Hirdetés
- Leradírozta a kijelzőt a Garmin fitnesz karkötőjéről
- Szokatlanul nagy telepet kaphat az Oppo következő A-szériása
- Korán szivárgott a Snapdragon 4 Gen 6: új Adreno és LPDDR5 is jöhet
- Egy spanyol játékosnál tűnt fel a Honor Robot Phone a vb-döntő után
- Tisztázta a Motorola az Edge 70 Max frissítési ígéretét
- Yettel topik
- Az EU finomít, nem mindenben lesz kötelező a cserélhető akku
- Egy spanyol játékosnál tűnt fel a Honor Robot Phone a vb-döntő után
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elstartolt az Android 17
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Leradírozta a kijelzőt a Garmin fitnesz karkötőjéről
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X8 Pro - majdnem tökéletes
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gilfoyle: 23 éve itt...
- PSti: "Új" VGA kártya jelent meg: Gainward GeForce RTX 3060 Python II OC
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db SSD (HDD) befogadására
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
22500 - 22401
22706 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 02:36 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xeon forever
addikt
Ez a quest egêsz jól sikerült.

Illetve az új artifact set tényleg jó Qiqinek.
Raiden-Furina-Esco-Qiqi prémium team.
Raidenre is meg Qiqire is ez a set kell. -
F34R
nagyúr
-
Sordoran
Topikgazda
Én AQ-t mindig nagy képernyőn tolom, úgy kényelmesebb olvasni is. Nem szoktam sokat mobilon játszani, de nálam most belépve nincs probléma. Ha számít, nekem iOS van, lehet androidon van gond?
-
Mike
veterán
Visszatettem mert a chatgpt szerint lehet játszani saját karival, és igen

De baszki, 170 giga
-
Shiro
senior tag
Telefonon másnak is ilyen "Asmoday dizájnolta" a játék:

Eddig nem igazán zavart, de amikor megláttam Apepet, akkor úgy döntött, hogy várok az AQ-val míg haza nem érek. -
Sordoran
Topikgazda
-
Shiro
senior tag
-
F34R
nagyúr
Az enyémnek Jean feje volt.
Enyemnek meg Deyha...
C6 de szart sem er 
-
kill_switch
senior tag
-
Sordoran
Topikgazda
-
xeon forever
addikt
-
F34R
nagyúr
Gratula akinek meglett
-
Shiro
senior tag
-
Shiro
senior tag
Vveb event primorzsáért
https://hoyo.link/2AK6DH46l?m_code=GCAP3RPBHN -
xeon forever
addikt
-
xeon forever
addikt
-
Shiro
senior tag
-
F34R
nagyúr
-
Shiro
senior tag
-
F34R
nagyúr
-
Shiro
senior tag
Nekem nem jött...pedig nagyon szeretném...
Am grat.!
Most van neki bannerje?
Itt csak azt szerettem volna szemléltetni, hogy fegyver (meg artifact) nélkül nem igazán volt sebzése, így ott megint csak újra kellett kezdenem. -
xeon forever
addikt
-
Shiro
senior tag
Második próbálkozásnál, egy félrakattintásból miatt kiszedtem a CSI-es csajt, de legalább beraktam Ambert, tulajdonképpen miatta sikerült megcsinálni

Aztán a baptistánál rájöttem, hogy oda meg Nahidát kellett volna megtartani.
A Rewind meg nem feltétlen egy pályát dob vissza, mert ha abban a körben csináltad meg a két extra pályát akkor azokat is kezdheted előröl.
Egyebeként amikor ez a mód bejött tökre szerettem, igaz akkor még nem volt powerkreep, de emiatt az egész a szerencse és hajszálpontos tervezés egyvelege lett, amivel nem is lenne baj ha egy kör nem másfél-két órát lopna el az életedből.
-
Shiro
senior tag
Pedig ki is raktam kikkel mentem végig.
Nilou bloom volt ellenuk mindig is a legjobb, 2-3 évvel ezelőtt abyssban is vele tudtam megcsinálni.Második próbálkozásnál, egy félrakattintásból miatt kiszedtem a CSI-es csajt, de legalább beraktam Ambert, tulajdonképpen miatta sikerült megcsinálni

Aztán a baptistánál rájöttem, hogy oda meg Nahidát kellett volna megtartani.
A Rewind meg nem feltétlen egy pályát dob vissza, mert ha abban a körben csináltad meg a két extra pályát akkor azokat is kezdheted előröl.
Egyebeként amikor ez a mód bejött tökre szerettem, igaz akkor még nem volt powerkreep, de emiatt az egész a szerencse és hajszálpontos tervezés egyvelege lett, amivel nem is lenne baj ha egy kör nem másfél-két órát lopna el az életedből. -
Urzu_7
aktív tag
Igaz ez ide is...
Mindegyikbe jártam már
-
xeon forever
addikt
-
xeon forever
addikt
8-kór nekiálltam bú másfél órám ráment.
Úgy voltam vele, hogy miután túl vagy az első körön, ez gyakorlatilag séta galopp.
Aztán a Trio kenkinél ütöd a fejed a falba, mert Nilout beáldoztad random kis ellenfelekre mondván, hogy bossok ellen nem ér semmi.
Majd holnap újra próbálom, remélve nem felejtem el úgy mint az előzőt.
Pedig ki is raktam kikkel mentem végig.
Nilou bloom volt ellenuk mindig is a legjobb, 2-3 évvel ezelőtt abyssban is vele tudtam megcsinálni. -
F34R
nagyúr
8-kór nekiálltam bú másfél órám ráment.
Úgy voltam vele, hogy miután túl vagy az első körön, ez gyakorlatilag séta galopp.
Aztán a Trio kenkinél ütöd a fejed a falba, mert Nilout beáldoztad random kis ellenfelekre mondván, hogy bossok ellen nem ér semmi.
En ezt a fenykepezos szart nem csinaltam meg 360 primo banta
-
Shiro
senior tag
Sracok, ez a szinhaz jo szivatos volt. Ez kinai logika az ellenfelek leirasanal... sziklaszörny: pyro characters szerintük, közben rohadtul burgeon reakci kell oda pl.
3 nap kellett hozzá mire egyaltalan a setup megszuletett...8-kór nekiálltam bú másfél órám ráment.
-
F34R
nagyúr
Hát jah, meg hogy a c6 Yanfei kevés dps...pedig igen erős tud lenni. De neki inkább a yelan-xingcsó-benny team fekszik vape re. Itt a színházban nem mindig elérhetőek.
Ezért a legnehezebb tartalom amit beletettek, mondjuk kihívás van. Rengeteget kell gearelni.
Elég érdekes csapatokkal kellett végigmenni.
Hat jah, valamikor rendes csapataban premium fegyverrel es artifactokkal tudott 100K charged vape dmg-et
-
xeon forever
addikt
Hát jah, meg hogy a c6 Yanfei kevés dps...pedig igen erős tud lenni. De neki inkább a yelan-xingcsó-benny team fekszik vape re. Itt a színházban nem mindig elérhetőek.
Ezért a legnehezebb tartalom amit beletettek, mondjuk kihívás van. Rengeteget kell gearelni.
Elég érdekes csapatokkal kellett végigmenni.
-
Shiro
senior tag
Normal bossra, arra a robot angyalra Doreamon portban, amit Linneának kell farmolni miközben Nod Kraiban meg ott a geo gyík.
-
F34R
nagyúr
Igen csak ehhez kellett egy Mauvika
nah de bazze egy Kenki aki mar nem szamit erosnek
-
F34R
nagyúr
Jó lenne, ha nem csak valamiféle illúzióként terjednének az éterben a régi karakterek buffjainak lehetőséges jövőképei.
Plusz amit nagyon nem tudok hova tenni.
Mondstadtba most került be nem rég egy új boss. Ugyan ide jön két új karakter.
Na hova kell nekik menni boss materiált farmolni?
Hát persze hogy a világ másik felére, ahová majd csak ikszszázóra gémpléj után jutsz el.
Hát így kell bevonzani az új játékosokat nem?
Vagy az nem fontos, mert kiszámolták az amortizációt, és a történet végére marad 10 millió játékos, akik az excel szerint még mindig termelnek valamennyi bevételt?
Jah hogy a weekly-re gondolsz, hat igen az kibaszas szerintem is.. bar 2026-ban en nem kezdenek neki a jateknak az egyszer biztos
Majd kapsz Cosmetic buffot
persze szigoruan penzert
-
Shiro
senior tag
Jó lenne, ha nem csak valamiféle illúzióként terjednének az éterben a régi karakterek buffjainak lehetőséges jövőképei.
Plusz amit nagyon nem tudok hova tenni.
Mondstadtba most került be nem rég egy új boss. Ugyan ide jön két új karakter.
Na hova kell nekik menni boss materiált farmolni?
Hát persze hogy a világ másik felére, ahová majd csak ikszszázóra gémpléj után jutsz el.
Hát így kell bevonzani az új játékosokat nem?
Vagy az nem fontos, mert kiszámolták az amortizációt, és a történet végére marad 10 millió játékos, akik az excel szerint még mindig termelnek valamennyi bevételt?
-
F34R
nagyúr
-
Shiro
senior tag
Igen. A legnehezebb része, hogy sok (26+++) karakternek kell lennie az adott epizódra, igazából ez a "collectoroknak" kedvez. Stygian nekem pl nem megy maxig, esélyem sincs a sok c0 val, hiaba "max" on vannak. Abyss még megy, de ha így folyattják ki tudja meddig.

Ja és közben azt érzef, hogy a karaktereid 80% hulladek a hülye powerkrípjük miatt.
#22462 F34R
Ó akkor nem csak én mondom így.
-
F34R
nagyúr
Semmi extra nem kell, csak kb 20 felépített karakter és jó lesz.
van annyi, de annak fele szar 4* os
Hat jah, nekem sem megy a Tsigan
de az nem bosszant annyira mint a szinhaz.
-
xeon forever
addikt
Igen. A legnehezebb része, hogy sok (26+++) karakternek kell lennie az adott epizódra, igazából ez a "collectoroknak" kedvez. Stygian nekem pl nem megy maxig, esélyem sincs a sok c0 val, hiaba "max" on vannak. Abyss még megy, de ha így folyattják ki tudja meddig.

-
kill_switch
senior tag
-
F34R
nagyúr
Szégyen vagy nem, én pedig egyszer se toltam még le. Ez is lehet az oka, hogy megcsappantam primogem ügyileg, avagy nem gyűlik úgy mint kéne.
HSR-ben nem gáz amúgy, de ott ugye van auto combat. Kiválasztod a buffokat, OP lesz a csapat, és oda se kell nézned. Közben tudsz csinálni mást, pl. nézni videót/streamet mint én.
Hétvégén így szoktam letolni. Genshinnél viszont úgy látom jobban kell figyelni, és rögtön nyűg lesz.Maga az a nyug hogy random karakterekkel alkotott csapatokat kell csinalj ami lehet nem is illik az adott floora. szoval igen reszben a foglalkozas ami elveszi a kedvet.
-
Sordoran
Topikgazda
Szégyen vagy nem, én pedig egyszer se toltam még le. Ez is lehet az oka, hogy megcsappantam primogem ügyileg, avagy nem gyűlik úgy mint kéne.
HSR-ben nem gáz amúgy, de ott ugye van auto combat. Kiválasztod a buffokat, OP lesz a csapat, és oda se kell nézned. Közben tudsz csinálni mást, pl. nézni videót/streamet mint én.
Hétvégén így szoktam letolni. Genshinnél viszont úgy látom jobban kell figyelni, és rögtön nyűg lesz. -
Urzu_7
aktív tag
-
F34R
nagyúr
Sracok, ez a szinhaz jo szivatos volt. Ez kinai logika az ellenfelek leirasanal... sziklaszörny: pyro characters szerintük, közben rohadtul burgeon reakci kell oda pl.
3 nap kellett hozzá mire egyaltalan a setup megszuletett...Aki a Theatert kitalalta azt felnegyelnem
-
xeon forever
addikt
3 nap kellett hozzá mire egyaltalan a setup megszuletett... -
Mike
veterán
Mondjuk ps5 slim lemezes van. Ára 207k huf. Ez nalam ugy nezne ki hogy 103,5k huf /30 honap=~ 3k havonta. Ez elég baráti lenne. Kb havonta 1x kimegyek az utcara es osszeszedem az 50ftos palackokbol egy seta alatt...
a slim tavaly fekete pénteken 140k volt
-
Roland861010
veterán
Mondjuk ps5 slim lemezes van. Ára 207k huf. Ez nalam ugy nezne ki hogy 103,5k huf /30 honap=~ 3k havonta. Ez elég baráti lenne. Kb havonta 1x kimegyek az utcara es osszeszedem az 50ftos palackokbol egy seta alatt...
Biztos nem venném!
Slimet ha jókor vagy jó helyen akár 130k körül is tudsz venni hardveraprón!
Ezek a gépek nem tudnak tönkre menni! Garancia nélkül csontig bontható ha van rá gramacia akkor egyedül a ventilátorig érdemes csak!
Én már vettem első genes lemezes Fatot is és hibátlan volt!
Újonnan nem szabad megvenni! Főleg nem a sima slimet!Jelenleg ami újonnan megértheti az a pro de csak akcióba!
-
xeon forever
addikt
Lehetne, de náluk se elérhető, ahogy a ONE-nál se.
Én amúgy már inkább kivárom a PS6-ot, igaz 2-3 év még, de alap PS5 van, szimplán plusz teljesítmény miatt pedig ennyit nem költök. Van erős pc-m, ha kell a teljesítmény.
Amúgy tényleg dadogósabb lett PS5-n a játék? Archon questeket szoktam inkább csak letolni rajta (nagy képernyő miatt), de én nem éreztem gondot még.Mondjuk ps5 slim lemezes van. Ára 207k huf. Ez nalam ugy nezne ki hogy 103,5k huf /30 honap=~ 3k havonta. Ez elég baráti lenne. Kb havonta 1x kimegyek az utcara es osszeszedem az 50ftos palackokbol egy seta alatt...
-
F34R
nagyúr
Én amúgy már inkább kivárom a PS6-ot, igaz 2-3 év még, de alap PS5 van, szimplán plusz teljesítmény miatt pedig ennyit nem költök. Van erős pc-m, ha kell a teljesítmény.
Amúgy tényleg dadogósabb lett PS5-n a játék? Archon questeket szoktam inkább csak letolni rajta (nagy képernyő miatt), de én nem éreztem gondot még.PS5-n szerintem nincs gond, az en PC-m nem naprakesz mar ehhez
hat igy hogy felszaladtak a PS5 arak is, sztem is erdemes kivarni az uj konzolt ha valakinek mar van egy alap gepe. -
Sordoran
Topikgazda
Amúgy tényleg dadogósabb lett PS5-n a játék? Archon questeket szoktam inkább csak letolni rajta (nagy képernyő miatt), de én nem éreztem gondot még. -
F34R
nagyúr
Ps5 prot reszletre ki lehet hozni ONE ból, lejár a mostani reszletem a tabletra es jó áron kihozom jövőre ha lesz még nekik...valami ultra kedvezmenyem van es igy 50% vételárat 12 hónapra szétosztva eléggé megéri, kb havi 10k huf a részlet jelenleg számomra, csakmazért mondom merr sokan nem is tudják van ilyen lehetőség, mivel nem reklámozzák, hogy aki 10+ éve náluk van annak lehet...
Neked nincs ilyesmire lehetőség?
Telekomtol lehetne
-
xeon forever
addikt
Ps5 prot reszletre ki lehet hozni ONE ból, lejár a mostani reszletem a tabletra es jó áron kihozom jövőre ha lesz még nekik...valami ultra kedvezmenyem van es igy 50% vételárat 12 hónapra szétosztva eléggé megéri, kb havi 10k huf a részlet jelenleg számomra, csakmazért mondom merr sokan nem is tudják van ilyen lehetőség, mivel nem reklámozzák, hogy aki 10+ éve náluk van annak lehet...
Neked nincs ilyesmire lehetőség?
-
F34R
nagyúr
a remény hal meg utoljáraha 1 pixel lesz a.fejuk sem erdekel
Genshin Minecraft edition. -
xeon forever
addikt
-
F34R
nagyúr
Nekem az ancient hw-n sem fog menni.
-
kill_switch
senior tag
Még nem, de ha így folytatják, és tovább veszítenek a játékosbázisból kénytelenek lesznek vissza csábítani valamivel a játèkosokat. Egyenlőre ami viszont elég jól hangzik, hogy fog kapni egy grafikai upgradet Seznaya megjelenésekor. Az mondjuk kérdéses számomra, hogy csak Seznaya vagy az egész kap majd.
A standard PS5 már most is harcol itt-ott alatta, hát jó ötlet a buff neki.
-
xeon forever
addikt
Még nem, de ha így folytatják, és tovább veszítenek a játékosbázisból kénytelenek lesznek vissza csábítani valamivel a játèkosokat. Egyenlőre ami viszont elég jól hangzik, hogy fog kapni egy grafikai upgradet Seznaya megjelenésekor. Az mondjuk kérdéses számomra, hogy csak Seznaya vagy az egész kap majd.
-
kill_switch
senior tag
-
Mike
veterán
Az NTE-t valaki kipróbálja?
MI az az NTE? A 7 főbünt nézte valaki?
-
Mike
veterán
Bogyókáim ne felejtsétek behúzni akit akartok.
Nekem ő lett:
C2már osztogatják a karikat?
-
Roland861010
veterán
Lassan már ott tartunk, hogy ingyé fogják adni az 5* karikat csak játsz vele...meg is érdemlik, amúgy. Így elhanyagolni egy jó címet.
Egyenlőre jónak tűnik amúgy ez az NTE! Van még mit csinálni benne.
De kb ott tart mint a Genshin a megjelenésekor!
Nekem nagyon nagy plusz hogy nincs 50/50 és látod mikor jön a varázslat
-
xeon forever
addikt
Szegény Genshin egész héten csak a napikra logoltam be...
Kicsit játszogattam ezzel is
Lassan már ott tartunk, hogy ingyé fogják adni az 5* karikat csak játsz vele...meg is érdemlik, amúgy. Így elhanyagolni egy jó címet.
-
Roland861010
veterán
Szegény Genshin egész héten csak a napikra logoltam be...
Kicsit játszogattam ezzel is
-
xeon forever
addikt
Bogyókáim ne felejtsétek behúzni akit akartok.
Nekem ő lett:
C2 -
Roland861010
veterán
-
F34R
nagyúr
2 óra arra sem volt elég, hogy felfogjam mi micsoda a játékban és mi mire való.
Még a wish rendszert is fel kell dolgoznom, mert nem értem ez a társasjátékos rész mire jó, ha amúgy ráhatásom meg nincs.2 ora nagyjabol semmilyen jatekban nem eleg, gatcha-ra ez meg hatvanyozottan igaz. Szoval vagy elhatarozod magad vagy hagyod a g3ts1b3
-
kill_switch
senior tag
Aranyos szerintük!
De kb mint a való életbe ott sincs ráhatásod.Hát, ha vannak elágazó utak, akkor a való életben lehet választani, hogy merre menj tovább. De itt nem láttam erre opciót, pedig két irányba is van bónusz út. Egyszer csak átment magától.
-
Roland861010
veterán
2 óra arra sem volt elég, hogy felfogjam mi micsoda a játékban és mi mire való.
Még a wish rendszert is fel kell dolgoznom, mert nem értem ez a társasjátékos rész mire jó, ha amúgy ráhatásom meg nincs.Aranyos szerintük!
De kb mint a való életbe ott sincs ráhatásod. -
kill_switch
senior tag
Ha más nem annyira próbáld ki, hogy az eventes cuccokat meg a kódokat kiszed!
Azt a 2 órát megéri!2 óra arra sem volt elég, hogy felfogjam mi micsoda a játékban és mi mire való.
Még a wish rendszert is fel kell dolgoznom, mert nem értem ez a társasjátékos rész mire jó, ha amúgy ráhatásom meg nincs. -
Roland861010
veterán
A becsült bevételei (csak mobilon) a három játéknak 2025-re chatgpt alapján:
🥇 Honkai: Star Rail → ~405–423M
🥈 Genshin Impact → ~319–335M
🥉 Zenless Zone Zero → ~160–162M
Ilyen tekintetben azért nem a Genshin tartja el az egész céget. Persze az se vehető el tőle, hogy ő robbantotta be egyrészt a hoyot is, másrészt az egész multi platform gacha népszerűség is vele kezdődött el. A HSR sokkal jobban pörög már én is úgy látom, a ZZZ pedig próbálkozik felnőni hozzájuk, de nem hiszem hogy valaha lesz olyan népszerű.Ez az NTE érdekesnek tűnik, én nem terveztem játszani vele, de majd lehet ránézek én is valamikor. De már a GI+HSR mellett a ZZZ-re se jut elég időm, szóval még egy gacha játék sok lenne.
Ha más nem annyira próbáld ki, hogy az eventes cuccokat meg a kódokat kiszed!
Azt a 2 órát megéri! -
Sordoran
Topikgazda
Már írtam, ha nem csináltak volna ennyi új címet, és a genshines bevételeket vissza forgatták volna ide akkor minden jobb lenne...Tulajdonképpen mi is támogatjuk a hsrt,zzz-t .stb
A becsült bevételei (csak mobilon) a három játéknak 2025-re chatgpt alapján:
🥇 Honkai: Star Rail → ~405–423M
🥈 Genshin Impact → ~319–335M
🥉 Zenless Zone Zero → ~160–162M
Ilyen tekintetben azért nem a Genshin tartja el az egész céget. Persze az se vehető el tőle, hogy ő robbantotta be egyrészt a hoyot is, másrészt az egész multi platform gacha népszerűség is vele kezdődött el. A HSR sokkal jobban pörög már én is úgy látom, a ZZZ pedig próbálkozik felnőni hozzájuk, de nem hiszem hogy valaha lesz olyan népszerű.Ez az NTE érdekesnek tűnik, én nem terveztem játszani vele, de majd lehet ránézek én is valamikor. De már a GI+HSR mellett a ZZZ-re se jut elég időm, szóval még egy gacha játék sok lenne.
-
xeon forever
addikt
Hát... Azért ez a játék is mutatja, hogy mennyire elhaladtunk már a Genshin mellett. Meg, hogy a Hoyo az optimalizálásban annyira nem remekel.
Már írtam, ha nem csináltak volna ennyi új címet, és a genshines bevételeket vissza forgatták volna ide akkor minden jobb lenne...Tulajdonképpen mi is támogatjuk a hsrt,zzz-t .stb
-
kill_switch
senior tag
Fasza... Most szedhetem le.
Hát... Azért ez a játék is mutatja, hogy mennyire elhaladtunk már a Genshin mellett. Meg, hogy a Hoyo az optimalizálásban annyira nem remekel.
-
kill_switch
senior tag
-
Urzu_7
aktív tag
Skip gomb van-e?
Ebben a játékban minden is van

Még belső nézet is, csak ne nézz le mert akkor mindennek vége
-
kill_switch
senior tag
-
Roland861010
veterán
Én is azt vettem észre hogy még telefonon is nagyon jól van optimalizálva!
Marha szép,
Reggel egy 15 percet játszottam vele. -
Urzu_7
aktív tag
Ok a bevezető érdekes volt de azóta vonatozgatok meg rohangálok össze vissza

uid ha valaki van még innen 218213467330
Meglepően jól fut amúgy, nem tudom hogy nem megy normálisan erőműveken amikor az én krumplimon simán megy, furi... -
Urzu_7
aktív tag
Már lent van kipróbálásra, meglátjuk milyen lett
-
Roland861010
veterán
-
Roland861010
veterán
Legjobb a két játékot felváltva játszani. Mikor így év elején leül a genshin, akkor jön új terület, majd évforduló a HSR-ben. Így lehet hol egyikkel, hol másikkal többet foglalkozni. A HSR amúgy sokkal élettel telibb, bár a mostani új zóna elég giccses lett, szóval nem jön be mindnekinek.
Cserébe a genshin koherensebb, kiszámíthatóbb, és azért a nyílt világ az mégis csak nyílt.
Anno elakadtam benne most újra ránéztem a Hoyo app folyamatosan tolta az arcomba.
Gondoltam egy próbát újra megér.
Amúgy a craft meg a skip a legjobb dolog benne. -
Sordoran
Topikgazda
Rá néztem újra a Star Railra hát olyan mintha nem is ugyan azok csinálták volna a két játékot.
Hihetetlen amúgy!
Sikerült az új limitált karit behúzni és a hozzátartozó kártyát is.
1-1 tízes nyitásbol..Legjobb a két játékot felváltva játszani. Mikor így év elején leül a genshin, akkor jön új terület, majd évforduló a HSR-ben. Így lehet hol egyikkel, hol másikkal többet foglalkozni. A HSR amúgy sokkal élettel telibb, bár a mostani új zóna elég giccses lett, szóval nem jön be mindnekinek.
Cserébe a genshin koherensebb, kiszámíthatóbb, és azért a nyílt világ az mégis csak nyílt.
-
Roland861010
veterán
Rá néztem újra a Star Railra hát olyan mintha nem is ugyan azok csinálták volna a két játékot.
Hihetetlen amúgy!
Sikerült az új limitált karit behúzni és a hozzátartozó kártyát is.
1-1 tízes nyitásbol.. -
Shiro
senior tag
Akkor megint itt a "melyik fegyvert válasszam?" kérdése:

Nekem a baloldali tetszik a legjobban, viszont az a leggyengébb. A jobb oldali pedig a legerősebb.
A kettő közti különbség kb 10-11% -
xeon forever
addikt
Péntek délután 14:00 Shneznaya előzetes
https://genshin.hoyoverse.com/en/news/detail/163632Nekem ezek a részek tetszettek meg:
15:07, 16:30 -
Shiro
senior tag
Péntek délután 14:00 Shneznaya előzetes
https://genshin.hoyoverse.com/en/news/detail/163632 -
xeon forever
addikt
Nem fogom kiszedni, Nicole jobban kell.
Ma kész lett Skirk.
-
Roland861010
veterán
Ott még én se voltam boldog...
Ez egész jó ahhoz képest.
csak egy picit használhatóbb lenne.Behúztad már Chascat?
-
xeon forever
addikt
Beváltottam a normál banneren az ingyen Fatet..
De nem vagyok boldog.Amúgy mióta meg van Chasca fegyvere nem is játszom másik karakterel eszméletlen milyen halados így a játék.
Igaz van mellette egy Béni, Columbina és Ineffa... Nem bízom a véletlenre

Ott még én se voltam boldog...
Ez egész jó ahhoz képest. -
Roland861010
veterán
Beváltottam a normál banneren az ingyen Fatet..
De nem vagyok boldog.Amúgy mióta meg van Chasca fegyvere nem is játszom másik karakterel eszméletlen milyen halados így a játék.
Igaz van mellette egy Béni, Columbina és Ineffa... Nem bízom a véletlenre

-
Roland861010
veterán
Ki legyen a következő 90-es?
-
Roland861010
veterán
Kezdesz ráérezni...amugy pl Arlechino OW boss első fázisa táposabb, viszont a második fázisnál kevesebb a védelem.
Hát igazából szomorú lettem volna ha ez se megy le 9 csillagra!
Ennyi 90-es karival meg célzottan ezekre a bossokra össze téve! -
xeon forever
addikt
Miért van az az érzésem hogy mióta 103-asok a bossok sokkal gyorsabban végzek velük?
Kezdesz ráérezni...amugy pl Arlechino OW boss első fázisa táposabb, viszont a második fázisnál kevesebb a védelem.
-
Roland861010
veterán
Miért van az az érzésem hogy mióta 103-asok a bossok sokkal gyorsabban végzek velük?
-
Roland861010
veterán
Hát ez nem tartott sokáig!
-
Roland861010
veterán
A lényeg meg van, ezen felül sok dollár, vagy nagyon kiépített karakterek kellenek.
Én olyan 70-90% közöttinek tekintem az általában c0 karjaimat. C1-C3 95+% aza pár darab, arra meg nem alapozok e felett én sem.
Na igen! Ez így pont elég is!
Pénzt nem igazán akarok rá költeni! -
xeon forever
addikt
Itt megállt a tudomány!
A lényeg meg van, ezen felül sok dollár, vagy nagyon kiépített karakterek kellenek.
Én olyan 70-90% közöttinek tekintem az általában c0 karjaimat. C1-C3 95+% aza pár darab, arra meg nem alapozok e felett én sem.
-
Roland861010
veterán
Itt megállt a tudomány!
-
kill_switch
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
22500 - 22401
22706 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár közel 500ezer Ft!)
- DELL Latitude 7455,Snapdragon X Plus(X1P64100),32 GB,512GB,MAGYAR VILÁGÍTÓS BILL, GARIS
- HP ZBook Fury 15 G8 Workstation, 15,6" FHD / i9-11950H / 64GB DDR4 / 1TB SSD / RTX A2000 / W11 / Szá
- Dell Precision 7720 Worktation, 17,3" FHD / i7-7820HQ / 16GB DDR4 / 512GB SSD / 6GB VGA / W11 / Szám
- NYÁRI AKCIÓS ÁR! HP Elitebook 840 G11,Intel ultra 7 165H,32gb ram,512Gb,Magyar Világitós Bill,GARIS
- Add el nekünk!Apple iPhone 13 Mini/13/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GIGA AKCIÓ! Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProPlus gar: 2028.10.07
- iPhone 15 128Gb 87% akkumulátor (+15k új akkumulátor)
- Eladó használt Nokia 4.2 2/32GB fekete / 12 hó jótállás

Igaz ez ide is...
a remény hal meg utoljára
C2