- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsy888
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #5313 üzenetére
Az iponnál ugye van ez a garanciafutár. Na most az addig tiszta, hogy eljön érte a futár felviszi Pestre megnézik és ha szerencsém van cserélik, viszont ha azt mondják, h nem akkor ki kell fizetnem megint 2500-at. Eddig ok, de vissza is hozzák nekem ebből a pénzből?
-
ricsy888
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #5311 üzenetére
Van, iponba vettem. Még 2011.03.26.ig garis.
De le van írva, hogy "a termékek garanciájukat vesztik, ha az eredeti konfigurációhoz képest alapjában megváltoztatta (küllemi módosítás, BIOS csere/frissítés, hűtőrendszer cseréje)" -
mr_ricsi
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #5303 üzenetére
"Floppyval még régi alaplapoknál bejött néha, hogy a biost ráteszed egy floppyra, és fdd-vel indítod csak a lapot"
Ez csak AMI biosnál működik."az én lapom is elvileg Virtual Dual Biosos és annak meg pont az a lényege, hogy a frissen flashelt biost csak akkor égeti az EEPROM-ba ha sikeres volt a bios update."
Hogyan lehet sikeres egy bios update, ha még nincs beégetve a biosA VDB-nek a lényege, hogy ha a legelső gépösszerakáskor aktiváltad, akkor a még nem particionált HDD-re elhelyezte a bios másolatát, amit vissza tud tölteni, ha az eredeti bios megsérül, de még mutat életjeleket.
Ha a vadi új gépednél nem készítettél biosmásolatot, akkor nincs VDB-d. És utólag nem is tudsz csinálni. -
ricsy888
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #5303 üzenetére
Komolyan mondom vicc! Még a floppy meghajtót sem akarja felismerni.
Egyszerüen csak felpörögnek a ventik, a hdd és a másik led is folyamatosan ég.
Gondoltam hagyom egy pár percet hátha valahogy beindul ez a "csoda" dualbios, és megoldja de semmi.Sajnos ez van, bedöglött teljesen. Majd csinálok kulcstartót a chipsetből.
Amúgy is ideje volt már egy teljesen új gépet vennem.
-
ricsy888
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #5298 üzenetére
Megvolt az elem és a reset. Csak a fontos alkatrészekkel indítottam előbb (lap vga memo vinyo bill )
Most majd kipróbálom, hogy floppyval lehet-e kezdeni valamit.Azt nem értem miért ment tönkre, a @bios kiírta ,hogy minden rendben köv indulásnál már az új bios fog müködni.
Erre újraindításnál már nem is bootolt a gép aztán elem csere után végleg bedöglött. -
mr_ricsi
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #5286 üzenetére
Kár...
-
diablo1984
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #5229 üzenetére
huhh, ha már x2-es, akkor 6400+-os BE vagy valami kisebb BE proci, agyonhúzva....
4 mag az kissé több a 20k-nál, vagy amit huszonvalahányért kapsz, az meg nem tunningbarát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest