- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
vricsi
tag
Sziasztok!
Ezen az alaplapon csak akkor tudok max 6 IDE eszközt használni ha a RAID-et bekapcsolom???
Vagy RAID nélkül is lehet csak máshogy kell konfigolni???
Ja és nem IDE csatlakozóim vannak nem SATA!!!
Köszi
Üdv R -
vricsi
tag
V Stryker:
Nekem nem tudsz segíteni a 705-ös kérdésben???
Üdv
[Szerkesztve] -
vricsi
tag
Sziasztok!
2 kérdésem van:
(lentebb leírtam milyen gépem van)
1.
A CPUz 1.37-ben miért nem tudom kiválasztani hogy melyik mag adataira vagyok kiváncsi???
2.
Az alaplapod hogy tudom flashelni. letöltöttem az új Bios-t és csak egy .exe, autoexec.bat, és *.F7 van benne?
Bootflopy és ezeket rámosolni???
Várom a helpeket!
Köszi
Üdv R. -
vricsi
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy valami probléma van vagy csak én vagyok türelmetlen. A gond az, hogy ilyen alaplapom van PL-G, Intel D820 proci, 2*512 mb ram.
Nekem a gép nagyon lassan megy. Iszonyatos ahogyan bootol. Mire az xp feláll és használhatóvá válik kb 3 perc/kerio, nod32/.
Gondoltam arra, hogy engedélyezve van az alaplapi raid de csak simán ide csatlakozóként. Viszont van raid kártyám is ami még nincs beépítve.
Szerintetek melyik a gyorsabb az alaplapi raid vagy inkább egy pci-os raid????
A másik amire még gyanakxom az az usb-s bluetooth. Szerintetek ez lassít valamit a gépen????
Az IP cím az mindenhol be van állítva, tehát sehol nem automatikus, hogy ez lassítaná.
Várom az ötleteket.... Üdv R. -
vricsi
tag
válasz
V.Stryker #533 üzenetére
Hali!
Simán az FSB-t felvettem 235-re és egy pici túláramot adtam neki de az nem nagyon jelentkezik.
A lényeg, hogy a D820 2,8 simán megy 3,29 és még nem fagytam emiatt.
A CIA-meg kikapcs totál!
Ja arra figyelj, hogy a memory hogy szorozza és ott valamit visszaállítottam, hogy ne menjen 533fölé....
Ennyi...
Üdv R. -
vricsi
tag
Mióta kikapcsoltam a CIA és simán biosból felhúztam 2,8 ról 3,29re semmi nem fagy és stabilan megy.
Sztem nem rossz a 820 proci főleg ha megnézed, hogy 805 gyári hűtővel 3,99 ment itt a prohardver teszten...
Üdv R. -
vricsi
tag
Sziasztok!
Gigabyte 8I945PL-G alaplapom van Intel D820 prociverl és 2*512DDR2.
Adtak hozzá valami szoftvert CIA2.
Valami olyasmi ,hogy ha kell automatic felhúzza a procit bizonyos értékig amikor egy porgram fut és ezt megérzi, hogy overclock kell.
Na ez beállítottam és állandóan kifagy ha tán elindul az XP. De legtöbbször el sem indul.....
Van valakinek 5lete?
Elöre is köszi!
Üdv R.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Motoros topic
- Bittorrent topik
- Trollok komolyan
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest