Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak kipróbáltam mi van ha a gépben bent figyel egy NV 7800GT és rákapcsolom az integrált VGA-t (BIOS-ban az integrált elsődleges). Nem fogjátok elhinni mi történt
természetesen driver telepitések után. Int.VGA az elsődleges, arról jön a kép. Elkezd bootolni a windows, majd elsötétedik a kép. Pár másodperc és rájöttem hogy az NV kártya adja a képet windowsban. Belenézek a felbontás panelra, hát ott figyel hogy ki tudom terjeszteni a VGA-t az integrálttal. Hát lássuk. És voilá, az NV és az ATI is adja a képet
. Erre voltam kiváncsi, hogy lehet-e egyszerre az ATI HDMI kimenetén filmet tolni mondjuk TV-re miközben "használom" másra a gépet. A válasz: IGEN!
-
AtHoS
nagyúr
Milyen jó, hogy MS-ék bennhagynak ilyen alapvető "fícsöröket", így egy PS2 billentyű ott figyel a szekrény tetején.
Nálan működik a fentebbi linken olvasható ALT+C megoldás, természetesen ki is van kapcsolva a billkombó átállítás mellett, de ez írva is vagyon ott. Jah és egy gépújraindítás kell az állítás után, különben valóban nem megy
Mercutio_: Az egeret vagy a billentyűt átalakítóval nem tudod a lapra kötni?
-
V.Stryker
nagyúr
Értem. Köszi.
Most megvárom a következő restartot,hogy mit ír ki, aztán meg is próbálom.
Egyébként csak azért csesz az egész,mert zsír új a lap, a proci, a ram. Még vga sincs benne. Épp a vinyót és egy hangkarit tettem bele.
Jah, láttam a BIOS-ban egy SB600 .... beállítást,hogy enable/disable. MI ez az sb600?
(A ramok időzítését,kb. 5 perce állítottam be. A restartok az alap rambeállításokkal történtek.- Amit állítottam, az az,hogy floppy letilt, boot sorrend, usb-s egér/bill...többet egyenlőre nem is nagyon)
Hol találom meg az XP log fájlát? Mert elvileg a restart oka bele kellett,hogy kerüljön nem?
-
higherping
csendes tag
-
bnss
veterán
Ez csak költői kérdés volt, látom többen is rámozdultak. Elem kiszedés sem tart semeddig, de jumper is van a környéken. Én is így emlékszem, régi lapokon általában 3 tű volt.
(#2430) Geller_1972: figyelmetlen voltam, érdekes lenne, ha lenne a két tüskén jumper állandó jelleggel.
(#2431) AtHoS: jogos, csavarhúzós megoldás is ismerős.
-
diablo1984
veterán
az időzitésben a 18 asszem 24 lenne....kingmaxok mellette vannak?
ja kingmaxokról annyit, hogy haver vett egy ilyen lapot+4400+-os procit, meg 2x1gb kinhgmax 800-ast....singe channelben indult a ram, dualban sipol, el sem indul....másik foglalatba át, és jó! ennyit a tökéletes kingmaxokról....
-
gjoe
addikt
-
Soundmaker
csendes tag
Na várj ez a számolás most megkavart egy kicsit...
12x225 = 2700 ez oké.. de hogy jött ki a 6-os osztó ha 12x225/800 -al az nekem 3,375.. vagy ezt mivel ddr2 fel kell szoroznom kettővel és az lesz a tényleges szorzó?
ja és a HT frequency-t állítsam át 800Mhz-ra?
(bocs noob vagyok a tuninghoz)
-
taaz
tag
Na kiprobáltam még eggyet. A ramokkal lesz ha lesz valami. Mert ha 533rol inditom akkor a procit visszarakom 11X-ra igy 3200at viszi a procko. Majd ha lesz több idöm akkor megprobálom a legjobb memoria idözités mellet a legnagyobbat kihüzni a cucbol..
Ment már a memoriak 950 felet is asszem cl4ben de nem bizti lehet cl5 -
Midway
senior tag
3 tüs 64 freezer
1400 pörög 30c fok cpu
Úgy van minden beállitva ahogy leírtad,de közben olvasom a köv hszt-t tehát az easy tune5 nélkülnem megy .
vaniliásrönk:Zsir uj csak jó ,tegnep vettem
Más:Azt nem értem miért van csak 1 plusz venti csatlakozó(chs fan)?
Ez eléggé szükös,mivel a vga-on is zalman van (3 tüs) azt raktam rá +2x12 cm házventi és a tápomon is ki van vezetve a ford szám madzag(sárga). Tele van pakolva mindennnel a lap és ezen sporolni. -
AtHoS
nagyúr
Javító telepítés hatására minden előzőleg telepített dolog megmarad a gépen (tehát gyakorlatilag nem új telepítés), esetleg 1-2 meghajtóprogit (pl. VGA) kell újrarakni.
nesa
Természetesen az XP telepítőbe integrálható a Sata meghajtó, amiben a jó öreg nLite progi nagy segítség lehet.Az F6-ra történő külső driver kezelés sajnálatos módon valóban csak floppyról történhet.
Ideiglenesen arra a fél órára nyugodtan rá lehet kötni a floppy meghajtót a lapra. Még csak be sem kell szerelni a házba. Utána meg mehet vissza a szekrény aljára. -
nesa
veterán
Ha ezt a vackot magaba az Xp be akarom beleintegralni hova kell raknom??
Miven penrol nem ment flopit meg ezet nem akarok berakni.Nf chipsetnel semmi nem merte az a chip homersekletet az tevhit csak valahol a kozelebe volt talan a homero, de PL KN8 nal a tapcsati kozelebe volt az erzekelo szal szerintem itt se a chipet meri .
-
LALA_kiraly
őstag
am2-őn volt a rendszer, amit eladtam. Azután ott hevert rajta a rendszerrel. Raktam össze pár gépet, amit ugye kipróbálás erejéig beindítottam a winyóval. (lusta voltam telepíteni
). Végülis ugye így raktam bele a mostani gépbe, amit kipróbálás eréjéig indítottam el, de még nem volt időm újrakni... Tehát amíg nem omlik össze ez lesz
-
AtHoS
nagyúr
Ráadásul kiegészítették a BUG listát pl. a HD video gyorsítás támogatottlanságával
"Unterstützung für die verbesserte Videobeschleunigung = Support for the improved video acceleration"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest