- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
joy77
csendes tag
Gondolkodom a Win 7-re lépésen. Azoktól kérdem akik már használják, hogy az alaplap ( GA-MA69-S3H ) minden funkciója rendben megy az alatt is? Alaplapi hang... ilyesmi...
Elfogadja telepítéskor a Win 7 a vistás lemezt a meghajtókkal? -
joy77
csendes tag
A gép kikapcsolása után is van áram az USB-csatikban. Már egy ideje próbálgatom a beállításokat, de sehogy se tudom úgy beállítani, hogy kikapcsoláskor azok is áramtalanok legyenek.
Nekem ezen a lapon még a gyári F5 Bios van.
Esetleg valaki másik Bios-sal nem nézné meg, hogy azzal is hasonlóan működnek-e?
Szükségem lenne az USB-csatik 5V-jára egy ventihez, de nem ártana, ha lekapcsolna, ha a gépet leállítom. -
joy77
csendes tag
Lehet, hogy nem lehet, de az én gépemben immár két dvd-meghajtó is egy PCI ATA 133-as Raid vezérlőkártyáról üzemel!!
Utánajártam, mert nem akaródzott semmiféle most kapható satás dvd-íróra lecserélni a jólbevált Pio-110 és Benq 1655-ösömet, nem is beszélve a szinte elnyűhetetlen (7-8 éves) Toshiba M1802-es olvasómról.
Szóval az egyik számtechboltban a hozzáértő arcok felhomályosítottak, hogy a megfelelő chippel szerelt ATA-133-as vezérlőkártyák flashelés uán tudják kezelni a dvd-meghajtókat is. Megrendeltem, megflashelték nekem a boltban, hazavittem és müxik, happy.
Jól jön ez, ha már kedvenc lapunkon ilyen kevés az IDE csati... -
joy77
csendes tag
Raid vezérlőkártyával csak vinyókat lehet használni vagy dvd-írókat is?
-
joy77
csendes tag
válasz
V.Stryker #3567 üzenetére
Én mindent a kapott lemezről tettem fel. Csak a CPU Dual Optimizert szedtem le a netről hozzá. Előzőleg próbáltam a 8,12-es ATI vga-t és a Realtekről is legújabbakkal, de nem futott le rendben a telepítésük és maradtam a mellékeltnél inkább. Integrált hangban viszont kellemesen csalódtam, nem is tettem be hangkártyát. Erős és elég tisztán is szól.
-
joy77
csendes tag
válasz
V.Stryker #3565 üzenetére
A vista és a 64 bites rendszer nem lehet olyan kiforrott még mint a régi xp, és valszeg nem is lesz egy darabig. Én a chipszetre gyanakszom, de pl legutóbb az IE7-esben elrejtett valamilyen adatkezelős, ellenőrzés okozott galibákat. Mióta letiltottam a bővítményekben egyből helyreállt a netezgetés és nem jelez hülyeségeket minden percben. Az újdonságokba beépítenek azért sok meglepit a népeknek, nem árt odafigyelni...
Lehet felrakom azt cleanert, bár most leszedtem egyet, Wise Reg Cleaner2.96 néven futtatják... -
joy77
csendes tag
válasz
V.Stryker #3562 üzenetére
Én is most tértem át erre a lapra és az xp(sp2) újratelepítése után néhány progi ami korábban évek óta ment rendben az előző gépen (Nforce chippes Abit NF7), most nem indul, lefagyogat. A leginkább a jól megszokott RegCleaner v430_780-ast sajnálom. Keresnem kell egy megbízható registry tisztítót... Most éppen az Office2007-tel küzdök. Ha feltelepítem a teljes állományt hibaüzeneteket küldözget a diagnosztikai figyelője.
-
joy77
csendes tag
AtHos:
megtörtént az első DVD írás is, aminek a minőségét szerettem volna visszaellenőrizni Nero CD/DVD Speed 4.7.5.0 progival, de a lemezminőség ellenőrzés eljut 3%-ig és ott szépen pihen a folyamat. A különleges lemez minőség résznél szintén hasonló a felállás. Átviteli sebességteszt hiba nélkül lefut. DvdInfo progi viszont probléma nélkül elvégzi a minőségellenőrzést. A DVD író BenQ DW1655 (BCIB FW-el). Kábel cserét próbáltam, de nem segített a 40eres kábel semEz a lap miatt volt, vagy valami más okozta? Tesztek és írás BenQ 1655-tel mennek rendben azóta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Futás, futópályák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory: Nikke
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest