- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
Köszi mindkettőtöknek, megoldott szabad kézi kijelöléssel.
Esetleg abban tudtok még segíteni, hogy tudnék mögé rakni valamilyen háttért, hogy ne legyen teljesen egyértelmű, hogy egy kivágott képről van szó? Nem használtam még semmilyen képszerkesztő programot, tehát nem is tudom hogy álljak neki, egyáltalán meg lehet-e ezt egyszerűen oldani, vagy kezdőként nem fog ez menni pár perc alatt?
Arra gondoltam, keresnem kellene egy képet, ami egy egyszerű hátteret ábrázol (pl egy fehér vászon, ami nem teljesen homogén, hogy olyan hatása legyen, mintha igazolványképnek készült volna), és utána az arca körül egy kicsit árnyékolni kellene, hogy ne legyen olyan erős a kontraszt.
Most csak egy egyszerű szürke színt mögé raktam, de ez így elég amatőr módon néz ki.
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm megkért, hogy vágjam ki egy képről, ebben kérném a segítségeteket. Addig már eljutottam, hogy előtér kijelölő eszközzel kiemeltem azt a részt, amire szükségem van, de hogya tudom ezt innen kivágni?
Mutatok egy képet, úgy talán egyszerűbben érthető:
Tehát eddig megvagyok, az a kérdésem, hogy a világos területet most hogy tudom kijelölni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest