Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
Aktív témák
-
GreatGodzi
tag
Az új bios-okat az új rev.-jú lapokhoz igazítják szerintem, mert igaz nekem DS3 van, de az új bios-okkal (F10) nem tudtam úgy tuningolni, mint a régabbiekkel (F8, F8). Próbálj ki esetleg egy régebbi biost. De ez csak egy tipp...

Ja, és pl. nekem (DS3+6300+CorsairXMS6400)) 490MHz fsb-vel simán ment bármilyen feszemelés nélkül a rendszer...
Az 500-at nem próbáltam.
[Szerkesztve] -
GreatGodzi
tag
A Te bajodra van gyógyír: az ide részt is Gigabyte sata raidnek rakja be, és felkiáltójeles is lesz a hardvereknél. A felkiálltójeles vezérlőt ki kell törölni, és hagyni, hogy a WinXP magától felismerje szabványos ide vezérlőnek... Utána egyből látszani fognak az ide-s meghajtók
-
GreatGodzi
tag
Ja, és az 1.0-ás DS3-ra melyik bios még a jó? Mert a legújabbat felraktam (13-as vagy mi), és egyből nem vitte a 450 feletti fsb-t (d elehet, hogy már 440 felett sem ment). Vissza is raktam a 7-est. Ettől van újabb ami még jó?
-
GreatGodzi
tag
A Hitachik hangosak, úgyhogy azt biztos nem, de a WD-ről sem hallottam túl jókat eddig megbízhatóság terén... A Maxtorok meg eddig nekem mindíg beváltak.
-
GreatGodzi
tag
Bocs, nem ide akartam írni az előzőt...
-
GreatGodzi
tag
Hi Mindenkinek!
Gondoltam megosztok veletek egy elég bosszantó dolgot, ami velem történt:
DS3-as lapom van (de DS4-ben is próbáltam), és 2db 160gb-os Maxtor vinyót (6V160E0) akartam RAID0-ba rakni a plusz sata-s csatlakozókon (Gigaraid, a lila csatlakozók). Szépen meg is csináltam a két vinyó strip-elését, de a WinXP már nem látta. Ha csak úgy egymás mellé rakom be a vinyókat egymás mellé, akkor semmi gond. Több nap kínlódás után kipróbáltam 2db 80gb-os WD vinyóval, és egyből jó lett... Na most akkor a Maxtor a szar, vagy a Gigabyte???
Ha valaki találkozott már ilyen esettel, és sikerült megoldania, megírhatná a megoldást. Ilyen válaszokat ne írjatok, hogy sata-kábel csere, driver-csere, winxp-újrainstall, mert ilyeneket én is tudok...
Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Arc Raiders
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 65W töltő eladó
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Az 500-at nem próbáltam.