Hirdetés
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
m.lala
aktív tag
sziasztok
Többnapi küszködés után sem vagyok előrébb a ds3-mammal, bekapcsolásnál viszonylag hosszan sipol az alaplap volt cmos clear új win de semmi nem segített van valami ötletetek gondoltam lecserélem a biost ami f10, de rev 3.3 as laphoz nem találtam más biost a giga honlapon kérdés pl rev 2 es laphoz valo bios pl f8 jó rá?
Csak mert lassan már nem nagyon tudok mire gondolni mikor rádugtam a jumpert és vissza léptem a biosba 100! ra irta ki a spedet aztán egy load biossal visszaállt 266 ra emiatt gondolom hogy talán a bios van meghülyülve de minden építő jellegű hozzászólást szivesen veszek.
Szűz windowsnál sem indul el a regcleaner és a tuningprogi továbbra sem írja ki az agp/pcie órajelet
már nagyon kivagyok feszülve segítsetek plz

Aktív témák
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Torrent meghívó kunyeráló
- Apple Watch
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black - Garancia: 2034.10.07 ALZA
- ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap
- ASRock Z87 Extreme6 LGA 1150 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B85M -HD3 LGA 1150 Alaplap, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest