- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
l4-5 tol gyakorlatilag 12eve elojon ha eppen rosszabbul vagyok /ha kevesbe akkor csak zsibbad, ha meg roszabbul akkor meg bokatol-hatkozepig gorcs/, mongyuk nekm a cimb kulso ellen, de az tok mindegy:- )
engem a Mesterem tart karba csontkovival, de erdemes tornaval kombinalnaiudv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
Winner_hun #188 üzenetére
HI!
bazz Motkany meg mindig irogal /osszjevisszja/ vmit elcseszhettem mutkor:- )))
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
Sixkiller6 #77 üzenetére
HI!
Hat igen szep csomok utan szep veralafutasok, kekulesek zoldulesek szoktak amaradni, ezert is kaptam a korabban emlegetett dicsero nevet:- )))) persze mindenkinek jobb ha nem egy evek alatt osszeallt csomat kellszetszedni:- )))
mikor a kezemet elosszor szetszedtek 3 hetig volt 15 cm hosszan 3 cm szelessegben bezoldulve, de utanan mukodott rendesen: - ))))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
Sixkiller6 #75 üzenetére
HI!
A hosszu jo szokott lenni, d enem lenne rossz hejretenni nehany elkoborolt dolgot arra fele sem...:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Miutan eldurran t aderakam is /99jan1/ kinomban elmentem gyurni hatha segit, es begyutt, mongyuk kis sujokkal foleg hatizokra ment amese, keveea fekvenyomas abban a 90k tunt az idealisnak /na persze van akinek a 90 kis sujjj:- ))) persze ez mar 7 ev nyaki gerinc utan volt/ es ygopnyoruszepen rendeb is lett volna minden ha feb vegen nem jon be egy ronda idojaras ami betett a kezemnek es nem adta volna meg magat tejjesen: - (((((
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
A l4-l5 az a Lumbalis 4-es 5-os csigojjat jelentena a sakralis meg lefele a tobbit
A tobbi meg ertheto... vagy megsem????:- )))))
udv
neduddki
nehanz link:
Bővebben: link
Bővebben: link -
neduddki
nagyúr
HI!
Van ra egy kituno torna napi fel ora es mintha nem is volna semmi, de csinalni kell ha sikerul mektalalnom akkor nagyon szivesne korbekuldom, csak mongyuk lehet hogy a kuldoje szetrerugja a sejhajom:- )))) de igyekxem elkudeni...:- )))
udv
neduddki
mod: persze embere meg serve valogassa, de nagyreszben kituno
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
l4-l5 es ajanlottak hogy csinani ken tovabb asakralisra is, de addigra osszevesztem a dokival, /aszonta hogy akkor gyujjon be gyuvo heten es mucsuk, na erre bemutattam es azota sem lattam hala A JoIstenek en tanatam mast,/ termesztesen ez is csontkovacsolas es az az erdekes hogy ha csak kozepesen vagyok lerobbanva akkor mindig keresek egy 70kgnel nem nehzebb holgyet, megcsinalom es az enyem is rendbe gyun... akartam volna mekcsinalni a sote-s vizsgat, de hat ahhoz kell egessegugyi diploma az meg nincs, akkoriba ugy 300 rugobol ki lehetett volna hozni ha jol tevedek egy hetvege volt 30rugo + a vizsgak ami a sote-n lett volna/
ennyi
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
En fel orat fekudtem a ct alatt 99-ben a derekamat nesztek es utanna ketten huztak ram vissza a nadragot mert hiaba moindtam hogy en fel orig nem tom a fejem alatt tartani a kezem mert a nyakamban is van gubanc.....:- ((((( eltelt vagy 4-5 ora mig hejejl kozllle mukodott utnna a kezem...:- )))) /igy viosszagondolv anem si vot sok, de akkor brrrrrrr.... na meg az a masfel ev mig igazan szarul voltam derekammal..../
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Kedves tuzesfeju gyerre el asztan nekcsinajjuk a derekad hogy ne fajjon:- ))))) /kelek szolics hnetes es maszarosnak:; -)))))/ de qaz eleje az komojjjj...
a kozmodisk tenyekg jo en hordtam masfel kert evig sot meg most is eloveszem ha mesterm nincs kezkozelben:- ))))
udv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest