesztőkrőlKérés - kérdés esetén emailben értek el leghamarabb:
olbaidhun [kukac] gmail [pont] com
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- EA Sports WRC '23
- Házimozi belépő szinten
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DJI topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Kevesebb mint 19 és fél óra....lehet egyáltalán így élvezni a játékot?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)