- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
HellGreg
őstag
Egyre többen próbálják ki ezt a fajta hevített dohányt, szerintem megérdemel egy külön topicot.
Én Iqost és elektromos cigarettát szívtam eddig, az Iqoshoz képest a Glo nekem sokkal jobban bejön, mert egyrészt erősebbnek tűnik, másrészt ízvilágban is jobb. Kíváncsian várom a tapasztalatokat.
[ Szerkesztve ]
-
beci
őstag
Szia.Tobb a goz,vagy kevesebb? Erősség? Van dohány ízű?
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
norleone
csendes tag
Sziasztok. A nikotin tartalomról van valakinek információja?
-
beci
őstag
Epp ma lattam dohanyboltban,lehet hazafele veszek. Mi a neve a dohanyos iznek? Nekem a gyumolcsosek nem jonnek be,nem ragozni akarok.
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
HellGreg
őstag
Igen, a kütyü 6 ezer körül van, a cigi meg 1200. Készülék még nem sok helyen van, szerintem nagyobb dohányboltokban érdemes próbálkozni. Nekem kb. a 8-adik helyen sikerült kapni, ott is az utolsó darab volt. De állítólag a Keleti pu.-i boltban van több is.
beci: nem tudom mi a neve, az eladó tudja. Én is kipróbálom ma.[ Szerkesztve ]
-
HellGreg
őstag
Boost mode-ban viszont (olyan is van), egész jó a dohányos is, olyan mintha igazi cigit szívnék. A gőz is sokkal több mint az iqosnál.
-
BloodDrunker
csendes tag
Sziasztok!
iqost hasznalok eleg regota,ma lattam meg a trafikban ezt az ujdonsagot,vettem is egyet mert marha olcso "heets" is olcsobb hozza valamivel,bar ez beetetes szerintem csak.
Nikotinba ha jol tudom 6.2mgos dohanyboltos allitasa szerint es erzesre is erosebb a mint az iqosnal megszokott,heetsbol csak a sotetkek mentolosat szivtam,mert a tobbi kb mint a hegyilevego,igy ebbol is vettem mentolosat ami pattintos szoval igy is ugy is lehet szivni.Szerintem lefogja tarolni az Iqost van "fustje" joval tobb mint a heetsnek,es joval erosebbnek is erezni es nem szivok el belole kettot!
A keszulek kialakitasa miatt pedig a tisztitas egyszerubb sokkal,illetve iqos heetsnel van hogy problemas beletenni mert vastagabb,kemenyebb a dohany,az itt nincs,es korben kivulrol tudja heviteni az egeszet igy a penge tores miatt se kell felni.Rovidon tomoren engem meggyozott par ora alatt,es ketlem hogy hasznalok valaha Iqost ameddig a heets nem lesz normalis minosegu!
-
HellGreg
őstag
válasz BloodDrunker #11 üzenetére
Nekem azt mondták, hogy a legerősebb az áfonyás, és nekem is úgy tűnik. A mentolos se rossz, de pl. boost módban az áfonyás meg is köhögtetett, megsimogatja a torkot rendesen
De ja, az Iqos az nekem is kuka lesz ezek után az biztos. -
trebrona
nagyúr
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
k-o-j-a-k
csendes tag
1224 Dózsa György úti dohányboltban van fekete meg fehér.
-
pleslie82
tag
Sziasztok! Én csak a minap futottab bele ebbe a készülékbe az egyik dohányboltban, de aztán Pesten 4 trafikban sem volt csak a reklám és a töltetek. Aztán itthon Veresen tudtam venni egy kéket. Eddig iqos volt, most este gyors kipróbáltam a Glo-t egy dohányos ízzel alap módban, ez kicsit csalódás volt, nem éreztem a torkomban, aztán ráküldtem egy áfonyásat boost-ban, na az komoly volt! 🙂 Kiváncsi vagyok a dohányos boost-ban milyen! Egyébként hány szálat lehet elszívni egy teljes feltöltéssel? Sima illetve boost módban?
Samsung Galaxy Tab S7+ LTE / Xiaomi 12 PRo / Redmi Watch 4
-
HellGreg
őstag
Én arra jutottam, hogy két készülék fog kelleni hosszú távon, mivel töltés közben nem igazán használható. Szerencsére ez anyagilag nem megterhelő.
Az én tapasztalataim a Neo-val eddig:
- mentolos: nyáron tök jó, hűsítő, tényleg erős mentolos. Míg a blue heets elszívása után pl. percekig nem bírtam vizet inni, mert szétmarta a számat a mentol, itt ilyet nem tapasztaltam.
- dohányos: még szokni kell
- epres: finom, állandó íz lesz
- áfonyás: mindent visz, sima módban is megfelelő erősségűPlusz már elhasznált Neo-t meggyújtottam, és szívtam párat belőle (a dohánytöltet elülső része elhasználás után is sértetlen marad), egész szívható úgy a dohánytöltet egyharmadáig. Mivel eddig is szükségem volt 3-4 szál rendes cigire naponta, ez majd kiváltja, így anyagilag is jobban járok az "újrahasznosítható" töltettel
[ Szerkesztve ]
-
pleslie82
tag
Egy napos használat után nekem köröket ver az IQOS-ra...annyi, hogy a dohány ízű nekem csak boost-ban hoz valami értékelhetőt. Az áfonyás simában is. A Heets dohány izekben azért jobb.
Az epres és a trópusi is mentolos?Samsung Galaxy Tab S7+ LTE / Xiaomi 12 PRo / Redmi Watch 4
-
Zsofi18
friss újonc
Sziasztok!
Már egy ideje Iqost használok, és ma meglattam ezt a Glot, a szomszéd trafikbol el is hoztam az utolsót. Viszont nekem nagyon fura, hogy a második rezgés után szó szerint szétégeti még kb 30mp-ig a szám ha szívnám. Csak én tapasztaltam ezt?
Vagy valamit rosszul csinálok? 😂 -
fant0mi
őstag
Ma kiprobaltam. A mentolost.
Nem gyozott meg. Nagyon meleg, meg a szipka is, es a legcsovemet csiklandozta, majdnem kohogtetett. Arra gondolok, hogy tul meleg a goz, azert.[ Szerkesztve ]
-
beci
őstag
Kiprobaltam a sima dohány ízt,nagy csalódás. Mint egy olcsó wc illatosító,olyan mellék íze van.
Viszont az eper es a tropic nagyon jo,pedig nem szeretem a gyumolcsos izeket. Foleg a tropic,sima módban,egyhe dohany iz,kis ananasszal.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
pleslie82
tag
A Tropicot még nem próbáltam, az eper, áfonya tényleg jó, ott érezni is az erejét. A sima a Heets-hez képest nekem is csalódás, boost-ban érzek csak belöle valamit, az íze meg mint a kukoricának. 😄
Viszont a 3-4 perc nekem kevésnek tűnik..inkább lenne kevesebb szál egy feltöltéssel, de mondjuk 6 perc. Ráadásul nekem kábé a közepétől a legjobb a pára mennyisége is.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Tab S7+ LTE / Xiaomi 12 PRo / Redmi Watch 4
-
jeromosi
aktív tag
Sziasztok.
Ma vettem egy glo-t.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy amikor kikapcsol, normális, hogy a patron felső részében még benne van a dohány? -
Szabibog
friss újonc
Sziasztok!
Két dologgal kapcsolatban írok.
Első: ha valaki szeretne még venni és budapesti, akkor a Nagyvárad téri aluljáró dohányboltjában még sok készülék van, fekete és kék színben, továbbá az egyik infóm szerint a többi helyre a pótlás majd jövőhét közepére várható.
Második: a klubkártyán található 10 számos azonosítót merre találom? Mert vagy nem kaptam a boltban, vagy én nem találom sehol sem, mert az egyedüli kártyán, amit kaptam, csak a honlap qr kódja található meg.
Előre is köszi a választ! 😊 -
jolti05
őstag
Sziasztok!
Úgy 2 hete birtoklok egy kék készüléket. Tapasztalatokat külön nem osztanék meg, illetve kevés a viszonyítási alapom, viszont egy kérdés már felmerült bennem:A kamra aljára égett dohányt ti hogy szoktátok eltávolítani? A kéményseprű, amit hozzá adtak, nem tűnik alkalmasnak a feladatra.
Szabibog:
A klubbkártya hátulján, majdnem középen található a glo™ klub azonosító (****-******)A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
Kincici
csendes tag
Hát ott kellene lennie a kártyán középen, a QR-kód mellett balra egy fehér sávban, mint "Glo klub azonosító". A tiedre nem nyomtatták rá? Vagy egyáltalán ugyanarról a kártyáról beszélünk? Amit kapnod kellett (volna) az egy fekete plasztik kártya, az előlapján egy Glo logo, és a hátoldalán vannak ezek az információk.
Egyébként Bp-n a VI. kerületben a Király és Izabella utca kereszteződésében lévő trafikban is volt még egy pár készülék vasárnap. -
punisher1
aktív tag
Sziasztok!
Ma beneveztem egyre szerencsére volt fekete szinben.Igaza volt annak aki írta,hogy köröket ver az iqos-ra.Volt iqos-om annó hát ez ezerszer jobb.Egyből megvettem mind az öt fajta neot-t is,kint láttam már 10 fajta is van vanilliás,erdei gyümölcs stb remélem azok is jönnek hamarosan.Eddig azt mondom nagyon megérte az árát ami iqos-hoz képest semmi.
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re akkor lehet, hogy azok az ember között vagy,akik nem képesek kommunikálni ezért letiltottam!"
-
punisher1
aktív tag
Hát reméljük hamarosan itt is teljes paletta lesz mindenből.És nem úgy mint a heets-ek alig csordogál vmi új.Szerintem nagyon jó kis készülék a glo.
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re akkor lehet, hogy azok az ember között vagy,akik nem képesek kommunikálni ezért letiltottam!"
-
0Manocska0
friss újonc
Sziasztok! Meg tudja mondani valaki,hogy Pesten belül hol lehet hozzàjutni a kèszülèkhez? Voltam màr egy pàr dohanyboltban ,de eddig mindehol kèszlethiàny van. Előre is köszi.
-
punisher1
aktív tag
válasz 0Manocska0 #47 üzenetére
Szia!
Nálunk 4.ker káposztásmegyeren mindegyik dohányboltba van,erről tudok csak nyilatkozni.
-
Koviky
friss újonc
Sziasztok! Békásmegyeren a hímző utcában láttam minden színben és ízben. Vettem is mindből. Az áfonyás király
-
need
addikt
sziasztok..
sok hely van már ahol GLO-t lehet kapni csak a hevítővel vannak elcsúszva..
én a 20 ba lakom megnézek egy pár üzletet hogy mi a helyzetD750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest