- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
Nekem VM-S2 lapom van, és szükségem van a procifesz állításra. Ha ezt a projectet abbahagyom, akkor a másik alaplapom fog következni, amibe a Phenom támogatást akarom belerakni. (Azután pedig a NAS-em firmwaree.)
És biztosan nem fogok olyan laphoz biost készíteni, amit nem tudok kipróbálni. Főleg, amíg olyan szarvashibákat képes vagyok elkövetni, mint a legutóbbi volt. (Kifelejtettem a biosból a VGAbiost.)
-
mr_ricsi
veterán
"690G-S3H memkezelese a letezo legrosszabb -lassabb amivel eddig talalkoztam"
Most egy F1 alapú van az alaplapomban, mert írtátok, hogy a régebbiek gyorsabbak voltak.
Az F4-hez képest az írás 5100 -> 5400, az olvasás 4800 -> 5400, de ami brutálisan változott, az a memóriakésleltetés. 5-5-5-18-CR2-vel 57,5ns, korábban viszont 80 körül volt.(Viszont ez a bios meg teljesen aláméri a proci hőmérsékletet.)
-
-
Piero89
aktív tag
A Black Editionos 5000+ egy Thermaltake TMG A3-al meddig lenne egészséges húzni? Én a 3200 mhz-t tűztem ki célnak mert sima szorzó állítással meg egy kis fesszel ahogy láttam másoknál simán vitte,de nem tudom hogy bírná-e a hűtőm. Kipróbálni meg csak némi infó beszerzése után merem(amit remélem tőled megkapok) mert nem szeretném megfőzni a procim próba képpen.
-
Piero89
aktív tag
Akkor,most a procim hőm. szenzorjai szarok,az északi híd hőmérséklete se pontos,és így merjek belevágni a tuningba
Nem tudom hogy mi lenne az hőmérséklet,és hol és mi írja amire támaszkodhatnék.... A biosba a cpu hőmérsékletet azt honnan olvassa ki?Ha azis butát mondd akkor elvesztem
-
gyiku
nagyúr
na, most mar tuti, hogy marad minden az eredeti felallasban. max 1 tap, meg cpucooler, esetleg. 2.8on megy stabilan, 800on a ram. szerintem ez a vege, de mind1, boven eleg. 5000BE-vel lenne +200 mhz 7 rongyert + 1 hutoert
szal majd 2-3 ev mulva esetleg, de akkor kompletten minden
-
warren
tag
Sufnituning.
( Igen molex )
A 12V-os ágba beszerkesztek egy 5V-os Zener diódát és akkor már csak 7V-ot kap a venti amitől persze lassabban és csendesebben is pörög.
De a sima 3 Pin-es ( vezetékes ) alaplapi csatihoz is fabrikáltam egy 5V-os korlátot igy azon is megoldható a csendesítés. -
V.Stryker
nagyúr
Én a parasztvakítást leszámítva, sok külömbséget nem látok a két chipset teljesítménye között.
-
ricsy888
senior tag
Rendben. Köszi szépen a választ.
Így mindjárt más a helyzet, mert akkor lehet nem GF8600GT-t veszek hanem HD2600XT-t. Ebből lehet rögtön 2db-ot is.
Bár nem tudom mennyire éri meg egyátalán a CrossFire. Főleg, hogy a második csatlakozó csak 4x-es.
Néztem 780G-s chipsetes lapot is, de ebből a Giga MA78GM-S2H már 20k és nekem most elég szűkös a pénztárcám. Amúgyis azért veszek csak lapot, hogy végre ne AGP-s videokarikat kelljen nézegetnem -
Traptor
aktív tag
2x1GB 800 Kingmax
Mondjuk futtattam memtestet, igaz alaplapi vga-val, így lehet, hogy pont ott hibás, ahol lefoglalta.
Rakok bele valami vga kareszt és úgyis megnézem.
Csak most elindítottam az XP telepítést és full formatot nyomtam a 320GB-os vinyóraúgyhogy, egy darabig csak nézem a sárga csíkot, ahogy kúszik mintegy csiga.
-
bnss
veterán
(#3745) psykie: ahogy érzed, nekem nem kellene az a quazán.
(#3748) diablo1984: nem izgat a név, szvsz csak errefelé nem ismert lap. A linkelt ocoldalon olvasottak miattt tetszett meg.
-
Borokafa
őstag
Ez szép a birsalmától
Unalmas óráimban én is filóztam rajt, hogy némi kis szárazjéggel hűtve érdemes lenne kipróbálni egy teszt erejéig mit is tudhat
Ehhez a laphoz ramból meg érdemes olyat választani amelyiknek elég az ekkora fesz is.
Például nálam a Crucial ilyen. 1,9V 1000MHz 2,175 ~1200MHz -
törölt tag
Csak annyit emeltem a feszeken amennyit mondtatok itt a fórumban,meg olvastam...(most nem rád gondolok )
Amúgy ahogy néztem,a proci olyan max kb 45 fokig ment fel 1,47 V-on.Freezer 64 Pro hűtő van rajta.
De mindegy mostmár visszaállítottam az eredetit biosbeállításokat...Majd még próbálkozok,bár mostmár még annyit se értek,mint azelőtt -
V.Stryker
nagyúr
Nem. Sőt. SP2 + az össszes frissítés. De frankón semmi nem volt vele...megy fainul a ProStreet-től kezdve a tömörítéseken át, a Virtual PC-zésig. Eddig semmi nem volt vele.
Mikor megvettem ezt a lapot, hosszú inteles korszak után, akkor elkönyveltem,hogy akkor xar xp-t raktam fel, meg xar az egész AMD. Aztán reinstall és tökéletes minden. Viszont előzőleg is mikor ezt csinálta, pont akkor ugyanígy a Sims 2-őt akartam feltenni.(mellesleg az Inteles gépen tökéletesen ment). Installálás közben kifagy és utánna jönnek a gépfagyások. Most ismét ugyanez..próbálkozás a Sims 2 telepítésével, kifagy és jönnek a gépfagyások. Főleg az usb esetében ennek gyakorisága 100%.
Mingyá leszedem az egész rohadást és nyomok fel linuxot, aztán örüljön bilgeci.
-
greatchaos
addikt
jah, ez a gondja ezeknek, hogy antituning... de sajnos a gpu tuningolással másik lapban is jártam mát minimális tunin hatására is azonnali fagyással (asus x1250-s lapja, full allp, csak dvi) atitoollal tuning. pafff . .. szétesik a kép, aztán reset...
szerk: nagyon jó áron veszem (15k - lap, 3500+ A64 box, 512 ram ddr2) - kihagyhatatlan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest