- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Nálam Sata -> AHCI van most beállítva. Előtte nálam is Native IDE volt, akkor max. 4-5 kör után tépett tovább az install.
nesa: Az egyik megoldás, ha már eleve úgy telepíted az Oprendszert, hogy Sata - AHCI-ra van állítva BIOS-ban a Sata kezelési mód. Ez a legtisztább szerintem.
A másik pedig, hogy csak az oprendszert tartalmazó winyót hagyod rákötve a lapra, majd BIOS-ban átállítod a kezelési módot Sata - AHCI -ra. Ezután az Oprendszer telepítőlemezéről elindítod a telepítést és javító telepítést végzel. Mondjuk itt kelleni fog majd a Sata telepítő floppy, amit nem árt még előtte elkészíteni. Ezt akkor javaslom, ha semmiképpen nem akarod újrarakni az Oprendszert, mert ezután a rendszerwinyó az Eszközkezelőben Disk Drive néven fog csak futni. Mondjuk működésbeli probléma nem lesz így sem, csak ez a kis design eltérés. Legalábbis nálam most éppen ez a helyzet, de mondom a winyó működését ez NEM befolyásolja.
-
AtHoS
nagyúr
Nálam F4A-ra van frissítve, de mikor megvettem, az OPrendszer telepítése után egyből frissítettem is F2-re. Később meg F4a-ra mikor megjelent és észre is vettem
Vandit.-nak az F4a-ra frissítés tuningnövekedést hozott, így csak ajánlani tudom.
Nálam a magok között nincs akkora eltérés. 2-3 ºC csak, de többen említették az X2-es topicban régebben, hogy a nálad tapasztalt 8-10 ºC-os eltérés volt a magok között. Valószínűleg a rezidensen futó progik többet terhelik az egyik magot, mint a másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Magisk
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest