Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
michelin #5566 üzenetére
CPU Support List - GA-MA69G-S3H. Ahol nem N/A van a listában, hanem egy BIOS verzió, azokat a CPU-kat viszi a lapod.
HGyu
-
bnss
veterán
válasz
michelin #2830 üzenetére
A tápnak nevezett kodegányt azonnal dobd el olyan meszzire, amennyire csak tudod. FSP tápot nézz, 350PNF bőven elég, ~6k kb, daa-raa fórumtárs frappánsan így jellemezte a kodegányt: "nem az áram ingadozást nem szereteik, hanme azt, ha áram alatt vannak" (nem pontosan emlékszem).
-
zsocy
őstag
válasz
michelin #2830 üzenetére
Hello,
Az X800 jobb mint az alaplapi, bár az sem egy rossz darab, én használtam 3870 előtt.
Procit pedig vegyél itt a PH-n, mondjuk HerrZ mestertől, és tuningold fel. Az ő cuccai többnyire viszik a 3 Ghz-et. A ramod is bírná a tuningot rendesen. Nem érdemes nagyon várni, jönnek a Phenomok és felborítják majd az erőviszonyokat.
Amit tuti cserélnék az a táp. Nem feltétlenül a watt a fontos, inkább a márka. FSP, Corsair, drágábban Enermax vagy Seasonic. Nem éri meg kockáztatni, az anyagi kár jelentős lehet.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
michelin #2751 üzenetére
Látom nem fogalmaztam világosan. A BIOS verziók nem úgy épülnek fel, hogy ami benne van pl. az F4 verzióban, akkor az az F5 verzióban is megtalálható. Írtam is, hogy semmi köze nincs a játékjavításokhoz a BIOS-nak, mivel a kérdésed nagyon ilyen téren mozog.
A BIOS-ok bájtra pontosan megegyeznek, mivel korlátozott a tárolásukra rendelkezésre álló terület. Ergo, ha az F5 BIOS-ban benne lenne az F4 és ahhoz képest hordozna még többletinformációt is, akkor következésképpen nagyobb méretűnek kellene lennie. De ez ugye nincs így.
Inkább tekintsd úgy a BIOS-t, mint egy program indítófájlját, amit le lehet bármikor cserélni az időközben napvilágott látott hibák kiküszöbölése érdekében ill. az újabb dolgok beépítéséhez.
Ahogy a többiek is írták:
Ha F3 lesz a lapban (mostani lapoknál eléggé valószínű), akkor nyugodtan hagyd azt benne.....mielőtt hazavágnád a lapot a frissítés közben. -
AtHoS
nagyúr
válasz
michelin #2748 üzenetére
A BIOS nem játék frissítés
Vagy egyik-vagy másik van belesütve, a választás rajtad múlik, tehát lehet egyből kezdeni az F5-el is, de nem azért, mert benne van a többi is, hanem mindegyik BIOS-ban módosítottak valamit, így mindegyik más. Feltehetőleg az újabb BIOS-okban hibajavításokat eszközöltek, de sajnálatos módon a számítástechnika világában gyakran előfordul, hogy valamilyenhibát kijavítanak, míg közben generálódik egy újabb.
Egyébként sokan az F3-as BIOS-t használják (nekem speciel F5 van), az F4a BIOS sem rossz választás. Az F5 BIOS-tól kezeli a lap a Phenom processzorokat.
Nekem 2x1GB A-Data DDRII 800 DC pack van a gépben és rendben teszi a dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós kamerák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest