- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
emeron
tag
Sziasztok!
Sokat kutakodtam a neten, de nem találtam egyértelmű választ ezért a segítségeteket, tanácsotokat szeretném kérni.
Szeretnék bejegyeztetni egy saját domaint, amit Google-ön belül használnék.
Az a fajta megoldás nem érdekel, hogy regisztráljak egy ingyenes Google fiókot egy @gmail.com címmel, majd a beállításokból POP3 vagy IMAP segítségével kérjem le és küldjem el a domainhez tartozó leveleket. Ezt nyilván most is meg tudnám csinálni, ha a domain mellé lenne "hagyományos" email szolgáltatásom/tárhelyem is.
Tehát magával a nev@domain.hu címmel szeretnék bejelentkezni a mail.google.com-ra és használni a levelezés, a Naptár, a Tasks, a Docs, a Sheets, a Drive, a Photos, stb szolgáltatásokat. Úgy tudom ezt a G Suite-vel lehet megoldani.
Az MX rekordok átállítása nem probléma, engem csak a Google oldaláról érdekelne a dolog, hogy hogyan lehetne összehozni. Mi ennek a pontos menete, van-e valakinek ezzel tapasztalata, stb.
Ja és ha tudtok megbízható domain regisztrátort (.hu domainhez), akivel a fenti megoldást össze lehet hozni azt is írjátok le légyszi. Vagy akár olyan szolgáltatót, aki kompletten intézi ezt nekem.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest