- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Armagedown #5558 üzenetére
Ezzel vitatkoznék, de érdemes lehet az MBR partíciós tábla helyett GPT partíciós táblát létrehozni.
HGyu
-
Wolfskin
őstag
válasz
Armagedown #5553 üzenetére
ebből a cuccból az egér átalakító, az nem ugyanaz, igaz?
egyébként otthon én is pár hete hajítottam ki a geniusos usb klaviatúrámat és vettem egy ps2-t. mondjuk saját gépemen biztosra megyek, nem átalakítózok. de ettől függetlenül fogok venni ilyet, mert valahogy meg kell oldani a divat által generált problémákat.
nem is értem.... usb klaviatura...
van fire wire meghajtású is, esetleg direkt satára köthető, saját táppal rendelkező, tuning-billentyűzet is, hogy még gyorsabban lehessen gépelni??? 3200 leütés /perc. na az már biztosan nem megy át a ps2-n!
a segítséget kösz!
-
Wolfskin
őstag
válasz
Armagedown #5551 üzenetére
hol keressem meg?
mert ha a biosban, akkor tárgytalan. oda ugyanis usb-s billentyűzettel nem tudok belépni.
patthelyzet? -
Scooter
tag
válasz
Armagedown #5545 üzenetére
Körülbelül hasonló kaliberben gondolkodom én is bele. Mert ami van benne alapból, hát hagy némi kivánnivalót maga után...
Na meg aztán a hardveres videógyorsítás sem egy utolsó szempont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest